Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Rijswijk

Middels een opstalverzekering in Rijswijk – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis als gevolg van aspecten als vandalisme, diefstal, schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring. Opstal heeft betrekking op alles wat vast zit aan de woning. Onder andere de hal, maar ook de vloerverwarming. Het is niet verplicht, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Aan de hand van onze vergelijktool vergelijk je online de best beoordeelde opstalverzekeringen van erkende assuradeurs zoals bijv. Verzekeruzelf.nl, Turien en Co of Nederlanden van Nu op voorwaarden en tarieven. De premies hangen af van je adres. Ontdek de goedkoopste polis in Rijswijk, gemeente Rijswijk, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteRijswijk
Netnummer0183 (+31183)
Inwoners 49328
Postcodes2280
BuurtschappenWijk
Naburige plaatsenverzekering-Rijssen-Holten, opstalverzekering-Rheden, polis-Ouder-Amstel, verzekeringspakket-Noord-Beveland, Reusel-De Mierden en woonhuisverzekering-Renswoude
opstalverzekering-rijswijk

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Rijswijk, juni 2024

De woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Onder andere door wateroverlast, blikseminslag, diefstal, storm (vanaf windkracht 7). Noemenswaardig: Deze verzekering verzekert alleen datgene wat vastzit aan de woning. Onder andere een badkamer. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (daarmee verzeker je de losse spullenzoals parket of schade aan de keuken). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Rijswijk? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Dekking: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Service: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Beoordeling: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Kosten: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
In de situatie dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Rijswijk, is het verstandig om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Rijswijk. Wanneer je problemen in de woning krijgt (zoals bijv. door schroeien of smelten, een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom, wateroverlast), dan horen zeker de dekking en de service goed geregeld te zijn. Middels ons vergelijkscript kan je hier zelf achter komen. De prijzen van bedrijven als Europeesche of De Goudse liggen tussen de €5,75 tot €10,5. Voer in de basis welke modules je minimaal wilt afsluiten, check de maandelijkse kosten, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Zo voorkom je onderverzekering. Bekijk ook FBTO polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Wie ben jij?

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, regio (2280) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: beschrijving woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte, aantal kamers en bouwjaar woning.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de mate van afwerking.

 4. Online premie berekenen

  Je ziet vervolgens de beschikbare verzekeraars die passen bij jouw zoekvraag.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten regel je snel via het internet.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Rijswijk? De “normale” polissen variëren tussen de €8,5 en €11,25. De hoogte van de premie is voor iedereen weer anders. Er zijn een aantal variabelen:

 • Type dekking
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Leeftijd woning
 • Woonplaats
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier bekijk ik voordelige woonhuisverzekeringen voor mijn woning in Rijswijk? Het is simpel: gebruik onze vergelijker. Voer de velden in, klik alle af te sluiten modules aan, bekijk de prijzen, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Wat dacht je bijvoorbeeld van Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk) en ook nowGo Opstalverzekering Bewust. Wil je er een expert naar laten kijken? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Rijswijk.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Rijswijk afsluiten? Ontdek de meest populaire of goedkoopste verzekering voor omgeving 2280, 2281, 2282, 2283, 2284, 2285, 2286, 2287, 2288, 2289, 4284.

Veel gekozen woonverzekeringen in Zuid-Holland in juni 2024

 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Aegon Opstal Basis

Extra voordeel met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen onder te brengen bij dezelfde partij. In het geval van schades m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatie-deal
 2. Een contactpersoon
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. 1 duidelijke factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
We spreken nog over meerdere modules die je kunt toevoegen. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Daarnaast zit ook de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering doorgaans in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: ongevallenverzekering, motorverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

Zo’n all-risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en biedt dekking tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Bijvoorbeeld aanrijding en aanvaring, brand, storm (vanaf windkracht 7), inbraak of blikseminslag, brand of explosie, een omgevallen boom, olie, rook en roet. Noemenswaardig: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade door oorlogsgeweld, slecht onderhoud, overstromingen, atoomkernreacties of storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning, weersinvloeden, bevroren leidingen en schade aan het glas of de fundering staat vaak buiten de polis. Onderstaand bekijk je nuttige details over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Derhalve zijn ze gewoon meeverzekerd. Ben je geen eigenaar van de woning? Ook dan kan je ze verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is in veel gevallen niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Glasschade als resultaat van bjiv. blikseminslag of brand zit doorgaans in de verzekering. Alleen, een bal die door een ruit wordt geschopt wordt meestal niet gedekt door de woonverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garages en bijgebouwen
  Jouw volière, tuinhuisje, garage, overkapping en opzichzelfstaande hokken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Belangrijk: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Sommige aanbieders werken met een maximum aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Genoeg verzekeraars dekken de kosten van schades in de tuin aan bijv. schuttingen. Wellicht is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Handig als je woont in wijken als: Wijk 01, Wijk 02, Wijk 03, Wijk 04, Wijk 05, Wijk 06, Wijk 07, Wijk 08, Wijk 09.

‘Onze nieuwbouwwoning goedkoop verzekerd

W. van de Berg, Rijswijk (juni 2024)