Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Sliedrecht

Middels een opstalverzekering in Sliedrecht – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades m.b.t. de woning wat te maken heeft met onder andere storm (vanaf windkracht 7), inbraak, vandalisme, diefstal. Onder opstal verstaan we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Denk dan aan een tuinhek, en ook de vaatwasser. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Door middel van onze vergelijker vergelijk je direct een aantal opstalverzekeringen van klantvriendelijke aanbieders zoals bijv. Generali, ASR Verzekeringen of nowGo op service en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Ontdek de goedkoopste polis in Sliedrecht, gemeente Sliedrecht, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteSliedrecht
(Regio) nummer0184 (+31184)
Inwoners 24968
Postcodegebieden3360
BuurtenSliedrecht-West
Plaatsen in de buurtverzekering-Sittard-Geleen, opstalverzekering-s-Hertogenbosch, polis-Rhenen, verzekeringspakket-Oude IJsselstreek, Schouwen-Duiveland en woonhuisverzekering-Schinnen
opstalverzekering-sliedrecht

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Sliedrecht, maart 2023

De woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, inbraak, wateroverlast. Niet vergeten: Deze polis regelt uitsluitend een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Zoals de meterkast. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (aan de hand hiervan verzeker je de losse spullenzoals fietsen of een defecte TV). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Sliedrecht? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Dekking: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Klantenservice: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Reviews: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Kosten: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
In de situatie dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Sliedrecht, is het verstandig om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Sliedrecht. In een scenario dat er iets met jouw huis gebeurt (denk aan brand of explosie, olie, rook en roet, blikseminslag, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan dienen zeker de dekking en de service in orde te zijn. Via de vergelijkingstool bekijk je heel snel de mogelijkheden. De tarieven van maatschappijen zoals NowGo of Allianz liggen tussen de €9,25 en €10. Vul in onze vergelijker in waaraan de verzekering moet voldoen, bekijk de kosten per maand, en filter pas hierna op prijs. Middels deze techniek zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Huis In Eén Verzekeringen polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Wie ben jij?

  Begin met jouw geboortedatum, regio (3360) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: type huis, materiaal van jouw woning en constructie, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de mate van afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je bekijkt hierna de beste polissen die passen bij jouw wensen.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen doe je helemaal zelf online.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Sliedrecht? De gemiddelde polissen zitten maandelijks tussen €5,25 en €11,75. De exacte premie is iets wat per woning weer anders is. De volgende zaken spelen een rol:

 • Type dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Leeftijd woning
 • Woonplaats
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg bekijk ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor huizen in Sliedrecht? Dat is gemakkelijk: gebruik onze vergelijker. Voer de velden in, klik alle af te sluiten modules aan, check alle kosten, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Jij kan woonpakketten vinden als Delta Lloyd Combinatieverzekering en ook Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid). Liever laten adviseren? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Sliedrecht.

Vergelijk alle polissen

Zelf de beste opstalverzekering in Sliedrecht afsluiten? Check de beste of voordeligste polis voor de buurt 3360, 3361, 3362, 3363, 3364, 3366.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Zuid-Holland in maart 2023

 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat in de regel aanbevolen wordt is de inboedel- en opstalverzekering te regelen bij de identieke verzekeraar. In het geval van schade m.b.t. je huis vormen er geen meningsverschillen over wie precies wat gaat vergoeden.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Één maandelijkse nota
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
We spreken nog over meerdere dekkingen die samen te voegen zijn. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering in de regel in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere mogelijkheden zijn: huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De populaire allrisk opstalverzekering biedt optimale dekking, en staat garant bij vrijwel elke soort schade. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Denk aan voorvallen als aanrijding en aanvaring, brand, blikseminslag, vandalisme en schroeien of smelten, vandalisme, brand of explosie, een omgevallen boom. Belangrijk: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades als gevolg van roekeloosheid en opzet, aardbevingen, atoomkernreacties, slecht onderhoud of grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen, ongedierte of schimmel en schade aan het glas of de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Verderop vind je aanvullende info veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Derhalve wordt schade hieraan vergoed. Ben je geen eigenaar van de woning? Je kunt ze verzekeren door het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is vaak weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. brand of vandalisme wordt meestal gedekt. Let op, een bal die door een raam gaat wordt meestal niet gedekt door de opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Bijgebouw / garage
  Een schuur, tuinhuisje, volière, overkapping en losse ruimtes / vertrekken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Belangrijk: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Een aantal verzekeraars stellen een max. aantal vierkante meters voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Bijna alle verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij problemen met de tuin, zoals schade aan straatwerk. Misschien is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Relevant in wijken zoals: Sliedrecht-West, Sliedrecht-Centrum, Sliedrecht-Oost, Sliedrecht-Noord.

‘Een woonverzekering voor al mijn zaken

C. Smits, Sliedrecht (maart 2023)