Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Rozendaal

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Rozendaal (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schades m.b.t. de woning wat gerelateerd is aan zaken als inbraak, storm (vanaf windkracht 7), diefstal, wateroverlast. Opstal heeft betrekking op alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Neem nou de bijkeuken, of bijvoorbeeld de bezemkast. Het is niet bij wet verplicht, maar beslist wel aan te raden. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Hoe waardevol is je huis voor jou? Door middel van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je moeiteloos een aantal opstalverzekeringen van populaire bedrijven zoals o.a. Huis In Eén Verzekeringen, Aegon of Nederlanden van Nu op premie en dekking. De premies hangen af van je adres. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Rozendaal, gemeente Rozendaal, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteRozendaal
(Regio) nummer026 (+3126)
Bewoners 1498
Postcodegebied6891
WijkenWijk
Plaatsen in de buurtverzekering-Rotterdam, opstalverzekering-Renswoude, polis-Pekela, verzekeringspakket-Oldenzaal, Rijswijk en woonhuisverzekering-Rijssen-Holten
opstalverzekering-rozendaal

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Rozendaal, maart 2023

Een woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Bijvoorbeeld door vandalisme, aanrijding en aanvaring, ontploffing, brand. Let op: Deze polis regelt uitsluitend schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zoals jouw kookplaat. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (aan de hand hiervan verzeker je de losse spullenzoals je tablet of een kapotte laptop). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Rozendaal? Houd rekening met de volgende punten:

 • Voorwaarden: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Service: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Meningen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijzen: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • De eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Rozendaal, raad men altijd aan niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Rozendaal. In een scenario dat er iets met jouw huis gebeurt (zoals bijv. door blikseminslag, vandalisme, inbraak en diefstal, olie, rook en roet), dan horen vooral de service en uitkeringen goed geregeld te zijn. Dankzij onze service-tool kan je hier zelf achter komen. De prijsstelling van bedrijven zoals ING en Univé schommelen tussen €5,75 – €13,5. Voer in de bovenstaande vergelijker eerst jouw wensen in, bereken de premie, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op die manier zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Unigarant pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Wie ben jij?

  Als eerst vul je de geboortedatum in, regio (6891) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Gegevens over de woning

  Bijvoorbeeld: beschrijving woning, bouwconstructie (dak), woonoppervlakte / aantal ruimtes en datering van het woonhuis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Specificeer type keuken, badkameren de algehele afwerking van het huis.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je opent in de volgende stap de relevante opstalverzekeringen die voldoen aan jouw filters.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen doe je helemaal zelf online.

Kosten opstalverzekering berekenen

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Rozendaal? De modale polissen zitten maandelijks tussen €8,25 – €13,75. Het daadwerkelijke tarief is iets wat per woning weer anders is. Er zijn een aantal variabelen:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Opleverdatum
 • Postcode
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg check ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn woning in Rozendaal? Heel eenvoudig: klik meteen door naar de vergelijker. Beantwoord de vragen, selecteer de modules, neem de tarieven door en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid) of juist Generali Inboedelverzekering. Liever laten adviseren? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Rozendaal.

Vergelijk alle polissen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Rozendaal afsluiten? Bekijk de beste of goedkoopste aanbieder voor postcodegebied 6891, 6961.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Allsecur Uitgebreid
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)

Extra voordeel met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren beide polissen te nemen bij één aanbieder. Bij constatering van schades m.b.t. je huis ontstaat er geen gedoe over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakketkorting
 2. Contact met 1 partij
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. 1 duidelijke factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er zijn nog meer zekerheden die jij kunt aanklikken. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering steeds vaker in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Wat je ook steeds meer ziet: brommerverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De populaire allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en verzekert jou tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Denk aan voorvallen als vandalisme, diefstal, schade door olie, rook en roet, wateroverlast en schroeien of smelten, wateroverlast, inbraak en diefstal, vandalisme. Let op: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade na aanleiding van atoomkernreacties, roekeloosheid en opzet, normaal huishoudelijk gebruik, slecht onderhoud of storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden, bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard en schade aan het glas of de fundering staat vaak buiten de polis. Verderop ontdek je handige info over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Om die reden zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je panelen op een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is in veel gevallen niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door iets als vandalisme of brand zit vaak bij de polis in. Let op, een bal door de ruit wordt meestal niet gedekt door jouw opstalverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Een overkapping, schuur, garage, tuinhuisje en opzichzelfstaande hokken vind je doorgaans standaard in de dekking. Advies: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Sommige verzekeraars stellen een max. aantal vierkante meters voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Veel verzekeraars keren vergoedingen uit bij schade in of rondom de tuin, zoals schade aan beplanting. In andere gevallen is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Wijk 00.

‘Duidelijke info en een prima vergelijker

S. van der Velden, Rozendaal (maart 2023)