Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Oldeberkoop

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Oldeberkoop (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schades aangaande een huis die ontstaan zijn door onder andere schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, aanrijding en aanvaring. Met opstal bedoelen we alles wat vast zit aan de woning. Neem nou het dak, en ook een zwembad. Het is niet bij wet verplicht, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Door middel van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij snel een aantal opstalverzekeringen van betrouwbare maatschappijen als bijv. Europeesche, BLG wonen of Nederlanden van Nu op modules, flexibiliteit en prijs. De premies hangen af van je adres. Bekijk de laagste premie in Oldeberkoop, gemeente Ooststellingwerf, Drenthe.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteOoststellingwerf
(Regio) nummer0516 (+31516)
Bewoners 25571
Postcodegebied8420
BuurtenOosterwolde
Plaatsen in de omgevingverzekering-bontebok, opstalverzekering-hoornsterzwaag, polis-lippenhuizen, verzekering-peperga, woonhuisverzekering-peperga en jubbega
opstalverzekering-oldeberkoop

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Oldeberkoop, december 2023

De woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Onder andere door blikseminslag, aanrijding en aanvaring, wateroverlast, brand. Belangrijk: Deze verzekering sluit je af voor alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Denk aan de hal. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (met deze polis verzeker je de losse spullenals je telefoon of schade aan sieraden). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Oldeberkoop? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Modules: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Uitkeringen:Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Recensies: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Prijzen: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Zodra jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Oldeberkoop, raad men altijd aan niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Oldeberkoop. Wanneer je problemen in de woning krijgt (denk aan een omgevallen boom, blikseminslag, vandalisme, brand of explosie), dan dienen uiteraard de vervoegingen en klantenservice uitstekend te werken. Dankzij de vergelijkingstool kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De tarieven van partijen als FBTO en Avéro Achmea zitten maandelijks tussen €9 – €10. Voer in de basis in waaraan de verzekering moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en filter pas hierna op prijs. Op basis daarvan heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: OHRA december 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, regio (8420) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Specificeer jouw woning

  Bijvoorbeeld: kenmerken woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, woonoppervlakte / aantal ruimtes en bouwjaar woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Premies berekenen

  Je bekijkt hierna de verkrijgbare opstalverzekeringen die rijmen met jouw wensen.

 5. Online afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen doe je helemaal zelf online.

De kosten van een opstalverzekering

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Oldeberkoop? De reguliere verzekeringen schommelen tussen €6,25 – €12,75. Het feitelijke maandbedrag verschilt uiteraard per persoon. Deze factoren zijn van belang:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Datum bouw
 • Regio
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg ontdek ik een voordelige woonhuisverzekering voor huizen in Oldeberkoop? Het is simpel: klik meteen door naar de vergelijker. Definieer jouw woning, klik alle af te sluiten modules aan, vergelijk de prijzen en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Jij kan woonpakketten vinden als ANWB Inboedelverzekering en De Goudse Privé Pakket Online. Heb je hulp nodig? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Oldeberkoop.

Start vergelijken

Meteen de beste opstalverzekering in Ooststellingwerf afsluiten? Vind de meest populaire of laagst geprijsde verzekering voor omgeving 8420, 8421.

Actuele woonverzekeringen in Drenthe in december 2023

 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebreid

Extra voordeel met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is de opstal- en inboedelverzekering aan te vragen bij de identieke aanbieder. Bij constatering van schades rondom je woning, vormen er geen meningsverschillen over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatie-deal
 2. Een contactpersoon
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Minder administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Wellicht vind jij meer interessante dekkingen die te combineren zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering in de regel in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: caravanverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

Zo’n all-risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en staat garant bij alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Denk aan voorvallen als inbraak, brand, diefstal, schade door olie, rook en roet of inbraak en diefstal, vandalisme, brand of explosie, olie, rook en roet. Let op: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door aardbevingen, normaal huishoudelijk gebruik, overstromingen, oorlogsgeweld of bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning en fundering- of glasschade wordt in de regel niet afgedekt. Hieronder ontdek je meer informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Zodoende zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je een huurwoning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je door het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is in veel gevallen niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door o.a. brand of vandalisme wordt meestal gedekt. Let op, een bal of ladder door een ruit is in de regel niet inbegrepen in de woonhuisverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garages en bijgebouwen
  Je volière, garage, schuur, tuinhuisje en andere bijgebouwen zijn standaard meeverzekerd. Advies: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Enkele partijen stellen een limiet voor toegestane M2’s voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. De meeste verzekeraars keren vergoedingen uit bij tuinschade, zoals schade aan beplanting. Misschien is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Oosterwolde, Donkerbroek, Makkinga, Oldeberkoop, Haulerwijk, Appelscha.

‘Uitstekende informatie, snel geregeld

A. van Vliet, Oldeberkoop (december 2023)