Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Amstelveen

Via de opstalverzekering in Amstelveen – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning wat te maken heeft met onder andere aanrijding en aanvaring, inbraak, schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7). Onder opstal verstaan we alles wat vast zit aan de woning. Een voorbeeld is leidingen in huis, of denk aan de gang. Het is niet bij wet verplicht, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Jouw huis is je toch heel wat waard? Met onze vergelijktool vergelijk jij snel vele opstalverzekeringen van populaire partijen als EAG Assuradeuren, ASR Verzekeringen of Independer op modules, flexibiliteit en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Kies een geschikt woonpakket in Amstelveen, gemeente Amstelveen, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteAmstelveen
Netnummer020 (+3120)
Aantal inwoners 88602
Postcodegebied1180
BuurtschappenAmstelveen
Plaatsen in de omgevingverzekering-Amersfoort, opstalverzekering-Alblasserdam, polis-Zoeterwoude, verzekeringspakket-Wassenaar, Almere en woonhuisverzekering-Almelo
opstalverzekering-amstelveen

Woonhuisverzekering vergelijken in Amstelveen, april 2024

Een woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door inbraak, vandalisme, brand, diefstal. Let op: Dit type verzekering dekt enkel datgene wat vastzit aan de woning. Onder andere een houten vloer. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (hiermee krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals je tablet of gestolen sieraden). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Amstelveen? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Dekking: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Klantenservice: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Reviews: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Prijzen: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Het eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Op het moment dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Amstelveen, raad men altijd aan niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Amstelveen. Wanneer je problemen in de woning krijgt (bijvoorbeeld door vandalisme, brand of explosie, olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan dienen natuurlijk de schadeafhandeling en dekkingen direct op gang te komen. Geholpen door ons vergelijkscript ontdek je dit eenvoudig zelf. De maandelijkse premies bedrijven zoals Klaverblad en De Goudse schommelen tussen €8,75 en €14,5. Voer bovenaan in de tool welke modules je minimaal wilt afsluiten, bekijk de kosten per maand, en kijk pas daarna naar de premies. Zodoende zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Univé april 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Wie ben jij?

  Als eerst vul je de geboortedatum in, postcode (1180) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Basisinformatie woning

  Bijvoorbeeld: kenmerken huis, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en leeftijd van het huis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je treft in de volgende stap de verkrijgbare polissen die rijmen met jouw wensen.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen doe je helemaal zelf online.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Amstelveen? De doorsnee polissen variëren tussen de €8,25 en €10,5. Het exacte bedrag verschilt uiteraard per persoon. Deze factoren zijn van belang:

 • Soort dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Bouwjaar
 • Omgeving
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg achterhaal ik voordelige woonhuisverzekeringen voor mijn huis in Amstelveen? Dit is kinderspel: navigeer naar de vergelijker. Definieer jouw woning, maak een keuze uit de dekkingen, check alle kosten, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Voorbeelden van pakketten zijn Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid) of juist ASR Woonhuisverzekering (Allrisk). Heb je hulp nodig? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Amstelveen.

Start vergelijken

Zelf de beste opstalverzekering in Amstelveen afsluiten? Bekijk de meest populaire of goedkoopste verzekeraar voor postcode 1180, 1181, 1182, 1183, 1184, 1185, 1186, 1187, 1188, 1189, 1422, 1432.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Noord-Holland in april 2024

 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)

Extra voordeel met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat adviseurs vaak aanraden is beide polissen onder te brengen bij één verzekeraar. Wanneer we spreken van schades aan je huis, komt er geen discussie over wie precies wat gaat vergoeden.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakketkorting
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Er bestaan nog een aantal verzekeringen die samen te voegen zijn. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering gewoonlijk in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere opties zijn: ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De populaire allrisk opstalverzekering biedt optimale dekking, en biedt dekking tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Bijvoorbeeld schade door olie, rook en roet, inbraak, storm (vanaf windkracht 7), brand en schroeien of smelten, blikseminslag, wateroverlast, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Let op: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door overstromingen, atoomkernreacties, oorlogsgeweld, slecht onderhoud of storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen, rook en roet uit open haard, grondwater in de woning en fundering- of glasschade zit vaak niet inbegrepen. Hierna lees je aanvullende info onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Om die reden dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je panelen op een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in de regel overbodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door bijv. ontploffing of inbraak zit vaak bij de polis in. Let op, een bal of ladder door een ruit is in de regel niet inbegrepen in jouw opstalverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  Een overkapping, volière, garage, tuinhuisje en andere bijgebouwen worden gewoon meeverzekerd. Advies: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Diverse verzekeraars stellen beperkingen aan het aantal M2 voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Genoeg verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schade in of rondom de tuin, zoals schade aan bomen, struiken. Mogelijk is een aparte tuinverzekering nodig. Relevant in wijken zoals: Amstelveen.

‘Met een goed gevoel in mijn woning

C. Verbeek, Amstelveen (april 2024)