Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Putten

Met een opstalverzekering in Putten – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – dek je schades m.b.t. de woning die ontstaan zijn door zaken als schade door olie, rook en roet, blikseminslag, ontploffing, inbraak. De term opstal betekent; alles wat vast zit aan de woning. Onder andere geplante bomen, maar ook de schutting. Het is niet verplicht, maar beslist wel aan te raden. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Hoe waardevol is je huis voor jou? Via onze vergelijktool vergelijk jij direct een aantal opstalverzekeringen van erkende assuradeurs zoals De Goudse, Turien en Co of Klaverblad op premie en dekking. Prijzen verschillen per regio. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Putten, gemeente Putten, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeentePutten
Netnummer0341 (+31341)
Aantal inwoners 24516
Postcodes3853
BuurtenPutten
Plaatsen in de regioverzekering-Purmerend, opstalverzekering-Ouder-Amstel, polis-Olst-Wijhe, verzekeringspakket-Neerijnen, Papendrecht en woonhuisverzekering-Overbetuwe
opstalverzekering-putten

Online woonhuisverzekering vergelijken in Putten, mei 2024

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Onder andere door brand, diefstal, schade door olie, rook en roet, inbraak. Niet vergeten: Deze verzekering sluit je af voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Onder andere de heg. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (met zo’n polis krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals linnenkast of schade aan apparatuur). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Putten? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Voorwaarden: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Uitkeringen:Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Recensies: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Prijzen: Hoe duur is de polis per maand?
 • De eigen bijdrage: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Als je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Putten, raad men altijd aan uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Putten. Op het moment dat er iets met jouw huis gebeurt (door bijv. situatie als schroeien of smelten, blikseminslag, olie, rook en roet, inbraak en diefstal), dan dienen in het bijzonder de schadeafhandeling en dekkingen goed geregeld te zijn. Dankzij onze vergelijker bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijzen van verzekeringsmaatschappijen zoals FBTO en Allianz liggen tussen de €6,25 tot €11,5. Voer in de bovenstaande vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en kijk pas daarna naar de premies. Middels deze techniek zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: REAAL Verzekeringen pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  Begin met jouw geboortedatum, postcodegebied (3853) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Basisinformatie woning

  Wat je moet invullen: soort huis, materiaal van jouw woning en constructie, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en bouwjaar woning.

 3. Details van het huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de algehele afwerking van het huis.

 4. Premies berekenen

  Je achterhaalt hierna de beschikbare verzekeraars die passen bij jouw zoekvraag.

 5. Polis afsluiten via internet

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten kan iedereen zelf online regelen.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Putten? De “normale” verzekeringen zitten maandelijks tussen €7 en €11,75. De hoogte van de premie verschilt uiteraard per persoon. De volgende zaken spelen een rol:

 • Type dekking
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Datum bouw
 • Woonplaats
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier bekijk ik een voordelige woonhuisverzekering voor ons huis in Putten? Het is simpel: navigeer naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, bepaal welke dekkingen je wilt, check alle kosten, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Unigarant Inboedelverzekering en Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid). Moeite met vergelijken? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Putten.

Start vergelijken

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Putten afsluiten? Stap over naar de hoogst gewaardeerde of de meest betaalbare aanbieder voor de buurt 3853, 3880, 3881, 3882.

Actuele woonverzekeringen in Gelderland in mei 2024

 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • InShared Inboedelverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat in de regel aanbevolen wordt is een combinatie van deze polissen te regelen bij 1 aanbieder. Bij constatering van schade in of rondom jouw woning heb je minder te maken met bonje over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Overzichtelijk
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
We onderscheiden nog een aantal dekkingen die te combineren zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering gewoonlijk in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De All risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en biedt dekking tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Denk aan voorvallen als brand, inbraak, blikseminslag, aanrijding en aanvaring en olie, rook en roet, vandalisme, inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Noemenswaardig: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade door constructie- of installatiefouten, roekeloosheid en opzet, overstromingen, oorlogsgeweld of weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt en glasschade of schade aan de fundering wordt meestal niet gedekt. Hieronder tref je praktische informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Hierom dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je panelen op een huurwoning? Je kunt ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is vaak overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door iets als brand of storm zit vaak bij de polis in. Echter, een bal of ladder door een ruit wordt meestal niet gedekt door de woonhuisverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  De schuur, garage, tuinhuisje, overkapping en losse vertrekken / objecten worden gewoon meeverzekerd. Let op: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Sommige partijen stellen een max. aantal vierkante meters voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Genoeg verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij tuinschade, zoals schade aan schuttingen. Wellicht is een aparte tuinverzekering nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Putten, Bosgebied en Krachtighuizen.

‘Ruime keuze uit polissen, prima vergelijker

A. Visser, Putten (mei 2024)