Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Zeist

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Zeist – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw woning als gevolg van bijvoorbeeldaanrijding en aanvaring, brand, ontploffing, wateroverlast. Opstal heeft betrekking op de dingen die vast aan de woning zitten. Bijvoorbeeld een vaste vloer, maar ook de vloer. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Middels opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je snel een aantal opstalverzekeringen van klantvriendelijke assuradeurs zoals FBTO, Avéro Achmea of Nederlanden van Nu op modules, flexibiliteit en prijs. Je woonadres heeft invloed op de premie. Ontdek de goedkoopste polis in Zeist, gemeente Zeist, Utrecht.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieUtrecht
GemeenteZeist
Regionummer030 (+3130)
Bewoners 62258
Postcodegebieden3700
WijkenCentrum
Plaatsen in de regioverzekering-Zeewolde, opstalverzekering-Woerden, polis-Wierden, verzekeringspakket-Uitgeest, Zaanstad en woonhuisverzekering-Woudrichem
opstalverzekering-zeist

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Zeist, juni 2024

Een woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Dat kan gaat om schade door aanrijding en aanvaring, diefstal, vandalisme, storm (vanaf windkracht 7). Goed om te weten: Deze verzekering dekt enkel alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Zoals de garage. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (met deze polis verzeker je de losse spullenzoals magnetron of een beschadigde vloer). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Zeist? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Modules: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Uitkeringen:Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Reviews: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Kosten: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • De eigen bijdrage: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Op het moment dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Zeist, is het aan te raden om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Zeist. Mocht de situatie zich voordoen dat je te maken hebt met schade in de woning (door bijv. situatie als een omgevallen boom, olie, rook en roet, vandalisme, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan horen in het bijzonder de vervoegingen en klantenservice picobello voor elkaar te zijn. Dankzij de vergelijkingstool vind je direct uit welke optie bij je past. De tarieven van partijen als Ditzo en ABN AMRO liggen tussen de €6,5 tot €10,75. Voer bovenaan in de tool in waaraan de verzekering moet voldoen, vergelijk de tarieven, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op die manier voorkom je onderverzekering. Bekijk ook ANWB pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcodegebied (3700) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Gegevens over de woning

  Wat je moet invullen: beschrijving woning, materiaal van jouw woning en constructie, oppervlakte, aantal kamers en datering van het woonhuis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de afwerking.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je achterhaalt vervolgens de beschikbare polissen die overeenkomen met jouw filters.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan iedereen zelf online regelen.

De kosten van een opstalverzekering

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Zeist? De modale verzekeringen variëren tussen de €5,25 tot €10,75. Het exacte bedrag is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Deze factoren zijn van belang:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Leeftijd woning
 • Adres
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik voordelige woonhuisverzekeringen voor mijn huis in Zeist? Het is simpel: klik meteen door naar de vergelijker. Voer de velden in, maak een keuze uit de dekkingen, check alle kosten, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Je vindt pakketten als Aegon Opstal Basis en Reaal Opstalverzekering Allrisk. Wil je er een expert naar laten kijken? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Zeist.

Direct vergelijken

Direct de beste opstalverzekering in Zeist afsluiten? Ontdek de hoogst gewaardeerde of gewoon een goedkope aanbieder voor omgeving 3700, 3701, 3702, 3703, 3704, 3705, 3706, 3707, 3708, 3709.

Veel gekozen woonverzekeringen in Utrecht in juni 2024

 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
 • De Goudse Opstalverzekering
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat adviseurs vaak aanraden is een combinatie van deze polissen aan te vragen bij 1 maatschappij. Bij schades in of rondom jouw woning vormen er geen meningsverschillen over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Minder administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Er bestaan nog een aantal verzekeringen die je kunt toevoegen. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. steeds vaker inbegrepen in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere opties zijn: ongevallenverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De populaire allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en dekt ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk aan voorvallen als blikseminslag, inbraak, aanrijding en aanvaring, diefstal en inbraak en diefstal, wateroverlast, brand of explosie, blikseminslag. Goed om te weten: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade door slecht onderhoud, normaal huishoudelijk gebruik, atoomkernreacties, overstromingen of vocht dat door de muren komt, weersinvloeden, bevroren leidingen, ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard en glasschade of schade aan de fundering wordt meestal niet gedekt. Hierna bekijk je meer informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Hierom wordt schade hieraan vergoed. Woon jij in een huurhuis? Dan kan je zonnepanelen verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is doorgaans overbodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door bijv. vandalisme of brand zit vaak bij de polis in. Alleen, een bal die door een raam gaat valt niet onder de woonhuisverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Je overkapping, garage, volière, tuinhuisje en losse ruimtes / vertrekken zijn standaard meeverzekerd. Belangrijk: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Een aantal partijen werken met een maximum aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. De meeste verzekeraars dekken de kosten van tuinschade, zoals schade aan schuurtjes. Misschien is een aparte tuinverzekering nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Centrum Zeist, Zeist-Noord, Zeist-West, Zeist-Oost, Zeister Bos en omgeving, Huis Ter Heide, Bosch en Duin.

‘Vroeger bij een adviseur, nu heb ik alles zelf geregeld

W. van den Velden, Zeist (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente