Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Venlo

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Venlo – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schades gericht aan jouw woning die ontstaan zijn door situaties als vandalisme, inbraak, diefstal, schade door olie, rook en roet. Met opstal bedoelen we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Denk dan aan een houten vloer, en tevens de tegelvloer. Het is niet verplicht, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Met behulp van onze vergelijktool vergelijk je moeiteloos de meest afgesloten opstalverzekeringen van erkende bedrijven zoals bijv. Generali, DAK of REAAL Verzekeringen op voorwaarden en tarieven. Tarieven wisselen per postcodegebied. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Venlo, gemeente Venlo, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteVenlo
(Regio) nummer077 (+3177)
Bewoners 100371
Postcodes5900
BuurtenVenlo-Centrum
Plaatsen in de omgevingverzekering-Velsen, opstalverzekering-Utrechtse Heuvelrug, polis-Stede Broec, verzekeringspakket-s-Hertogenbosch, Veendam en woonhuisverzekering-Valkenswaard
opstalverzekering-venlo

Woonhuisverzekering vergelijken in Venlo, maart 2023

De woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Onder andere door wateroverlast, brand, ontploffing, inbraak. Niet vergeten: Deze polis sluit je af voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Bijvoorbeeld het dak. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (aan de hand hiervan dek je de losse bezittingen afzoals (sport)kleding of schade aan muziekinstrumenten). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Venlo? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Modules: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Service: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Meningen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Kosten: Aan welke kosten moet je denken?
 • Vrijwillig eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Venlo, is het aan te raden om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Venlo. Op het moment dat er sprake is van schade aan de woning (denk aan een flinke storm (vanaf windkracht 7), inbraak en diefstal, een omgevallen boom, olie, rook en roet), dan horen zeker de schade-uitkeringen en helpdesk goed geregeld te zijn. Dankzij ons vergelijkscript kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De prijzen van aanbieders zoals Klaverblad of Allianz schommelen tussen €7 tot €11,75. Voer bovenaan in de tool in waar jouw verzekering aan moet voldoen, vergelijk de tarieven, en vergelijk pas hierna op prijs. Middels deze techniek heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: De Goudse opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Begin met jouw geboortedatum, postcodegebied (5900) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Specificeer jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, aantal kamers, totale oppervlakte en leeftijd van het huis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Wat voor keuken en badkamer heb je en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je treft in de volgende stap de actuele opstalverzekeringen die rijmen met de opgegeven info.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Kosten opstalverzekering berekenen

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Venlo? De doorsnee polissen schommelen tussen €9 tot €10,75. De exacte premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. De volgende zaken spelen een rol:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Leeftijd woning
 • Omgeving
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier vind ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor ons huis in Venlo? Het is simpel: navigeer naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, selecteer de modules, vergelijk de prijzen en neem het beste aanbod. Je vindt pakketten als EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk) of juist Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk. Wil je er een expert naar laten kijken? Je kunt ook terecht bij een verzekeringsadviseur in Venlo.

Vergelijk opstalverzekeringen

Online de beste opstalverzekering in Venlo afsluiten? Stap over naar de beste of de meest betaalbare verzekering voor postcodegebied 5900, 5901, 5902, 5911, 5912, 5913, 5914, 5915, 5916, 5921, 5922, 5923, 5924, 5925, 5926, 5927, 5928.

Bekijk deze woonverzekeringen in Limburg in maart 2023

 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Aegon Opstal Basis
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

In aanvulling op een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat in de regel aanbevolen wordt is beide polissen te nemen bij dezelfde assuradeur. Wanneer we spreken van schades in of rondom jouw woning vormen er geen meningsverschillen over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakketpolis-voordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
We spreken nog over meerdere verzekeringen die je kunt toevoegen. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering doorgaans in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Wat je ook steeds meer ziet: ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en dekt ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Denk aan voorvallen als ontploffing, vandalisme, aanrijding en aanvaring, inbraak en vandalisme, brand of explosie, blikseminslag, een omgevallen boom. Let op: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van normaal huishoudelijk gebruik, oorlogsgeweld, overstromingen, constructie- of installatiefouten of grondwater in de woning, weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt en glasschade of schade aan de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder tref je praktische informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Zodoende dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je een huurwoning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is in veel gevallen weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas als resultaat van bjiv. storm of brand is vaak inbegrepen. Echter, een bal die door een raam gaat zit vaak niet in de opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Je schuur, volière, tuinhuisje, garage en losse ruimtes / vertrekken worden gewoon meeverzekerd. Stelregel: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Veel partijen stellen een limiet voor toegestane M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. De meeste verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan bloemen planten. In andere gevallen is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Relevant in wijken zoals: Venlo-Centrum, Venlo-Zuid, Venlo-Oost-Noord, Venlo-Noord, Venlo-Oost-Zuid, Het Ven, Blerick-Midden, Blerick-Noord, Blerick-Zuid, Vossener, Klingerberg, Hout-Blerick, Boekend, Trade-Port, Tegelen-Centrum, Op de Hei, Steyl, Velden, Lomm, Arcen, Belfeld.

‘Mijn huis goed verzekerd

Y. Hendriks, Venlo (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente