Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Rijssen-Holten

Via de opstalverzekering in Rijssen-Holten – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schades aangaande een huis die ontstaan zijn door zaken als ontploffing, schade door olie, rook en roet, brand, inbraak. Opstal heeft betrekking op alles wat vast zit aan de woning. Denk dan aan de meterkast, of denk aan een tuinhek. Het is niet verplicht, maar vaak wel een goed idee. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Hoe waardevol is je huis voor jou? Door middel van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je online vele opstalverzekeringen van gevestigde assuradeurs als bijv. SNS, ABN AMRO of Nederlanden van Nu op prijs en kwaliteit. Prijzen verschillen per regio. Ontdek de goedkoopste polis in Rijssen-Holten, gemeente Rijssen-Holten, Overijssel.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteRijssen-Holten
(Net) nummer0548 (+31548)
Aantal inwoners 37875
Postcodegebieden7460
BuurtschappenStad
Plaatsen in de buurtverzekering-Ridderkerk, opstalverzekering-Purmerend, polis-Oldambt, verzekeringspakket-Heusden, Renswoude en woonhuisverzekering-Renkum
opstalverzekering-rijssen-holten

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Rijssen-Holten, juli 2024

Een woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Voorbeelden zijn schade door brand, schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring. Belangrijk: Deze polis sluit je af voor datgene wat vastzit aan de woning. Bijvoorbeeld leidingen in huis. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (hiermee ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals koelkast of schade aan de keuken). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Rijssen-Holten? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Modules: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Uitkeringen:Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Meningen: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Kosten: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
In de situatie dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Rijssen-Holten, is het handig je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Rijssen-Holten. Wanneer je te maken hebt met schade in de woning (denk aan een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten, wateroverlast, vandalisme), dan horen zeker de schadeafhandeling en dekkingen uitstekend te werken. Met behulp van onze service-tool bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijzen van partijen zoals Generali of Univé liggen tussen de €7,25 en €11,5. Voer in de basis je complete wensenlijstje in, check de maandelijkse kosten, en kijk pas daarna naar de premies. Zodoende heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Delta Lloyd dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Jouw gegevens invoeren

  Begin met jouw geboortedatum, postcode (7460) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Gegevens over de woning

  Wat je moet invullen: type huis, of je huis van steen of hout is gebouwd, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en leeftijd van het huis.

 3. Details van het huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je opent vervolgens de beste opstalverzekeringen die in lijn zijn met de opgegeven info.

 5. Online afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Rijssen-Holten? De modale polissen schommelen tussen €8,25 en €13,75. De exacte premie verschilt uiteraard per persoon. Deze factoren zijn van belang:

 • Soort dekking
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Bouwjaar
 • Woonplaats
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg ontdek ik voordelige woonhuisverzekeringen voor woningen in Rijssen-Holten? Dat is gemakkelijk: gebruik onze vergelijker. Definieer jouw woning, maak een keuze uit de dekkingen, check alle kosten, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Wat dacht je bijvoorbeeld van Univé Opstalverzekering (AR) en EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk). Moeite met vergelijken? Breng dan een bezoek aan een verzekeringskantoor in Rijssen-Holten.

Start vergelijken

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Rijssen-Holten afsluiten? Bekijk de meest populaire of de meest betaalbare verzekering voor postcodegebied 7460, 7461, 7462, 7463.

Veel gekozen woonverzekeringen in Overijssel in juli 2024

 • De Goudse Opstalverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)

Nog meer korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat in de regel aanbevolen wordt is een combinatie van deze polissen te nemen bij dezelfde verzekeraar. Bij constatering van schade m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
We onderscheiden nog een aantal verzekeringen die je kunt toevoegen. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering gewoonlijk in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

Een allrisk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en biedt garantie voor vrijwel elke soort schade. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Denk dan aan blikseminslag, vandalisme, diefstal, brand of vandalisme, olie, rook en roet, brand of explosie, blikseminslag. Goed om te weten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door slecht onderhoud, roekeloosheid en opzet, overstromingen, oorlogsgeweld of weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard en fundering- of glasschade wordt in de regel niet afgedekt. Hieronder vind je nuttige details over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Derhalve zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Huur je? Ook dan kan je ze verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is doorgaans overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. inbraak of brand wordt meestal gedekt. Toch, een ruit die perongeluk wordt ingegooid valt niet onder de opstalpolis. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Een overkapping, volière, tuinhuisje, garage en losse vertrekken / objecten vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Let op: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Diverse aanbieders stellen een limiet voor toegestane M2’s voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Bijna alle verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan planten. Misschien is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Stad Rijssen, Stadsrand, Buitengebied Rijssen, Holten, Bedrijventerrein Holten, Buitengebied Holten, Bedrijventerrein Rijssen, Recreatiegebied De Borkeld.

‘De inboedel en opstalverzekering gewoon combineren!

X. Post, Rijssen-Holten (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente