Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Velsen

Door middel van een opstalverzekering in Velsen – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis wat gerelateerd is aan bijvoorbeeldbrand, storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, ontploffing. Opstal heeft betrekking op alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Een voorbeeld is een zwembad, maar ook de vloer. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Hoe waardevol is je huis voor jou? Met opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij eenvoudig de meeste opstalverzekeringen van erkende partijen als bijv. Zelf, DAK of Reaal op service en prijs. Premies variëren per postcode. Stap over naar de beste aanbieder in Velsen, gemeente Velsen, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteVelsen
Regionummer023 (+3123)
Bewoners 67448
Postcodegebieden1990
BuurtschappenVelsen-Zuid
Plaatsen in de regioverzekering-Veldhoven, opstalverzekering-Uden, polis-Ten Boer, verzekeringspakket-Papendrecht, Valkenswaard en woonhuisverzekering-Valkenburg aan de Geul
opstalverzekering-velsen

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Velsen, juli 2024

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Voorbeelden zijn schade door schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring, brand. Noemenswaardig: Deze polis dekt enkel datgene wat vastzit aan de woning. Bijvoorbeeld de schutting. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (met deze polis ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals parket of een gestolen computer). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Velsen? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Modules: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Claims: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Reviews: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Tarieven: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Het eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Velsen, is het handig niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Velsen. Als je problemen in de woning krijgt (zoals bijv. door olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, een omgevallen boom), dan behoren vooral de service en uitkeringen goed geregeld te zijn. Geholpen door onze service-tool bekijk je heel snel de mogelijkheden. De maandelijkse premies assuradeurs zoals Interpolis en/of Centraal Beheer variëren tussen de €8,5 en €11. Voer bovenaan in de tool je complete wensenlijstje in, check de maandelijkse kosten, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Middels deze techniek voorkom je onderverzekering. Bekijk ook Reaal afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Wie ben jij?

  Begin met jouw geboortedatum, omgeving (1990) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Basisinformatie woning

  Wat je moet invullen: type woning, dakconstructie (plat, riet), woonoppervlakte / aantal ruimtes en bouwjaar woning.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je ziet hierna de beschikbare verzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen.

 5. Polis afsluiten via internet

  Een polis afsluiten of juist overstappen regel je snel via het internet.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Velsen? De doorsnee polissen liggen tussen de €8,25 en €10,75. Het feitelijke maandbedrag is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Er zijn een aantal variabelen:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Leeftijd woning
 • Regio
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg bekijk ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn huis in Velsen? Dit is kinderspel: open de vergelijkingstool. Definieer jouw woning, klik alle af te sluiten modules aan, neem de tarieven door en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Jij kan woonpakketten vinden als SNS Woonhuisverzekering of juist Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid. Kom je er zelf niet uit? Maak een afspraak met een verzekeringsadviseur in Velsen.

Vergelijk opstalverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Velsen afsluiten? Bekijk de best gewaardeerde of laagst geprijsde maatschappij voor regio 1990, 1991, 1992.

Bekijk deze woonverzekeringen in Noord-Holland in juli 2024

 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • InShared Inboedelverzekering
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

In aanvulling op een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is beide polissen af te sluiten bij dezelfde maatschappij. Wanneer we spreken van schade in of rondom jouw woning ontstaat er geen gedoe over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Pakket-voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Er bestaan nog een aantal verzekeringen die samen te voegen zijn. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering gewoonlijk in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Een allrisk opstalverzekering biedt optimale dekking, en staat paraat bij bijna elke soort van schade aan je huis. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Bijvoorbeeld diefstal, storm (vanaf windkracht 7), ontploffing, aanrijding en aanvaring en olie, rook en roet, een omgevallen boom, blikseminslag, schroeien of smelten. Belangrijk: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade door slecht onderhoud, overstromingen, atoomkernreacties, oorlogsgeweld of vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning, weersinvloeden, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen en fundering- of glasschade wordt meestal niet gedekt. Hieronder vind je nuttige details over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Zodoende vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Ben je geen eigenaar van de woning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is meestal geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade als resultaat van bjiv. blikseminslag of brand is vaak inbegrepen. Let op, een ingegooide ruit wordt niet meegenomen door de opstalpolis. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Een overkapping, schuur, tuinhuisje, volière en losse gebouwen vind je doorgaans standaard in de dekking. Belangrijk: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Veel verzekeraars stellen beperkingen aan het aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Bijna alle verzekeraars verzekeren ook kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan bloemen planten. Soms heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Velsen-Zuid en Driehuis, IJmuiden-Noord, IJmuiden-Zuid, IJmuiden-West, Zee- en Duinwijk, Velsen-Noord, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velserbroek, Spaarndammerpolder.

‘Aansprakelijkheid en inboedel in één polis, super!

Y. Brouwer, Velsen (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente