Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Venray

Door middel van een opstalverzekering in Venray (ook bekend als woonhuisverzekering) dek je schades m.b.t. de woning wat gerelateerd is aan zaken als diefstal, vandalisme, schade door olie, rook en roet, inbraak. Met opstal bedoelen we alles wat vast zit aan de woning. Onder andere het kozijn, of denk aan leidingen in huis. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar vaak wel een goed idee. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Met behulp van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij snel vele opstalverzekeringen van klantvriendelijke bedrijven als bijv. Delta Lloyd, Allianz of Reaal op voorwaarden en tarieven. Premies variëren per postcode. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Venray, gemeente Venray, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteVenray
Netnummer0478 (+31478)
Aantal inwoners 43291
Postcodegebied5800
BuurtenVenray
Plaatsen in de buurtverzekering-Venlo, opstalverzekering-Veldhoven, polis-Urk, verzekeringspakket-Schiedam, Veenendaal en woonhuisverzekering-Veendam
opstalverzekering-venray

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Venray, juni 2024

De woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Onder andere door blikseminslag, schade door olie, rook en roet, vandalisme, brand. Niet vergeten: Deze verzekering verzekert alleen alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Denk aan de kozijnen. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (daarmee verzeker je de losse spullenals toiletartikelen of een defecte wasmachine). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Venray? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Dekking: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Klantenservice: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Beoordeling: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Tarief: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • De eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
In de situatie dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Venray, dan is het slim om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Venray. Op het moment dat er iets met jouw huis gebeurt (denk aan wateroverlast, een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom, vandalisme), dan dienen in het bijzonder de schade-uitkeringen en helpdesk uitstekend te werken. Via de vergelijkingssoftware vind je direct uit welke optie bij je past. De tarieven van bedrijven als HEMA en SNS liggen tussen de €9,25 tot €13,75. Voer in de bovenstaande vergelijker eerst jouw wensen in, vergelijk de tarieven, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op basis daarvan heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Delta Lloyd opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Jouw gegevens invoeren

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcodegebied (5800) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Gegevens over de woning

  Wat je moet invullen: kenmerken woning, dakconstructie (plat, riet), woonoppervlakte / aantal ruimtes en datering van het woonhuis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en de mate van afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je achterhaalt nu de verkrijgbare opstalverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht.

 5. Polis afsluiten via internet

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan iedereen zelf online regelen.

Wat kost een opstalverzekering?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Venray? De gemiddelde premies schommelen tussen €9,75 tot €11,25. Het exacte bedrag varieert per type huis en situatie. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Type dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Opleverdatum
 • Regio
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg ontdek ik voordelige woonhuisverzekeringen voor onze woning in Venray? Dit kan zonder moeite: open de vergelijkingstool. Voer de velden in, maak een keuze uit de dekkingen, vergelijk de prijzen en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Je vindt pakketten als Klaverblad Verzekeringspakket Budget en/of Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering. Heb je hulp nodig? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Venray.

Start vergelijken

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Venray afsluiten? Check de best gewaardeerde of gewoon een goedkope verzekeraar voor postcodegebied 5800, 5801, 5802, 5803, 5804.

Veel gekozen woonverzekeringen in Limburg in juni 2024

 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • ANWB Opstalverzekering
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • HEMA Opstalverzekering

Nog meer korting met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Veel experts adviseren een combinatie van deze polissen onder te brengen bij de identieke assuradeur. Indien de situatie zich voordoet van schade m.b.t. je huis vormen er geen meningsverschillen over wat er onder opstal- of inboedel valt.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Één aanspreekpunt
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Één maandelijkse nota
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er zijn nog meer zekerheden die jij kunt aanklikken. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker inbegrepen in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere mogelijkheden zijn: motorverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat garant bij vrijwel elke soort schade. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Je kunt dan denken aan ontploffing, brand, inbraak, aanrijding en aanvaring en vandalisme, inbraak en diefstal, olie, rook en roet, wateroverlast. Niet vergeten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van atoomkernreacties, normaal huishoudelijk gebruik, slecht onderhoud, constructie- of installatiefouten of storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning, rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel en glasschade of schade aan de fundering zit vaak niet inbegrepen. Hieronder vind je aanvullende info thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Derhalve wordt schade hieraan vergoed. Heb je een huurwoning? Je kunt ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is in de regel niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door iets als storm of inbraak zit vaak bij de polis in. Let op, een ruit die perongeluk wordt ingegooid wordt niet meegenomen door de woonverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Bijgebouw / garage
  Een garage, overkapping, volière, schuur en opzichzelfstaande hokken vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Belangrijk: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Enkele aanbieders werken met een maximum aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. De meeste verzekeraars verzekeren ook kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan tuinhuisjes. Misschien is een speciale tuinverzekering benodigd. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Venray, Overige kernen.

‘Mijn spullen met een gerust hart achterlaten

G. van Veen, Venray (juni 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente