Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Santpoort-Zuid

Middels een opstalverzekering in Santpoort-Zuid – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – dek je schades gericht aan jouw woning wat gerelateerd is aan o.a. wateroverlast, ontploffing, blikseminslag, aanrijding en aanvaring. Het begrip opstal slaat op; alles wat vast zit aan de woning. Neem nou het kozijn, of bijvoorbeeld de heg. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Aan de hand van onze vergelijktool vergelijk je moeiteloos alle belangrijke opstalverzekeringen van gevestigde assuradeurs als FBTO, ABN AMRO of London Verzekeringen op premie en dekking. Je woonadres heeft invloed op de premie. Ontdek de goedkoopste polis in Santpoort-Zuid, gemeente Velsen, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteVelsen
Netnummer023 (+3123)
Bewoners 67448
Postcodegebieden2080
BuurtschappenVelsen-Zuid
Plaatsen in de omgevingverzekering-santpoort-noord, opstalverzekering-spaarndam, polis-driehuis, verzekering-limmen, woonhuisverzekering-limmen en overveen
opstalverzekering-santpoort-zuid

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Santpoort-Zuid, maart 2023

De woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Bijvoorbeeld door aanrijding en aanvaring, vandalisme, inbraak, storm (vanaf windkracht 7). Belangrijk: Deze verzekering regelt uitsluitend uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Denk aan het leidingwerk. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (aan de hand hiervan dek jij waardevolle “losse” items zoals elektrische tandenborstel of een defecte TV). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Santpoort-Zuid? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Modules: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Claims: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Ervaringen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Kosten: Hoe duur is de polis per maand?
 • Vrijwillig eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Vanaf het punt dat jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Santpoort-Zuid, is het handig uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Santpoort-Zuid. Mocht de situatie zich voordoen dat je schades in huis hebt veroorzaakt (onder andere olie, rook en roet, schroeien of smelten, vandalisme, een omgevallen boom), dan behoren met name de schade-uitkeringen en helpdesk in orde te zijn. Geholpen door de vergelijkingstool kan je hier zelf achter komen. De prijzen van bedrijven zoals Ditzo of Centraal Beheer schommelen tussen €6,75 – €14. Voer bovenaan in de tool je complete wensenlijstje in, bekijk de kosten per maand, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zo heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Independer maart 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, postcode (2080) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Kenmerken van de woning

  Benodigde info: kenmerken woning, dakconstructie (plat, riet), woonoppervlakte / aantal ruimtes en leeftijd van het huis.

 3. Details van het huis

  Specificeer type keuken, badkameren omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Premies berekenen

  Je ziet hierna de beschikbare verzekeringen die rijmen met jouw wensen.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen is online binnen 5 minuten geregeld.

De kosten van een opstalverzekering

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Santpoort-Zuid? De modale verzekeringen liggen tussen de €8,25 en €12,5. Het exacte bedrag varieert per type huis en situatie. De volgende zaken spelen een rol:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde
 • Opleverdatum
 • Omgeving
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier check ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor woningen in Santpoort-Zuid? Dat is gemakkelijk: navigeer naar de vergelijker. Beantwoord de vragen, maak een keuze uit de dekkingen, check alle kosten, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Voorbeelden van pakketten zijn Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid) en Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering. Wil je er een expert naar laten kijken? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Santpoort-Zuid.

Direct vergelijken

Direct de beste opstalverzekering in Velsen afsluiten? Ontdek de beste of de meest betaalbare aanbieder voor de buurt 2080, 2082.

Bekijk deze woonverzekeringen in Noord-Holland in maart 2023

 • FBTO Woonpakket
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Afgezien van een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat wij aanraden is beide polissen onder te brengen bij 1 aanbieder. Wanneer we spreken van schade aan je huis, komt er geen discussie over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Pakketkorting
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er bestaan nog een aantal zekerheden die jij kunt aanklikken. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering doorgaans in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere opties zijn: brommerverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De All risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en verzekert jou tegen bijna elke soort van schade aan je huis. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Bijvoorbeeld schade door olie, rook en roet, vandalisme, aanrijding en aanvaring, ontploffing of een omgevallen boom, olie, rook en roet, inbraak en diefstal, blikseminslag. Noemenswaardig: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades die wordt veroorzaakt door roekeloosheid en opzet, constructie- of installatiefouten, overstromingen, normaal huishoudelijk gebruik of storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen, grondwater in de woning, weersinvloeden, ongedierte of schimmel en fundering- of glasschade wordt meestal niet gedekt. Hieronder ontdek je meer informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Zodoende vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Woon jij in een huurhuis? Ook dan kan je ze verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is meestal niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. storm of inbraak is in algemene zin vaak gedekt. Alleen, een bal of ladder door een ruit valt niet onder jouw opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garage of bijgebouwen
  Je schuur, tuinhuisje, overkapping, garage en andere bijgebouwen zijn standaard meeverzekerd. Let op: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Veel assuradeurs stellen beperkingen aan het aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Veel verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schade in of rondom de tuin, zoals schade aan het zwembad. In andere gevallen is een speciale tuinverzekering benodigd. Relevant in wijken zoals: Velsen-Zuid en Driehuis, IJmuiden-Noord, IJmuiden-Zuid, IJmuiden-West, Zee- en Duinwijk, Velsen-Noord, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velserbroek, Spaarndammerpolder.

‘Alles in 1 pakket samengevoegd

Familie. Scholten, Santpoort-Zuid (maart 2023)