Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Schouwen-Duiveland

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Schouwen-Duiveland – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker jij de schade aan jouw woning die ontstaan zijn door aspecten als schade door olie, rook en roet, inbraak, storm (vanaf windkracht 7), brand. Onder opstal verstaan we alles wat vast zit aan de woning. Bijvoorbeeld geplante bomen, en tevens de zonnepanelen . Deze dekking is geen verplichting in NL, maar beslist wel aan te raden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Aan de hand van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij moeiteloos de meest afgesloten opstalverzekeringen van betrouwbare partijen zoals FBTO, Avéro Achmea of Reaal op premie en dekking. Je woonadres heeft invloed op de premie. Stap over naar de beste aanbieder in Schouwen-Duiveland, gemeente Schouwen-Duiveland, Zeeland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteSchouwen-Duiveland
(Regio) nummer0111 (+31111)
Aantal inwoners 33735
Postcodegebied4316
BuurtschappenZierikzee
Naburige plaatsenverzekering-Schinnen, opstalverzekering-Putten, polis-Meerssen, verzekeringspakket-Gennep, s-Hertogenbosch en woonhuisverzekering-Rucphen
opstalverzekering-schouwen-duiveland

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Schouwen-Duiveland, april 2024

Zo’n woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Denk aan schades veroorzaakt door wateroverlast, vandalisme, aanrijding en aanvaring, blikseminslag. Goed om te weten: Deze dekking dekt enkel alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Zoals de tegelvloer. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (aan de hand hiervan ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken als elektrische tandenborstel of schade aan muziekinstrumenten). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Schouwen-Duiveland? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Voorwaarden: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Service: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Beoordeling: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Prijs: Hoe duur is de polis per maand?
 • De eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Schouwen-Duiveland, is het aan te raden om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Schouwen-Duiveland. Op het moment dat er iets met jouw huis gebeurt (onder andere inbraak en diefstal, schroeien of smelten, olie, rook en roet, brand of explosie), dan horen in het bijzonder de schadeafhandeling en dekkingen in orde te zijn. Geholpen door de vergelijkingssoftware bekijk je heel snel de mogelijkheden. De tarieven van bedrijven als FBTO of Avéro Achmea variëren tussen de €7,25 – €12,25. Voer in de basis in waar jouw verzekering aan moet voldoen, neem alle premies door, en kijk pas daarna naar de premies. Zo heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: DAK pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  Als eerst vul je de geboortedatum in, postcodegebied (4316) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Basisinformatie woning

  Benodigde info: soort huis, dakconstructie (plat, riet), woonoppervlakte / aantal ruimtes en leeftijd van het huis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je opent hierna de relevante verzekeringen die overeenkomen met jouw filters.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

De kosten van een opstalverzekering

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Schouwen-Duiveland? De doorsnee polissen variëren tussen de €9,25 – €10,75. De hoogte van de premie varieert per type huis en situatie. De volgende zaken spelen een rol:

 • Soort dekking
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Bouwjaar
 • Woonplaats
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg vind ik de voordeligste woonhuisverzekering voor huizen in Schouwen-Duiveland? Dit kan zonder moeite: navigeer naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, bepaal welke dekkingen je wilt, bereken de premie, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Voorbeelden van pakketten zijn FBTO Woonpakket en/of Reaal GGP (adviseur). Heb je hulp nodig? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Schouwen-Duiveland.

Direct vergelijken

Online de beste opstalverzekering in Schouwen-Duiveland afsluiten? Vind de meest populaire of goedkoopste maatschappij voor omgeving 4316.

Veel gekozen woonverzekeringen in Zeeland in april 2024

 • Allsecur Compleet
 • ZLM Gezinspakket
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • SNS Inboedel en opstal
 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Buiten de opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat adviseurs vaak aanraden is allebei deze producten af te sluiten bij 1 assuradeur. In het geval van schades m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over wie welke schade vergoedt.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Één maandelijkse nota
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
We spreken nog over meerdere zekerheden die je kunt combineren. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. steeds vaker inbegrepen in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere mogelijkheden zijn: caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De populaire allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en biedt garantie voor elk van buiten komend onheil. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Je kunt dan denken aan storm (vanaf windkracht 7), brand, blikseminslag, diefstal of wateroverlast, een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet, blikseminslag. Belangrijk: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade ontstaan door oorlogsgeweld, slecht onderhoud, overstromingen, aardbevingen of storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen, rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel en fundering- of glasschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Verderop bekijk je nuttige details over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Zodoende dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je panelen op een huurwoning? Je kunt ze verzekeren door het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is in veel gevallen geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door o.a. brand of storm is vaak inbegrepen. Maar, een bal of ladder door een ruit zit vaak niet in de opstalpolis. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Zo’n overkapping, garage, tuinhuisje, schuur en losse ruimtes / vertrekken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Tip van de specialist: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Een aantal assuradeurs stellen een max. aantal vierkante meters voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Genoeg verzekeraars keren vergoedingen uit bij tuinschade, zoals schade aan bloemen planten. Mogelijk is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Zierikzee, Brouwershaven, Zonnemaire, Dreischor, Noordgouwe, Bruinisse, Nieuwerkerk, Oosterland, Ouwerkerk, Scharendijke, Kerkwerve, Ellemeet, Haamstede, Renesse, Noordwelle, Serooskerke.

‘Een gewoon goede verzekering gevonden, dank!

Fam. van der Heyden, Schouwen-Duiveland (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente