Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Sint Anthonis

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Sint Anthonis (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schades gericht aan jouw woning door toedoen van situaties als aanrijding en aanvaring, brand, ontploffing, storm (vanaf windkracht 7). De term opstal betekent; de dingen die vast aan de woning zitten. Een voorbeeld is jouw kookplaat, maar ook de schutting. Het is niet bij wet verplicht, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Met onze vergelijker vergelijk jij eenvoudig de best beoordeelde opstalverzekeringen van klantvriendelijke verzekeraars zoals FBTO, Allianz of Lancyr op prijs en kwaliteit. Prijzen verschillen per regio. Stap over naar de beste aanbieder in Sint Anthonis, gemeente Sint Anthonis, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteSint Anthonis
Netnummer0485 (+31485)
Aantal inwoners 11594
Postcodegebieden5845
BuurtenSint
Plaatsen in de regioverzekering-Simpelveld, opstalverzekering-Rozendaal, polis-Rijswijk, verzekeringspakket-Nunspeet, Schiedam en woonhuisverzekering-Schagen
opstalverzekering-sint-anthonis

Online woonhuisverzekering vergelijken in Sint Anthonis, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Onder andere door vandalisme, blikseminslag, aanrijding en aanvaring, wateroverlast. Let op: Deze module is er alleen voor uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zaken als de vaatwasser. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met zo’n polis dek je de losse bezittingen afals espressomachine of schade aan meubels). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Sint Anthonis? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Modules: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Afhandeling: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Ervaringen: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Prijs: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Vrijwillig eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Vanaf het punt dat jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Sint Anthonis, is het aan te raden om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Sint Anthonis. In een scenario dat je schades in huis hebt veroorzaakt (zoals bijv. door olie, rook en roet, vandalisme, inbraak en diefstal, een omgevallen boom), dan behoren natuurlijk de schade-uitkeringen en helpdesk in orde te zijn. Via de vergelijkingssoftware kan je hier zelf achter komen. De prijzen van verzekeringsmaatschappijen zoals Europeesche en/of ABN AMRO zitten maandelijks tussen €6,25 – €12. Vul in onze vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, vergelijk de tarieven, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zodoende heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Huis In Eén Verzekeringen maart 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Jouw gegevens invoeren

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcodegebied (5845) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Gegevens over de woning

  Wat belangrijk is: soort huis, constructie en materiaal, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en opleverdatum van de woning.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Online premie berekenen

  Je opent vervolgens de verkrijgbare woonhuisverzekeringen op basis van jouw filters.

 5. Online afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten doe je helemaal zelf online.

Kosten opstalverzekering berekenen

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Sint Anthonis? De doorsnee polissen liggen tussen de €8,75 en €13. De exacte premie is iets wat per woning weer anders is. Er zijn een aantal variabelen:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Opleverdatum
 • Regio
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe achterhaal ik voordelige woonhuisverzekeringen voor een woning in Sint Anthonis? Dit is kinderspel: klik meteen door naar de vergelijker. Definieer jouw woning, maak een keuze uit de dekkingen, vergelijk de prijzen en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Jij kan woonpakketten vinden als De Goudse Privé Pakket Online of juist Univé Inboedelverzekering (AR). Moeite met vergelijken? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Sint Anthonis.

Vergelijk alle polissen

Direct de beste opstalverzekering in Sint Anthonis afsluiten? Bekijk de beste of voordeligste polis voor omgeving 5845.

Actuele woonverzekeringen in Noord-Brabant in maart 2023

 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Allsecur Uitgebreid
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is allebei deze producten te nemen bij 1 maatschappij. Indien de situatie zich voordoet van schades m.b.t. je huis komt er geen discussie over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Alles-in-1-korting
 2. Overzichtelijk
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Minder administratiekosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Er zijn nog meer dekkingen die samen te voegen zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering steeds vaker inbegrepen in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Andere opties zijn: overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

Zo’n all-risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en staat paraat bij ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Bijvoorbeeld schade door olie, rook en roet, vandalisme, brand, diefstal of een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, blikseminslag. Let op: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade door slecht onderhoud, oorlogsgeweld, constructie- of installatiefouten, normaal huishoudelijk gebruik of bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, weersinvloeden en schade aan het glas of de fundering staat vaak buiten de polis. Hierna ontdek je aanvullende info onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Derhalve vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Heb je een huurwoning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je via het onderdeel huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is in veel gevallen weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door iets als brand of storm wordt meestal gedekt. Let op, een ingegooide ruit is in de regel niet inbegrepen in jouw opstalverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Zo’n volière, garage, overkapping, schuur en losse gebouwen vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Belangrijk: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Diverse verzekeraars stellen een limiet voor toegestane M2’s voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Plenty verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schade in de tuin aan zaken als het zwembad. In andere gevallen is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Relevant in wijken zoals: Sint Anthonis, Oploo, Westerbeek, Stevensbeek, Wanroij, Landhorst.

‘Mijn woning in goede handen

Dhr. van den Heuvel, Sint Anthonis (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente