Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Lemele

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Lemele – alias woonhuisverzekering – verzeker jij de schades aangaande een huis wat gerelateerd is aan situaties als schade door olie, rook en roet, blikseminslag, vandalisme, ontploffing. Opstal heeft betrekking op alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Een voorbeeld is de garage, maar ook dakpannen. Het is geen vereiste, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Hoe waardevol is je huis voor jou? Door middel van onze vergelijktool vergelijk je moeiteloos alle belangrijke opstalverzekeringen van erkende verzekeringsmaatschappijen zoals bijv. SNS, ABN AMRO of REAAL Verzekeringen op modules, flexibiliteit en prijs. Tarieven wisselen per postcodegebied. Kies een geschikt woonpakket in Lemele, gemeente Ommen, Overijssel.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteOmmen
(Net) nummer0572 (+31572)
Bewoners 17696
Postcodes8148
BuurtschappenOmmen
Plaatsen in de omgevingverzekering-giethmen, opstalverzekering-heino, polis-olst, verzekering-wezep, woonhuisverzekering-wezep en wijhe
opstalverzekering-lemele

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Lemele, februari 2024

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Denk aan schades veroorzaakt door diefstal, blikseminslag, vandalisme, storm (vanaf windkracht 7). Let op: Deze module is er alleen voor datgene wat vastzit aan de woning. Denk aan het dak. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (met deze polis dek jij waardevolle “losse” items als computer of contant geld en waardebonnen). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Lemele? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Voorwaarden: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Service: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Beoordeling: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Tarief: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • De eigen bijdrage: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Zodra jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Lemele, is het handig je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Lemele. In een scenario dat je schades in huis hebt veroorzaakt (onder andere een flinke storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, wateroverlast, schroeien of smelten), dan behoren in het bijzonder de schade-uitkeringen en helpdesk picobello voor elkaar te zijn. Via onze service-tool ontdek je dit eenvoudig zelf. De kosten van partijen zoals Klaverblad en/of SNS zitten maandelijks tussen €5 en €10,75. Voer in de basis in waaraan de verzekering moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en kijk pas daarna naar de premies. Zodoende zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: London Verzekeringen polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Wie ben jij?

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, postcode (8148) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Basisinformatie woning

  Bijvoorbeeld: soort woning, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte, aantal kamers en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Details van het huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je ziet vervolgens de verkrijgbare verzekeraars die rijmen met jouw zoekvraag.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

De kosten van een opstalverzekering

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Lemele? De “normale” verzekeringen variëren tussen de €5,75 tot €13,75. Het exacte bedrag is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Soort dekking
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Datum bouw
 • Omgeving
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik een voordelige woonhuisverzekering voor huizen in Lemele? Dat is gemakkelijk: gebruik onze vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, selecteer de modules, bereken de premie, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk) en SNS Inboedel en opstal. Kom je er zelf niet uit? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Lemele.

Start vergelijken

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Ommen afsluiten? Stap over naar de best gewaardeerde of laagst geprijsde verzekering voor postcode 8148.

Actuele woonverzekeringen in Overijssel in februari 2024

 • SNS Inboedel en opstal
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • ZLM Opstalverzekering
 • Allsecur Uitgebreid
 • Univé Inboedelverzekering (AR)

Nog meer korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Veel experts adviseren beide polissen te regelen bij eenzelfde verzekeraar. Wanneer we spreken van schade in of rondom jouw woning ontstaat er geen gedoe over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Alles-in-1-korting
 2. Overzichtelijk
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Er bestaan nog een aantal vergoedingen die samen te voegen zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering gewoonlijk in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Wat je ook steeds meer ziet: caravanverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De populaire allrisk opstalverzekering biedt optimale dekking, en verzekert jou tegen ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Je kunt dan denken aan storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, inbraak, schade door olie, rook en roet of wateroverlast, schroeien of smelten, inbraak en diefstal, blikseminslag. Let op: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door slecht onderhoud, atoomkernreacties, aardbevingen, constructie- of installatiefouten of storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden, vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen en schade aan het glas of de fundering zit vaak niet inbegrepen. Hierna vind je praktische informatie over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Daarom zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Woon jij in een huurhuis? Dan kan je zonnepanelen verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is in de regel niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door bijv. inbraak of brand is vaak inbegrepen. Toch, een bal die door een raam gaat wordt meestal niet gedekt door de woonhuisverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Zo’n schuur, garage, tuinhuisje, overkapping en andere bijgebouwen zitten in de meeste opstalverzekeringen. Let op: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Diverse maatschappijen stellen een limiet voor toegestane M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Plenty verzekeraars dekken de kosten van tuinschade, zoals schade aan bloemen planten. Mogelijk is een aparte tuinverzekering nodig. Een uitkomst in buurten als: Ommen, Arrien, Beerze, Beerzerveld, Dalmsholte, Giethmen, Lemele, Stegeren, Vilsteren, Vinkenbuurt, Tharen.

‘Altijd een met een gerust gevoel slapen

T. van de Ven, Lemele (februari 2024)