Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Lemelerveld

Via de opstalverzekering in Lemelerveld – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades m.b.t. de woning als gevolg van aspecten als brand, storm (vanaf windkracht 7), inbraak, ontploffing. Het begrip opstal slaat op; de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Neem nou de kozijnen, of denk aan een vaste vloer. Het is geen vereiste, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Met deze website vergelijk je moeiteloos de meeste opstalverzekeringen van betrouwbare assuradeurs zoals o.a. Verzekeruzelf.nl, Turien en Co of Nationale Nederlanden op service en prijs. Je woonadres heeft invloed op de premie. Kies een geschikt woonpakket in Lemelerveld, gemeente Dalfsen, Overijssel.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteDalfsen
(Net) nummer0572 (+31572)
Bewoners 27916
Postcodes8150
BuurtenDalfsen
Naburige plaatsenverzekering-lemele, opstalverzekering-lierderholthuis, polis-wesepe, verzekering-hattemerbroek, woonhuisverzekering-hattemerbroek en heino
opstalverzekering-lemelerveld

Woonhuisverzekering vergelijken in Lemelerveld, juni 2024

Een woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Voorbeelden zijn schade door wateroverlast, blikseminslag, brand, inbraak. Niet vergeten: Deze module dekt enkel alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Denk aan een houten vloer. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met zo’n polis dek jij waardevolle “losse” items als droger of een defecte laptop). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Lemelerveld? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Modules: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Klantenservice: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Recensies: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Prijzen: Aan welke kosten moet je denken?
 • Eigen bijdrage: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
In de situatie dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Lemelerveld, is het verstandig om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Lemelerveld. Mocht de situatie zich voordoen dat je schades in huis hebt veroorzaakt (door bijv. situatie als een omgevallen boom, wateroverlast, een flinke storm (vanaf windkracht 7), vandalisme), dan horen uiteraard de dekking en de service goed geregeld te zijn. Middels ons vergelijkscript bekijk je heel snel de mogelijkheden. De tarieven van aanbieders als HEMA en/of Aegon variëren tussen de €9,25 – €13,75. Voer bovenaan in de tool eerst jouw wensen in, bekijk de kosten per maand, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op die manier heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Nationale Nederlanden polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Als eerst vul je de geboortedatum in, postcode (8150) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Bijvoorbeeld: type woning, constructie en materiaal, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en datering van het woonhuis.

 3. Afwerking van jouw huis

  Definieer status van keuken en badkamer en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je opent daarna de beschikbare verzekeringen die voldoen aan de opgegeven info.

 5. Online afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen kan iedereen zelf online regelen.

Wat kost een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Lemelerveld? De “normale” polissen zitten maandelijks tussen €5 – €11,5. Het exacte bedrag verschilt uiteraard per persoon. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Type dekking
 • Herbouwwaarde
 • Bouwjaar
 • Regio
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg check ik voordelige woonhuisverzekeringen voor onze woning in Lemelerveld? Dit is kinderspel: klik meteen door naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, selecteer de modules, check alle kosten, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering of juist Unigarant Inboedelverzekering. Liever laten adviseren? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Lemelerveld.

Vergelijk opstalverzekeringen

Direct de beste opstalverzekering in Dalfsen afsluiten? Bekijk de meest populaire of de meest betaalbare aanbieder voor de buurt 8150, 8151, 8152, 8153, 8154.

Bekijk deze woonverzekeringen in Overijssel in juni 2024

 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • InShared Inboedelverzekering

Nog meer korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd de inboedel- en opstalverzekering te regelen bij één maatschappij. Indien de situatie zich voordoet van schades aan je huis, ontstaat er geen gedoe over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Overzichtelijk
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er bestaan nog een aantal modules die je kunt toevoegen. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering doorgaans in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Andere mogelijkheden zijn: motorverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt dekking tegen elk van buiten komend onheil. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Bijvoorbeeld inbraak, wateroverlast, schade door olie, rook en roet, vandalisme of blikseminslag, wateroverlast, olie, rook en roet, een omgevallen boom. Goed om te weten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door roekeloosheid en opzet, constructie- of installatiefouten, oorlogsgeweld, slecht onderhoud of grondwater in de woning, bevroren leidingen, weersinvloeden, ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt en fundering- of glasschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder tref je nuttige details over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Hierom zijn ze gewoon meeverzekerd. Ben je geen eigenaar van de woning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je d.m.v. het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is vaak overbodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door bijv. een ontploffing of storm zit doorgaans in de verzekering. Echter, een ingegooide ruit valt vaak buiten jouw opstalverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Bijgebouw / garage
  Je volière, overkapping, garage, tuinhuisje en losse vertrekken / objecten zijn standaard meeverzekerd. Belangrijk: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Enkele verzekeraars stellen een max. aantal vierkante meters voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Veel verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij tuinschade, zoals schade aan het zwembad. Mogelijk is een aparte tuinverzekering nodig. Relevant in wijken zoals: Dalfsen (kern), Dalfsen – buitengebied, Oudleusen, Hoonhorst, Lenthe-2, Kluinhaar, Lemelerveld, Leusenerveld.

‘Super service, binnen een paar minuten overgestapt!

T. Willems, Lemelerveld (juni 2024)