Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Heel

Met een opstalverzekering in Heel – ook wel woonhuisverzekering – dek je schade aan jouw huis wat te maken heeft met onder andere vandalisme, storm (vanaf windkracht 7), diefstal, ontploffing. De term opstal betekent; de dingen die vast aan de woning zitten. Bijvoorbeeld de meterkast, of bijvoorbeeld het dak. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Aan de hand van onze vergelijker vergelijk je moeiteloos een aantal opstalverzekeringen van populaire verzekeringsmaatschappijen als SNS, Centraal Beheer of London Verzekeringen op prijs en kwaliteit. Prijzen verschillen per regio. Stap over naar de beste aanbieder in Heel, gemeente Maasgouw, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteMaasgouw
(Net) nummer0475 (+31475)
Inwoners 23757
Postcodegebied6097
BuurtschappenMaasbracht
Plaatsen nabijverzekering-grathem, opstalverzekering-leveroy, polis-neer, verzekering-montfort, woonhuisverzekering-montfort en heibloem
opstalverzekering-heel

Woonhuisverzekering vergelijken in Heel, november 2021

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Dat kan gaat om schade door ontploffing, schade door olie, rook en roet, blikseminslag, brand. Noemenswaardig: Deze polis is er alleen voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Denk aan de kozijnen. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (met zo’n polis dek jij waardevolle “losse” items als ionisator of een defecte TV). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Heel? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Modules: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Uitkeringen:Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Recensies: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Tarieven: Hoe duur is de polis per maand?
 • De eigen bijdrage: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Heel, is het verstandig om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Heel. Wanneer er iets met jouw huis gebeurt (zoals bijv. door schroeien of smelten, vandalisme, brand of explosie, inbraak en diefstal), dan horen vooral de service en uitkeringen in orde te zijn. Dankzij de vergelijkingstool bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijsstelling van bedrijven als HEMA of ABN AMRO zitten maandelijks tussen €5 tot €12. Vul in onze vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en kijk pas daarna naar de premies. Op basis daarvan heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Klaverblad opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Wie ben jij?

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, postcode (6097) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Basisinformatie woning

  Wat je moet invullen: soort woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, aantal kamers, totale oppervlakte en opleverdatum van de woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Definieer status van keuken en badkamer en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Online premie berekenen

  Je ziet daarna de actuele verzekeringen die overeenkomen met jouw filters.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten doe je helemaal zelf online.

Kosten opstalverzekering berekenen

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Heel? De gemiddelde premies liggen tussen de €9,5 – €13,75. De hoogte van de premie is iets wat per woning weer anders is. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Opleverdatum
 • Adres
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik de voordeligste woonhuisverzekering voor woningen in Heel? Dat is gemakkelijk: open de vergelijkingstool. Beantwoord de vragen, kies de gewenste dekking, bereken de premie, en neem het beste aanbod. Wat dacht je bijvoorbeeld van Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk) of juist Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid). Kom je er zelf niet uit? Maak een afspraak met een verzekeringsadviseur in Heel.

Vergelijk opstalverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Maasgouw afsluiten? Stap over naar de best beoordeelde of goedkoopste aanbieder voor regio 6097.

Bekijk deze woonverzekeringen in Limburg in november 2021

 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget

Extra voordeel met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat wij aanraden is beide polissen af te sluiten bij één aanbieder. Bij constatering van schade in of rondom jouw woning komt er geen discussie over wie welke schade vergoedt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatievoordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. 1 duidelijke factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
Wellicht vind jij meer interessante modules die je kunt toevoegen. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering doorgaans in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Wat je ook steeds meer ziet: brommerverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Zo’n all-risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en dekt bijna elke soort van schade aan je huis. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Bijvoorbeeld vandalisme, brand, schade door olie, rook en roet, inbraak en vandalisme, brand of explosie, blikseminslag, een omgevallen boom. Niet vergeten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade door constructie- of installatiefouten, normaal huishoudelijk gebruik, oorlogsgeweld, slecht onderhoud of ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen, grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7 en schade aan het glas of de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Verderop bekijk je meer informatie over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Om die reden vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Huur je? Ook dan kan je ze verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is in veel gevallen geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door bijv. brand of vandalisme zit vaak bij de polis in. Alleen, een bal die door een ruit wordt geschopt valt niet onder jouw opstalverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Bijgebouw / garage
  Je schuur, tuinhuisje, overkapping, garage en losse ruimtes / vertrekken worden gewoon meeverzekerd. Advies: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Sommige maatschappijen stellen een max. aantal vierkante meters voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Plenty verzekeraars dekken de kosten van schade in de tuin aan zaken als bloemen planten. Misschien is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Maasbracht, Linne, Stevensweert, Ohé en Laak, Thorn, Heel, Beegden, Wessem.

‘Snel de goedkoopste verzekeraar gevonden

O. Kuiper, Heel (november 2021)