Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Smakt

Door middel van een opstalverzekering in Smakt (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schades m.b.t. de woning wat te maken heeft met o.a. storm (vanaf windkracht 7), brand, vandalisme, diefstal. Opstal heeft betrekking op de dingen die vast aan de woning zitten. Bijvoorbeeld de schutting, en tevens de zonnepanelen . Het is niet verplicht, maar vaak wel een goed idee. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Hoe waardevol is je huis voor jou? Middels ons vergelijkscript vergelijk jij snel de best beoordeelde opstalverzekeringen van betrouwbare verzekeringsmaatschappijen zoals o.a. FBTO, Allsecur of Interpolis op service en prijs. Je woonadres heeft invloed op de premie. Bekijk de laagste premie in Smakt, gemeente Venray, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteVenray
Regionummer0478 (+31478)
Bewoners 43291
Postcodegebieden5817
BuurtenVenray
Plaatsen in de buurtverzekering-vredepeel, opstalverzekering-ysselsteyn, polis-leunen, verzekering-vlierden, woonhuisverzekering-vlierden en heide
opstalverzekering-smakt

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Smakt, juli 2024

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Bijvoorbeeld door blikseminslag, aanrijding en aanvaring, ontploffing, schade door olie, rook en roet. Niet vergeten: Deze dekking regelt uitsluitend een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Denk aan jouw kookplaat. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (daarmee ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals parket of schade aan een vloerkleed). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Smakt? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Afhandeling: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Meningen: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Premie: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Vrijwillig eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
In de situatie dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Smakt, is het aan te raden om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Smakt. Als er iets met jouw huis gebeurt (bijvoorbeeld door schroeien of smelten, brand of explosie, vandalisme, blikseminslag), dan dienen in het bijzonder de vervoegingen en klantenservice direct op gang te komen. Via onze vergelijker vind je direct uit welke optie bij je past. De maandelijkse premies assuradeurs zoals Delta Lloyd en Allianz zitten maandelijks tussen €9 tot €14,25. Voer bovenaan in de tool eerst jouw wensen in, neem alle premies door, en vergelijk pas hierna op prijs. Middels deze techniek heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Independer pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonlijke gegevens

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, adres (5817) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: beschrijving huis, bouwconstructie (dak), oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en bouwjaar woning.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Definieer status van keuken en badkamer en de mate van afwerking.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je achterhaalt in de volgende stap de actuele woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat kost een opstalverzekering?

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Smakt? De modale verzekeringen schommelen tussen €8,25 en €10. Het feitelijke maandbedrag varieert per type huis en situatie. Er zijn een aantal variabelen:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Herbouwwaarde
 • Leeftijd woning
 • Adres
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe bekijk ik een voordelige woonhuisverzekering voor een woning in Smakt? Dat is gemakkelijk: navigeer naar de vergelijker. Voer de velden in, kies de gewenste dekking, check alle kosten, en neem het beste aanbod. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Turien & Co Woonpakketverzekering Premium en ook Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid). Moeite met vergelijken? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Smakt.

Vergelijk alle polissen

Direct de beste opstalverzekering in Venray afsluiten? Stap over naar de best gewaardeerde of laagst geprijsde verzekeraar voor de buurt 5817.

Bekijk deze woonverzekeringen in Limburg in juli 2024

 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Veel experts adviseren de opstal- en inboedelverzekering te nemen bij één verzekeraar. Bij schade rondom je woning, kom je niet in onenigheid over wie precies wat gaat vergoeden.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Één maandelijkse nota
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
We spreken nog over meerdere modules die je kunt toevoegen. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering doorgaans in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere mogelijkheden zijn: huisdierenverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

Een allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en staat paraat bij bijna elke soort van schade aan je huis. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Denk aan voorvallen als diefstal, aanrijding en aanvaring, ontploffing, wateroverlast of een flinke storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, een omgevallen boom, wateroverlast. Goed om te weten: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van constructie- of installatiefouten, roekeloosheid en opzet, normaal huishoudelijk gebruik, aardbevingen of grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen en schade aan fundering / glas is in veel gevallen niet inbegrepen. Onderstaand ontdek je meer informatie over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Zodoende vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Heb je panelen op een huurwoning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is meestal niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. een brandje zit vaak bij de polis in. Echter, een ruit die perongeluk wordt ingegooid wordt meestal niet gedekt door de woonverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  De overkapping, schuur, tuinhuisje, volière en opzichzelfstaande hokken vind je doorgaans standaard in de dekking. Let op: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Enkele assuradeurs werken met een maximum aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. De meeste verzekeraars staan garant voor de kosten van tuinschade, zoals schade aan overkappingen. Soms heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Een uitkomst in buurten als: Venray, Overige kernen.

‘Een gewoon goede verzekering gevonden, dank!

U. van Loon, Smakt (juli 2024)