Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Renkum

Middels een opstalverzekering in Renkum – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning wat gerelateerd is aan aspecten als storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, wateroverlast, brand. Het begrip opstal slaat op; alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Een voorbeeld is geplante bomen, en tevens een badkamer. Het is niet verplicht, maar vaak wel een goed idee. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Aan de hand van onze vergelijktool vergelijk jij gemakkelijk de meest afgesloten opstalverzekeringen van gevestigde verzekeraars als bijv. Verzekeruzelf.nl, Allsecur of Klaverblad op modules, flexibiliteit en prijs. De premies hangen af van je adres. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Renkum, gemeente Renkum, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteRenkum
Regionummer0317 (+31317)
Aantal inwoners 31254
Postcodegebied6870
BuurtenRenkum
Naburige plaatsenverzekering-Reimerswaal, opstalverzekering-Pijnacker-Nootdorp, polis-Opsterland, verzekeringspakket-Noordoostpolder, Pijnacker-Nootdorp en woonhuisverzekering-Pekela
opstalverzekering-renkum

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Renkum, maart 2023

Een woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door vandalisme, brand, schade door olie, rook en roet, ontploffing. Niet vergeten: Deze module is er alleen voor schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Denk aan de stroomvoorziening. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (aan de hand hiervan krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals fietsen of schade aan meubels). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Renkum? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Voorwaarden: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Klantenservice: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Recensies: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Premie: Hoe duur is de polis per maand?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
In de situatie dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Renkum, is het verstandig om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Renkum. Als je problemen in de woning krijgt (door bijv. situatie als schroeien of smelten, een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom, brand of explosie), dan horen zeker de schade-uitkeringen en helpdesk in orde te zijn. Middels onze vergelijker vind je direct uit welke optie bij je past. De tarieven van partijen als Generali en Unigarant variëren tussen de €5,75 – €14,25. Voer in de bovenstaande vergelijker in waaraan de verzekering moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en filter pas hierna op prijs. Op die manier zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: SNS pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Basisgegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, regio (6870) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Kenmerken van de woning

  Wat je moet invullen: beschrijving huis, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en bouwjaar woning.

 3. Details van het huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je treft nu de verkrijgbare woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekvraag.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Renkum? De reguliere verzekeringen schommelen tussen €7 tot €13,25. De exacte premie varieert per type huis en situatie. Deze factoren zijn van belang:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde
 • Leeftijd woning
 • Adres
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg ontdek ik een voordelige woonhuisverzekering voor huizen in Renkum? Dit kan zonder moeite: start de opstal vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, maak een keuze uit de dekkingen, bekijk de prijzen, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Wat dacht je bijvoorbeeld van Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid) en/of Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid). Heb je hulp nodig? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Renkum.

Vergelijk opstalverzekeringen

Direct de beste opstalverzekering in Renkum afsluiten? Check de best gewaardeerde of de meest betaalbare verzekeraar voor de buurt 6870, 6871.

Actuele woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • HEMA Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Behalve een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen te nemen bij eenzelfde assuradeur. Wanneer we spreken van schades rondom je woning, heb je minder te maken met bonje over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Pakketkorting
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er bestaan nog een aantal dekkingen die te combineren zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering steeds vaker inbegrepen in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Wat je ook steeds meer ziet: caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De populaire allrisk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en dekt ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Je kunt dan denken aan aanrijding en aanvaring, inbraak, wateroverlast, ontploffing en een omgevallen boom, vandalisme, blikseminslag, inbraak en diefstal. Goed om te weten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades als gevolg van oorlogsgeweld, constructie- of installatiefouten, slecht onderhoud, normaal huishoudelijk gebruik of weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard, bevroren leidingen, grondwater in de woning en glasschade of schade aan de fundering staat vaak buiten de polis. Onderstaand bekijk je praktische informatie over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Om die reden dekt de opstalverzekering deze voor jou. Huur je? Je kunt ze verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is in veel gevallen geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas als resultaat van bjiv. vandalisme of brand zit doorgaans in de verzekering. Toch, een ingegooide ruit is in de regel niet inbegrepen in de woonhuisverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  Jouw tuinhuisje, garage, schuur, volière en losse ruimtes / vertrekken vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Advies: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Een aantal partijen stellen een limiet voor toegestane M2’s voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt meer dan je denkt. De meeste verzekeraars keren vergoedingen uit bij tuinschade, zoals schade aan bestratingen. Mogelijk is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Renkum, Oosterbeek, Doorwerth.

‘Goed geholpen bij de overstap

Familie. de Lange, Renkum (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente