Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Schinnen

Aan de hand van een opstalverzekering in Schinnen (ook bekend als woonhuisverzekering) dek je schade aan jouw woning als gevolg van zaken als storm (vanaf windkracht 7), diefstal, schade door olie, rook en roet, vandalisme. Onder opstal verstaan we alles wat vast zit aan de woning. Bijvoorbeeld de schoorsteen, en ook een tuinhek. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Met onze vergelijker vergelijk jij snel vele opstalverzekeringen van gevestigde maatschappijen zoals Verzekeruzelf.nl, Allsecur of Klaverblad op premie en dekking. Je woonadres heeft invloed op de premie. Kies een geschikt woonpakket in Schinnen, gemeente Schinnen, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteSchinnen
(Net) nummer046 (+3146)
Inwoners 12960
Postcodegebied6365
BuurtenWijk
Plaatsen in de regioverzekering-Schiermonnikoog, opstalverzekering-Rijswijk, polis-Oudewater, verzekeringspakket-Montferland, Rucphen en woonhuisverzekering-Rozendaal
opstalverzekering-schinnen

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Schinnen, december 2023

De woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Bijvoorbeeld door aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet, diefstal, blikseminslag. Noemenswaardig: Dit type verzekering is er alleen voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Denk aan de bijkeuken. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met deze polis krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals koffiezetapparaat of schade aan sieraden). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Schinnen? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Klantenservice: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Recensies: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Kosten: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Vanaf het punt dat jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Schinnen, raad men altijd aan uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Schinnen. Mocht de situatie zich voordoen dat je te maken hebt met schade in de woning (door bijv. situatie als olie, rook en roet, vandalisme, brand of explosie, wateroverlast), dan dienen zeker de vervoegingen en klantenservice goed geregeld te zijn. Middels de vergelijkingstool ontdek je dit eenvoudig zelf. De prijsstelling van maatschappijen als Interpolis of SNS zitten maandelijks tussen €5,5 en €10,25. Vul in onze vergelijker je complete wensenlijstje in, vergelijk de tarieven, en filter pas hierna op prijs. Zodoende heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Avéro Achmea opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, omgeving (6365) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Gegevens over de woning

  Benodigde info: kenmerken woning, constructie en materiaal, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Afwerking van jouw huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de mate van afwerking.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je bekijkt in de volgende stap de beste woonhuisverzekeringen die overeenkomen met jouw filters.

 5. Online afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Schinnen? De modale verzekeringen variëren tussen de €9 en €10,75. Het daadwerkelijke tarief is voor iedereen weer anders. Deze factoren zijn van belang:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Bouwdatum
 • Omgeving
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier vind ik de voordeligste woonhuisverzekering voor huizen in Schinnen? Het is simpel: start de opstal vergelijker. Beantwoord de vragen, maak een keuze uit de dekkingen, neem de tarieven door en kies de goedkoopste aanbieder. Je vindt pakketten als Unigarant Inboedelverzekering en/of nowGo Inboedelverzekering Comfort. Wil je er een expert naar laten kijken? Je kunt ook terecht bij een verzekeringskantoor in Schinnen.

Direct vergelijken

Direct de beste opstalverzekering in Schinnen afsluiten? Ontdek de beste of de meest betaalbare aanbieder voor de buurt 6365.

Bekijk deze woonverzekeringen in Limburg in december 2023

 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • HEMA Woonverzekering
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • ZLM Inboedel

Nog meer korting met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is allebei deze producten af te sluiten bij 1 assuradeur. Bij schade in of rondom jouw woning ontstaat er geen gedoe over wie precies wat gaat vergoeden.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatie-korting
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Er zijn nog meer zekerheden die je kunt toevoegen. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering steeds vaker in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De populaire allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en verzekert jou tegen vrijwel elke soort schade. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Voorbeelden zijn inbraak, diefstal, schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7) of olie, rook en roet, inbraak en diefstal, schroeien of smelten, brand of explosie. Let op: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door roekeloosheid en opzet, oorlogsgeweld, normaal huishoudelijk gebruik, atoomkernreacties of vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, weersinvloeden en fundering- of glasschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder bekijk je handige info over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Zodoende wordt schade hieraan vergoed. Woon jij in een huurhuis? Ook dan kan je ze verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is doorgaans overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door o.a. een inbraak of storm is vaak inbegrepen. Echter, een ingegooide ruit valt vaak buiten de opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Een garage, overkapping, schuur, volière en andere bijgebouwen vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Tip van de specialist: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Diverse partijen hanteren een quotum voor aantal M2’s voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. De meeste verzekeraars dekken de kosten van schade in de tuin aan zaken als straatwerk. Soms is een aparte tuinverzekering nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Wijk 00, Amstenrade – Oirsbeek.

‘Een gewoon goede verzekering gevonden, dank!

Z. de Bruijn, Schinnen (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente