Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Hellendoorn

Middels een opstalverzekering in Hellendoorn – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schades m.b.t. de woning als gevolg van zaken als aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet, brand, storm (vanaf windkracht 7). Opstal heeft betrekking op alles wat vast zit aan de woning. Onder andere de keuken, of bijvoorbeeld de schoorsteen. Het is geen vereiste, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Jouw huis is je toch heel wat waard? Aan de hand van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je eenvoudig vele opstalverzekeringen van populaire verzekeringsmaatschappijen als bijv. Huis In Eén Verzekeringen, Allianz of OHRA op modules, flexibiliteit en prijs. Premies variëren per postcode. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Hellendoorn, gemeente Hellendoorn, Overijssel.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHellendoorn
Regionummer0548 (+31548)
Aantal inwoners 35651
Postcodegebieden7443
BuurtschappenHellendoorn
Plaatsen in de omgevingverzekering-Heiloo, opstalverzekering-Haarlemmermeer, polis-Elburg, verzekeringspakket-Cranendonck, Heerenveen en woonhuisverzekering-Heerde
opstalverzekering-hellendoorn

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Hellendoorn, april 2024

De woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door aanrijding en aanvaring, wateroverlast, schade door olie, rook en roet, inbraak. Goed om te weten: Deze verzekering is er alleen voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Onder andere de oven. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (met deze polis verzeker je de losse spullenals schoenen of een beschadigde vloer). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Hellendoorn? Houd rekening met de volgende punten:

 • Modules: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Service: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Beoordeling: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Prijs: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Vrijwillig eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Op het moment dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Hellendoorn, is het handig uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Hellendoorn. Wanneer er sprake is van schade aan de woning (bijvoorbeeld door inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, een omgevallen boom), dan behoren uiteraard de dekking en de service direct op gang te komen. Met behulp van onze service-tool bekijk je heel snel de mogelijkheden. De maandelijkse premies bedrijven zoals NowGo of Avéro Achmea schommelen tussen €8,25 tot €10. Vul in onze vergelijker je complete wensenlijstje in, bekijk de kosten per maand, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zo heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: ASR Verzekeringen dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Persoonlijke gegevens

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcode (7443) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Kenmerken van de woning

  Bijvoorbeeld: type huis, materiaal van jouw woning en constructie, aantal kamers, totale oppervlakte en datering van het woonhuis.

 3. Details van het huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je treft nu de beste verzekeringen die passen bij de opgegeven info.

 5. Online afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan iedereen zelf online regelen.

Wat kost een opstalverzekering?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Hellendoorn? De gemiddelde polissen zitten maandelijks tussen €6,75 tot €11,75. Het exacte bedrag verschilt uiteraard per persoon. Deze factoren zijn van belang:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Herbouwwaarde
 • Leeftijd woning
 • Woonplaats
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg ontdek ik een voordelige woonhuisverzekering voor mijn woning in Hellendoorn? Het is simpel: klik meteen door naar de vergelijker. Beantwoord de vragen, bepaal welke dekkingen je wilt, bereken de premie, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Wat dacht je bijvoorbeeld van Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid) en Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Kom je er zelf niet uit? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Hellendoorn.

Direct vergelijken

Zelf de beste opstalverzekering in Hellendoorn afsluiten? Check de beste of voordeligste verzekeraar voor omgeving 7443, 7447.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Overijssel in april 2024

 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • FBTO Woonpakket
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • ANWB Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat wij aanraden is de opstal- en inboedelverzekering te regelen bij dezelfde assuradeur. Bij schade rondom je woning, vormen er geen meningsverschillen over wie welke schade vergoedt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Wellicht vind jij meer interessante modules die jij kunt aanklikken. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. in de regel in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Andere mogelijkheden zijn: overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Zo’n all-risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en verzekert jou tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Denk dan aan inbraak, wateroverlast, diefstal, vandalisme of brand of explosie, een omgevallen boom, schroeien of smelten, inbraak en diefstal. Niet vergeten: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade door overstromingen, slecht onderhoud, aardbevingen, atoomkernreacties of rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt, weersinvloeden, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen en glasschade of schade aan de fundering wordt meestal niet gedekt. Hierna vind je praktische informatie over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Daarom zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je een huurwoning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je via het zogenaamde huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is vaak niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas veroorzaakt door bijv. brand of storm wordt meestal gedekt. Alleen, een ongeluk zoals een bal door de ruit valt vaak buiten de woonverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  Zo’n volière, overkapping, tuinhuisje, garage en opzichzelfstaande hokken vind je doorgaans standaard in de dekking. Tip van de specialist: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Sommige aanbieders hanteren een quotum voor aantal M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Plenty verzekeraars keren vergoedingen uit bij tuinschade, zoals schade aan tuinhuisjes. Misschien is een speciale tuinverzekering benodigd. Relevant in wijken zoals: Hellendoorn, Nijverdal Noord, Nijverdal West, Nijverdal Oost, Buitengebied, Kruidenwijk, Haarle, Daarle, Daarlerveen.

‘Professioneel, snel en rechtvaardig

K. Koster, Hellendoorn (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente