Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Bredevoort

Met een opstalverzekering in Bredevoort – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schades aangaande een huis die ontstaan zijn door aspecten als storm (vanaf windkracht 7), ontploffing, wateroverlast, diefstal. Onder opstal verstaan we de dingen die vast aan de woning zitten. Bijvoorbeeld de waterafvoer, of bijvoorbeeld het toilet. Het is niet bij wet verplicht, maar beslist wel aan te raden. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jouw huis is je toch heel wat waard? Met behulp van onze vergelijker vergelijk jij online de meeste opstalverzekeringen van gevestigde verzekeringsmaatschappijen als Huis In Eén Verzekeringen, Centraal Beheer of Polis Direct op service en prijs. Prijzen verschillen per regio. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Bredevoort, gemeente Aalten, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

opstalverzekering-bredevoort

Online woonhuisverzekering vergelijken in Bredevoort, maart 2023

Een woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Voorbeelden zijn schade door schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring, wateroverlast, vandalisme. Noemenswaardig: Deze module sluit je af voor schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Denk aan leidingen in huis. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (met deze polis ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals stofzuiger of een gestolen computer). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Bredevoort? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Modules: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Claims: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Ervaringen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Tarief: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Bredevoort, raad men altijd aan uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Bredevoort. Op het moment dat je schades in huis hebt veroorzaakt (door bijv. situatie als wateroverlast, inbraak en diefstal, olie, rook en roet, vandalisme), dan behoren met name de dekking en de service goed geregeld te zijn. Dankzij onze vergelijker vind je direct uit welke optie bij je past. De kosten van verzekeraars als Generali of De Goudse liggen tussen de €8,5 tot €11,5. Voer in de bovenstaande vergelijker je complete wensenlijstje in, check de maandelijkse kosten, en filter pas hierna op prijs. Middels deze techniek heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Nationale Nederlanden polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Basisgegevens invullen

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcode (7126) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Gegevens over de woning

  Benodigde info: soort huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en leeftijd van het huis.

 3. Extra informatie over je huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de mate van afwerking.

 4. Online premie berekenen

  Je opent hierna de actuele polissen die rijmen met jouw wensen.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Bredevoort? De reguliere verzekeringen schommelen tussen €9,25 – €14,75. Het feitelijke maandbedrag varieert per type huis en situatie. Deze factoren zijn van belang:

 • Type dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Opleverdatum
 • Postcode
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg vind ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor mijn woning in Bredevoort? Heel eenvoudig: klik meteen door naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, maak een keuze uit de dekkingen, check alle kosten, en kies de goedkoopste aanbieder. Jij kan woonpakketten vinden als Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget en ook Klaverblad Verzekeringspakket Budget. Liever laten adviseren? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Bredevoort.

Vergelijk opstalverzekeringen

Online de beste opstalverzekering in Aalten afsluiten? Check de hoogst gewaardeerde of de meest betaalbare verzekeraar voor postcodegebied 7126.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Gelderland in maart 2023

 • ANWB Opstalverzekering
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • SNS Woonhuisverzekering
 • nowGo Woonverzekering Bewust

Extra voordeel met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat adviseurs vaak aanraden is een combinatie van deze polissen te regelen bij één verzekeraar. Bij constatering van schade rondom je woning, komt er geen discussie over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Alles-in-1-korting
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Minder administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
We onderscheiden nog een aantal zekerheden die jij kunt aanklikken. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. gewoonlijk in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: huisdierenverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De all-risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en verzekert jou tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Voorbeelden zijn wateroverlast, schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag en brand of explosie, schroeien of smelten, wateroverlast, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Goed om te weten: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade door roekeloosheid en opzet, oorlogsgeweld, atoomkernreacties, overstromingen of storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen, grondwater in de woning, weersinvloeden, ongedierte of schimmel en schade aan fundering / glas wordt meestal niet gedekt. Hieronder bekijk je nuttige details over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Derhalve wordt schade hieraan vergoed. Ben je geen eigenaar van de woning? Ook dan kan je ze verzekeren door het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is in de regel overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door iets als inbraak of storm is vaak inbegrepen. Maar, een voetbal die door de ruit vliegt wordt meestal niet gedekt door jouw opstalverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Je schuur, tuinhuisje, overkapping, garage en losse gebouwen vind je doorgaans standaard in de dekking. Let op: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Sommige assuradeurs hanteren een quotum voor aantal M2’s voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  De opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Genoeg verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in de tuin aan zaken als schuttingen. Soms heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Buitengebied Aalten, Bredevoort, Aalten Kern, Dinxperlo.

‘De vergelijker is prettig in gebruik

Z. de Vos, Bredevoort (maart 2023)