Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Bergen Limburg

Via de opstalverzekering in Bergen Limburg – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker jij de schade aan jouw woning als gevolg van situaties als inbraak, ontploffing, schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring. Met opstal bedoelen we de dingen die vast aan de woning zitten. Onder andere een tuinhek, of denk aan de zonnepanelen . Het is niet verplicht, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Door middel van deze website vergelijk je direct de best beoordeelde opstalverzekeringen van erkende maatschappijen zoals FBTO, DAK of InShared op premie en dekking. Je woonadres heeft invloed op de premie. Ontdek de goedkoopste polis in Bergen Limburg, gemeente Bergen Limburg, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteBergen Limburg
(Net) nummer0485 (+31485)
Inwoners 13090
Postcodegebieden5854
BuurtenAijen
Plaatsen nabijverzekering-Bergeijk, opstalverzekering-Beek, polis-Zoetermeer, verzekeringspakket-Werkendam, Beek en woonhuisverzekering-Bedum
opstalverzekering-bergen-limburg

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Bergen Limburg, juni 2024

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Onder andere door diefstal, aanrijding en aanvaring, blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7). Niet vergeten: Dit type verzekering regelt uitsluitend datgene wat vastzit aan de woning. Bijvoorbeeld de bezemkast. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (daarmee dek je de losse bezittingen afzoals wandversiering of een defecte koelkast). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Bergen Limburg? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Voorwaarden: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Claims: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Reviews: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Tarieven: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Vrijwillig eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
In de situatie dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Bergen Limburg, raad men altijd aan niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Bergen Limburg. Wanneer je te maken hebt met schade in de woning (zoals bijv. door wateroverlast, schroeien of smelten, een omgevallen boom, vandalisme), dan horen uiteraard de schadeafhandeling en dekkingen in orde te zijn. Dankzij de vergelijkingssoftware kan je hier zelf achter komen. De prijzen van aanbieders als OHRA en ASR Verzekeringen schommelen tussen €6,5 tot €14,25. Vul in onze vergelijker je complete wensenlijstje in, vergelijk de tarieven, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op die manier heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Nationale Nederlanden polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Persoonlijke gegevens

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, postcodegebied (5854) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Beschrijving van je woning

  Gevraagde gegevens: type huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, woonoppervlakte / aantal ruimtes en datering van het woonhuis.

 3. Extra informatie over je huis

  Specificeer type keuken, badkameren omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je ziet vervolgens de verkrijgbare woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Bergen Limburg? De modale polissen zitten maandelijks tussen €5,75 en €12,25. Het exacte bedrag is voor iedereen weer anders. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Bouwjaar
 • Adres
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg ontdek ik voordelige woonhuisverzekeringen voor huizen in Bergen Limburg? Het is simpel: klik meteen door naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, maak een keuze uit de dekkingen, bekijk de prijzen, en neem het beste aanbod. Je vindt pakketten als Klaverblad Inboedelverzekering Budget of ZLM Gezinspakket. Wil je er een expert naar laten kijken? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Bergen Limburg.

Direct vergelijken

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Bergen Limburg afsluiten? Check de best gewaardeerde of goedkoopste polis voor postcode 5854, 5855.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Limburg in juni 2024

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Extra voordeel met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat adviseurs vaak aanraden is beide polissen aan te vragen bij dezelfde aanbieder. Wanneer we spreken van schades aan je huis, vormen er geen meningsverschillen over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Pakket-voordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Minder administratiekosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
We spreken nog over meerdere modules die te combineren zijn. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. steeds vaker in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Wat je ook steeds meer ziet: huisdierenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De populaire allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt garantie voor vrijwel elke soort schade. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Voorbeelden zijn ontploffing, storm (vanaf windkracht 7), brand, wateroverlast of wateroverlast, blikseminslag, vandalisme, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Noemenswaardig: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van normaal huishoudelijk gebruik, slecht onderhoud, overstromingen, oorlogsgeweld of bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard, weersinvloeden, ongedierte of schimmel en glasschade of schade aan de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Verderop lees je praktische informatie over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Hierom zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je een huurwoning? Je kunt ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is vaak niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas als resultaat van bjiv. een inbraak of storm wordt meestal gedekt. Toch, een bal door de ruit valt vaak buiten de opstalverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garage of bijgebouwen
  De volière, overkapping, garage, schuur en losse ruimtes / vertrekken zijn standaard meeverzekerd. Stelregel: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Diverse assuradeurs werken met een maximum aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Genoeg verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij problemen met de tuin, zoals schade aan bloemen planten. Mogelijk is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Een uitkomst in buurten als: Aijen, Oud-Bergen, Nieuw-Bergen, Afferden, Siebengewald, Ell, Ellerlooi.

‘Duidelijke info en een prima vergelijker

Y. Timmermans, Bergen Limburg (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente