Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Noordoostpolder

Via de opstalverzekering in Noordoostpolder – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker jij de schade aan jouw huis als gevolg van situaties als vandalisme, blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7), diefstal. Onder opstal verstaan we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Bijvoorbeeld de waterafvoer, of denk aan de gang. Het is niet verplicht, maar vaak wel een goed idee. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Hoe waardevol is je huis voor jou? Met behulp van onze vergelijker vergelijk je gemakkelijk de best beoordeelde opstalverzekeringen van klantvriendelijke verzekeraars zoals bijv. Ditzo, ABN AMRO of Polis Direct op prijs en kwaliteit. Premies variëren per postcode. Stap over naar de beste aanbieder in Noordoostpolder, gemeente Noordoostpolder, Flevoland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFlevoland
GemeenteNoordoostpolder
(Regio) nummer0527 (+31527)
Aantal inwoners 46439
Postcodegebieden8309
BuurtenEmmeloord
Plaatsen in de omgevingverzekering-Noordenveld, opstalverzekering-Leiderdorp, polis-Albrandswaard, verzekeringspakket-Ommen, Nijkerk en woonhuisverzekering-Nieuwkoop
opstalverzekering-noordoostpolder

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Noordoostpolder, februari 2024

De woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Onder andere door schade door olie, rook en roet, ontploffing, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast. Belangrijk: Deze module dekt enkel schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Denk aan de ramen. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (daarmee dek jij waardevolle “losse” items zoals oven of schade aan een vloerkleed). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Noordoostpolder? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Voorwaarden: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Claims: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Reviews: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Kosten: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Vanaf het punt dat jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Noordoostpolder, is het handig uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Noordoostpolder. Op het moment dat je te maken hebt met schade in de woning (zoals bijv. door vandalisme, een flinke storm (vanaf windkracht 7), inbraak en diefstal, brand of explosie), dan behoren in het bijzonder de service en uitkeringen picobello voor elkaar te zijn. Met behulp van de vergelijkingssoftware ontdek je dit eenvoudig zelf. De prijsstelling van aanbieders zoals Klaverblad of Univé schommelen tussen €5 – €14,25. Voer in de bovenstaande vergelijker je complete wensenlijstje in, vergelijk de tarieven, en kijk pas daarna naar de premies. Middels deze techniek zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Europeesche dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Wie ben jij?

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, omgeving (8309) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Bijvoorbeeld: beschrijving woning, bouwconstructie (dak), aantal kamers, totale oppervlakte en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Details van het huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de mate van afwerking.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je treft hierna de beste woonhuisverzekeringen die overeenkomen met jouw filters.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten doe je helemaal zelf online.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Noordoostpolder? De gemiddelde verzekeringen liggen tussen de €8 tot €10,5. Het feitelijke maandbedrag is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Er zijn een aantal variabelen:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Datum bouw
 • Postcode
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik de voordeligste woonhuisverzekering voor een woning in Noordoostpolder? Dit kan zonder moeite: start de opstal vergelijker. Definieer jouw woning, kies de gewenste dekking, bereken de premie, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Turien & Co Woonhuisverzekering Prima of FBTO Inboedelverzekering (Allrisk). Moeite met vergelijken? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Noordoostpolder.

Direct vergelijken

Zelf de beste opstalverzekering in Noordoostpolder afsluiten? Ontdek de best beoordeelde of gewoon een goedkope verzekeraar voor postcode 8309.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Flevoland in februari 2024

 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Reaal GGP (adviseur)
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Afgezien van een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat in de regel aanbevolen wordt is allebei deze producten onder te brengen bij 1 maatschappij. Bij constatering van schades aan je huis, kom je niet in onenigheid over wie precies wat gaat vergoeden.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatie-korting
 2. Een contactpersoon
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
We onderscheiden nog een aantal verzekeringen die te combineren zijn. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering in de regel in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: huisdierenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Zo’n all-risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en biedt garantie voor elk van buiten komend onheil. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Voorbeelden zijn storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, inbraak, schade door olie, rook en roet en een omgevallen boom, blikseminslag, wateroverlast, schroeien of smelten. Goed om te weten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade ontstaan door oorlogsgeweld, overstromingen, roekeloosheid en opzet, atoomkernreacties of ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard, weersinvloeden, bevroren leidingen en schade aan het glas of de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Verderop vind je aanvullende info enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Om die reden dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je panelen op een huurwoning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is in veel gevallen weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door iets als storm of brand is in algemene zin vaak gedekt. Alleen, een bal door de ruit valt niet onder de opstalpolis. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Jouw tuinhuisje, garage, volière, overkapping en andere bijgebouwen vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Belangrijk: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Enkele verzekeraars werken met een maximum aantal M2 voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Veel verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schade in of rondom de tuin, zoals schade aan bomen, struiken. Misschien is een speciale tuinverzekering benodigd. Een uitkomst in buurten als: Emmeloord, Bant, Luttelgeest, Marknesse, Kraggenburg, Ens, Nagele, Tollebeek, Espel, Creil, Rutten, Schokland.

‘Duidelijke prijzen en voorwaarden vergelijken

Dhr. Koster, Noordoostpolder (februari 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente