Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Borgercompagnie

Door middel van een opstalverzekering in Borgercompagnie – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning door toedoen van bijvoorbeeldschade door olie, rook en roet, vandalisme, aanrijding en aanvaring, ontploffing. Opstal heeft betrekking op alles wat vast zit aan de woning. Onder andere het plafond, en tevens leidingen in huis. Het is niet verplicht, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Hoe waardevol is je huis voor jou? Via opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij direct de meeste opstalverzekeringen van klantvriendelijke bedrijven zoals o.a. SNS, Aegon of REAAL Verzekeringen op prijs en kwaliteit. Premies variëren per postcode. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Borgercompagnie, gemeente Veendam, Groningen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteVeendam
Regionummer0598 (+31598)
Bewoners 27467
Postcodegebied9631
BuurtenVeendam-kern
Plaatsen nabijverzekering-steendam, opstalverzekering-overschild, polis-lageland, verzekering-meerstad, woonhuisverzekering-meerstad en luddeweer
opstalverzekering-borgercompagnie

Online woonhuisverzekering vergelijken in Borgercompagnie, februari 2024

De woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Onder andere door diefstal, brand, blikseminslag, vandalisme. Goed om te weten: Dit type verzekering sluit je af voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Bijvoorbeeld leidingen in huis. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (aan de hand hiervan verzeker je de losse spullenzoals computer of een beschadigde vloer). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Borgercompagnie? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Modules: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Klantenservice: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Recensies: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Prijs: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Vrijwillig eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Vanaf het punt dat jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Borgercompagnie, raad men altijd aan je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Borgercompagnie. Als je problemen in de woning krijgt (door bijv. situatie als inbraak en diefstal, olie, rook en roet, schroeien of smelten, wateroverlast), dan dienen zeker de schadeafhandeling en dekkingen direct op gang te komen. Met behulp van de vergelijkingssoftware kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijsstelling van verzekeraars zoals Europeesche of Allianz schommelen tussen €6 tot €14. Vul in onze vergelijker je complete wensenlijstje in, vergelijk de tarieven, en vergelijk pas hierna op prijs. Op die manier voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Allianz afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Start met het invullen van de geboortedatum, omgeving (9631) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Basisinformatie woning

  Bijvoorbeeld: kenmerken huis, bouwconstructie (dak), woonoppervlakte / aantal ruimtes en leeftijd van het huis.

 3. Details van het huis

  Specificeer type keuken, badkameren type afwerking (luxe of normaal).

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je opent nu de actuele polissen die voldoen aan jouw filters.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een dekking afsluiten of overstappen kan iedereen zelf online regelen.

Kosten opstalverzekering berekenen

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Borgercompagnie? De reguliere verzekeringen variëren tussen de €8,5 en €11,25. De exacte premie is voor iedereen weer anders. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Herbouwwaarde
 • Leeftijd woning
 • Postcode
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg bekijk ik de voordeligste woonhuisverzekering voor een woning in Borgercompagnie? Dit kan zonder moeite: klik meteen door naar de vergelijker. Voer de velden in, kies de gewenste dekking, bekijk de prijzen, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Jij kan woonpakketten vinden als Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk) en ook Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk). Heb je hulp nodig? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Borgercompagnie.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Online de beste opstalverzekering in Veendam afsluiten? Ontdek de best beoordeelde of goedkoopste verzekeraar voor regio 9631.

Bekijk deze woonverzekeringen in Groningen in februari 2024

 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • ZLM Gezinspakket
 • ZLM Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)

Nog meer korting met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat in de regel aanbevolen wordt is de opstal- en inboedelverzekering af te sluiten bij dezelfde verzekeraar. Indien de situatie zich voordoet van schade m.b.t. je huis komt er geen discussie over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Één maandelijkse nota
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
We onderscheiden nog een aantal zekerheden die je kunt toevoegen. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker inbegrepen in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Maar je kunt ook denken aan o.a.: huisdierenverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De populaire allrisk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en dekt ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Bijvoorbeeld diefstal, schade door olie, rook en roet, brand, blikseminslag of een omgevallen boom, brand of explosie, vandalisme, olie, rook en roet. Goed om te weten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van roekeloosheid en opzet, oorlogsgeweld, overstromingen, constructie- of installatiefouten of rook en roet uit open haard, bevroren leidingen, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7 en schade aan het glas of de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Verderop lees je meer informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Zodoende zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Heb je panelen op een huurwoning? In dat geval kan je dit regelen via het onderdeel huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is in de regel overbodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas als resultaat van bjiv. storm of inbraak zit vaak bij de polis in. Echter, een bal door de ruit is in de regel niet inbegrepen in de opstalpolis. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  Zo’n schuur, overkapping, volière, garage en losse ruimtes / vertrekken worden gewoon meeverzekerd. Tip van de specialist: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Een aantal verzekeraars stellen beperkingen aan het aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt meer dan je denkt. De meeste verzekeraars verzekeren ook kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan planten. Wellicht is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Handig als je woont in wijken als: Veendam-kern, Veendam-buitengebied, Wildervank.

‘Mijn verzekering had ik binnen 10 minuten afgesloten

Mevr. Kramer, Borgercompagnie (februari 2024)