Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Uitgeest

Via de opstalverzekering in Uitgeest – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schades aangaande een huis wat te maken heeft met situaties als blikseminslag, vandalisme, brand, wateroverlast. Opstal heeft betrekking op alles wat vast zit aan de woning. Een voorbeeld is een tuinhek, en ook een badkamer. Het is niet bij wet verplicht, maar beslist wel aan te raden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Via onze vergelijker vergelijk jij gemakkelijk alle belangrijke opstalverzekeringen van betrouwbare assuradeurs zoals Verzekeruzelf.nl, BLG wonen of Polis Direct op prijs en kwaliteit. De premies hangen af van je adres. Stap over naar de beste aanbieder in Uitgeest, gemeente Uitgeest, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteUitgeest
(Regio) nummer0251 (+31251)
Inwoners 13360
Postcodes1910
BuurtschappenUitgeest
Plaatsen in de buurtverzekering-Uden, opstalverzekering-Terneuzen, polis-Rozendaal, verzekeringspakket-Oost Gelre, Tubbergen en woonhuisverzekering-Tilburg
opstalverzekering-uitgeest

Online woonhuisverzekering vergelijken in Uitgeest, maart 2023

De woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Denk aan schades veroorzaakt door diefstal, aanrijding en aanvaring, wateroverlast, vandalisme. Niet vergeten: Dit type verzekering sluit je af voor schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zaken als vaste muren. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (hiermee krijg je een uitkering voor “losse” spullen als totaal of schade aan kleding). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Uitgeest? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Voorwaarden: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Claims: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Meningen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Kosten: Hoe duur is de polis per maand?
 • Het eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Zodra jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Uitgeest, is het aan te raden om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Uitgeest. Wanneer je schades in huis hebt veroorzaakt (zoals bijv. door blikseminslag, een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie), dan horen in het bijzonder de schadeafhandeling en dekkingen direct op gang te komen. Via de vergelijkingstool vind je direct uit welke optie bij je past. De prijzen van partijen zoals Europeesche of SNS variëren tussen de €5,25 en €12. Vul in onze vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, vergelijk de tarieven, en kijk pas daarna naar de premies. Zodoende heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: OHRA afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Jouw gegevens invoeren

  Begin met jouw geboortedatum, adres (1910) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat belangrijk is: soort woning, of je huis van steen of hout is gebouwd, aantal kamers, totale oppervlakte en leeftijd van het huis.

 3. Extra informatie over je huis

  Specificeer type keuken, badkameren type afwerking (luxe of normaal).

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je opent daarna de relevante verzekeringen die rijmen met jouw zoekvraag.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen regel je snel via het internet.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Uitgeest? De modale verzekeringen schommelen tussen €6,75 – €12,5. De hoogte van de premie verschilt uiteraard per persoon. Er zijn een aantal variabelen:

 • Soort dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Bouwjaar
 • Adres
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg ontdek ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor mijn huis in Uitgeest? Dat is gemakkelijk: navigeer naar de vergelijker. Voer de velden in, klik alle af te sluiten modules aan, neem de tarieven door en kies de goedkoopste aanbieder. Wat dacht je bijvoorbeeld van Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet en ook nowGo Woonverzekering Bewust. Wil je er een expert naar laten kijken? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Uitgeest.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Online de beste opstalverzekering in Uitgeest afsluiten? Bekijk de meest populaire of gewoon een goedkope maatschappij voor postcodegebied 1910, 1911.

Veel gekozen woonverzekeringen in Noord-Holland in maart 2023

 • HEMA Opstalverzekering
 • HEMA Woonverzekering
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • HEMA Opstalverzekering
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Veel experts adviseren de inboedel- en opstalverzekering af te sluiten bij 1 maatschappij. Bij constatering van schade rondom je woning, kom je niet in onenigheid over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Extra voordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Minder administratiekosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
We spreken nog over meerdere dekkingen die je kunt toevoegen. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering in de regel in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: motorverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

Een allrisk opstalverzekering biedt optimale dekking, en biedt garantie voor alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Voorbeelden zijn ontploffing, schade door olie, rook en roet, brand, aanrijding en aanvaring of inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom, brand of explosie. Belangrijk: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade door oorlogsgeweld, constructie- of installatiefouten, overstromingen, roekeloosheid en opzet of bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, rook en roet uit open haard, weersinvloeden, ongedierte of schimmel en glasschade of schade aan de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Verderop tref je praktische informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Om die reden zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Ben je geen eigenaar van de woning? Ook dan kan je ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is doorgaans weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas als resultaat van bjiv. een brandje is in algemene zin vaak gedekt. Echter, een bal door de ruit valt vaak buiten jouw opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Zo’n overkapping, volière, garage, tuinhuisje en losse gebouwen vind je doorgaans standaard in de dekking. Advies: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Diverse maatschappijen stellen een max. aantal vierkante meters voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Genoeg verzekeraars dekken de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan beplanting. Soms is een aparte tuinverzekering nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Uitgeest.

‘Mijn huis goed verzekerd

G. van den Pol, Uitgeest (maart 2023)