Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Balinge

Met een opstalverzekering in Balinge – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – dek je schade aan jouw woning die ontstaan zijn door bijvoorbeelddiefstal, schade door olie, rook en roet, blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7). Opstal heeft betrekking op alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Een voorbeeld is de waterafvoer, en ook de open haard. Het is niet bij wet verplicht, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Hoe waardevol is je huis voor jou? Via ons vergelijkscript vergelijk je online vele opstalverzekeringen van populaire maatschappijen als bijv. Huis In Eén Verzekeringen, Avéro Achmea of Polis Direct op modules, flexibiliteit en prijs. Premies variëren per postcode. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Balinge, gemeente Midden-Drenthe, Drenthe.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteMidden-Drenthe
(Net) nummer0593 (+31593)
Inwoners 33450
Postcodegebieden9437
BuurtenBeilen
Plaatsen in de buurtverzekering-mantinge, opstalverzekering-zwiggelte, polis-hoogersmilde, verzekering-beilen, woonhuisverzekering-beilen en zuidveld
opstalverzekering-balinge

Woonhuisverzekering vergelijken in Balinge, juni 2024

Zo’n woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Bijvoorbeeld door wateroverlast, schade door olie, rook en roet, vandalisme, blikseminslag. Noemenswaardig: Deze dekking regelt uitsluitend schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zoals de meterkast. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (met zo’n polis verzeker je de losse spullenals bed/matras of een stukke koelkast). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Balinge? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Voorwaarden: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Service: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Meningen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Prijs: Aan welke kosten moet je denken?
 • Eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Zodra jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Balinge, raad men altijd aan niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Balinge. In een scenario dat er iets met jouw huis gebeurt (door bijv. situatie als inbraak en diefstal, brand of explosie, olie, rook en roet, wateroverlast), dan horen in het bijzonder de schadeafhandeling en dekkingen in orde te zijn. Met behulp van onze service-tool kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De kosten van maatschappijen als Europeesche en ASR Verzekeringen schommelen tussen €9,75 – €10,75. Voer in de bovenstaande vergelijker je complete wensenlijstje in, check de maandelijkse kosten, en kijk pas daarna naar de premies. Op die manier heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: London Verzekeringen polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Wie ben jij?

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, regio (9437) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Kenmerken van de woning

  Gevraagde gegevens: beschrijving huis, constructie en materiaal, oppervlakte, aantal kamers en bouwjaar woning.

 3. Extra informatie over je huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Online premie berekenen

  Je achterhaalt hierna de beste opstalverzekeringen die voldoen aan jouw wensen.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen doe je helemaal zelf online.

Wat kost een opstalverzekering?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Balinge? De “normale” verzekeringen liggen tussen de €7,75 – €14. De exacte premie is iets wat per woning weer anders is. Er zijn een aantal variabelen:

 • Type dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Datum bouw
 • Woonplaats
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe achterhaal ik een voordelige woonhuisverzekering voor mijn huis in Balinge? Dat is gemakkelijk: start de opstal vergelijker. Definieer jouw woning, kies de gewenste dekking, check alle kosten, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Je vindt pakketten als Unigarant Woonpakket Plus of Reaal Inboedelverzekering Allrisk. Moeite met vergelijken? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Balinge.

Direct vergelijken

Online de beste opstalverzekering in Midden-Drenthe afsluiten? Ontdek de beste of gewoon een goedkope maatschappij voor de buurt 9437.

Bekijk deze woonverzekeringen in Drenthe in juni 2024

 • De Nederlanden van Nu Inboedelverzekering
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • SNS Woonhuisverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • ASR Inboedelverzekering (Allrisk)
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat adviseurs vaak aanraden is een combinatie van deze polissen te regelen bij één partij. In het geval van schades rondom je woning, ontstaat er geen gedoe over wie precies wat gaat vergoeden.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Alles-in-1-korting
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Grip op de kosten
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Wellicht vind jij meer interessante dekkingen die je kunt toevoegen. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering gewoonlijk in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Wat je ook steeds meer ziet: ongevallenverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Zo’n all-risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en dekt alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Denk dan aan inbraak, schade door olie, rook en roet, vandalisme, ontploffing of een omgevallen boom, wateroverlast, olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Niet vergeten: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door aardbevingen, roekeloosheid en opzet, normaal huishoudelijk gebruik, slecht onderhoud of vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen, rook en roet uit open haard en fundering- of glasschade wordt meestal niet gedekt. Hieronder vind je handige info over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Daarom wordt schade hieraan vergoed. Heb je een huurwoning? Je kunt ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is vaak geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade als resultaat van bjiv. brand of storm is in algemene zin vaak gedekt. Maar, een ingegooide ruit valt niet onder de opstalpolis. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garages en bijgebouwen
  Je overkapping, tuinhuisje, volière, schuur en andere bijgebouwen zijn standaard meeverzekerd. Tip van de specialist: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Diverse aanbieders werken met een maximum aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  De opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Plenty verzekeraars verzekeren ook kosten van tuinschade, zoals schade aan bomen, struiken. Soms is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Beilen, Hijken, Hooghalen, Wijster, Spier, Drijber, Smilde, Bovensmilde, Hoogersmilde, Westerbork, Elp, Witteveen, Nieuw-Balinge, Nieuweroord, Zwiggelte, Orvelte, De Broekstreek.

‘Geen papierhandel, alles online afgehandeld

L. Bos, Balinge (juni 2024)