Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Vlierden

Met een opstalverzekering in Vlierden – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis wat te maken heeft met bijvoorbeeldbrand, storm (vanaf windkracht 7), inbraak, ontploffing. Met opstal bedoelen we alles wat vast zit aan de woning. Bijvoorbeeld leidingen in huis, en ook de schutting. Het is niet verplicht, maar vaak wel een goed idee. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Met behulp van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij online alle belangrijke opstalverzekeringen van professionele assuradeurs zoals o.a. Delta Lloyd, Aegon of Lancyr op voorwaarden en tarieven. Prijzen verschillen per regio. Bekijk de laagste premie in Vlierden, gemeente Deurne, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteDeurne
Netnummer0493 (+31493)
Aantal inwoners 31878
Postcodegebied5756
BuurtschappenDeurne
Plaatsen in de omgevingverzekering-liessel, opstalverzekering-lieshout, polis-heusden, verzekering-westerhoven, woonhuisverzekering-westerhoven en aarle-rixtel
opstalverzekering-vlierden

Online woonhuisverzekering vergelijken in Vlierden, december 2023

De woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Onder andere door aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7), vandalisme. Belangrijk: Deze module verzekert alleen uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zaken als de zonnepanelen . Niet te verwarren met een inboedelverzekering (hiermee verzeker je de losse spullenzoals diepvriezer of een defecte laptop). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Vlierden? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Voorwaarden: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Uitkeringen:Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Meningen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Kosten: Aan welke kosten moet je denken?
 • Het eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
In de situatie dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Vlierden, dan is het slim om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Vlierden. Mocht de situatie zich voordoen dat je te maken hebt met schade in de woning (door bijv. situatie als wateroverlast, inbraak en diefstal, olie, rook en roet, schroeien of smelten), dan dienen uiteraard de schadeafhandeling en dekkingen picobello voor elkaar te zijn. Via onze service-tool vind je direct uit welke optie bij je past. De prijsstelling van partijen als Klaverblad en SNS liggen tussen de €5,75 en €11. Vul hierboven in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bereken de premie, en kijk pas daarna naar de premies. Zodoende zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: ASR Verzekeringen pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Basisgegevens invullen

  Begin met jouw geboortedatum, postcode (5756) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Gegevens over de woning

  Wat belangrijk is: beschrijving woning, bouwconstructie (dak), aantal kamers, totale oppervlakte en opleverdatum van de woning.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je treft hierna de actuele polissen op basis van jouw filters.

 5. Online afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

Kosten opstalverzekering berekenen

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Vlierden? De doorsnee polissen liggen tussen de €6,25 – €12. De hoogte van de premie is iets wat per woning weer anders is. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Bouwdatum
 • Adres
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg vind ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor huizen in Vlierden? Heel eenvoudig: start de opstal vergelijker. Voer de velden in, bepaal welke dekkingen je wilt, vergelijk de prijzen en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Voorbeelden van pakketten zijn Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid) en ook Unigarant Woonpakket Plus. Liever laten adviseren? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Vlierden.

Vergelijk alle polissen

Zelf de beste opstalverzekering in Deurne afsluiten? Check de hoogst gewaardeerde of voordeligste verzekering voor regio 5756.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Noord-Brabant in december 2023

 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • SNS Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • nowGo Opstalverzekering Bewust
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Behalve een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat in de regel aanbevolen wordt is de opstal- en inboedelverzekering af te sluiten bij eenzelfde partij. Bij schades rondom je woning, heb je minder te maken met bonje over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Combinatievoordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
We onderscheiden nog een aantal zekerheden die je kunt combineren. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering steeds vaker in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere opties zijn: brommerverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en biedt dekking tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Voorbeelden zijn aanrijding en aanvaring, wateroverlast, vandalisme, ontploffing en inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7), schroeien of smelten, vandalisme. Belangrijk: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade door constructie- of installatiefouten, oorlogsgeweld, normaal huishoudelijk gebruik, slecht onderhoud of grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7, rook en roet uit open haard, weersinvloeden, ongedierte of schimmel en fundering- of glasschade wordt meestal niet gedekt. Hierna ontdek je aanvullende info onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Zodoende zijn ze gewoon meeverzekerd. Heb je panelen op een huurwoning? In dat geval kan je dit regelen aan de hand van het huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is doorgaans weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door bijv. brand of storm is in algemene zin vaak gedekt. Maar, een bal die door een raam gaat zit vaak niet in de woonhuisverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Een volière, garage, overkapping, schuur en andere bijgebouwen vind je doorgaans standaard in de dekking. Stelregel: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Een aantal aanbieders stellen beperkingen aan het aantal M2 voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Genoeg verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schade in de tuin aan zaken als overkappingen. In andere gevallen is een speciale tuinverzekering benodigd. Handig als je woont in wijken als: Deurne, Vlierden, Liessel, Neerkant, Helenaveen.

‘Niet de goedkoopste, maar wel gewoon goed

F. Gerritsen, Vlierden (december 2023)