Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Ten Boer

Met een opstalverzekering in Ten Boer – alias woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis door toedoen van situaties als blikseminslag, aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet, wateroverlast. Opstal heeft betrekking op alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Neem nou de meterkast, en ook de meterkast. Het is niet verplicht, maar beslist wel aan te raden. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Met deze website vergelijk je gemakkelijk de best beoordeelde opstalverzekeringen van klantvriendelijke maatschappijen zoals bijv. Delta Lloyd, DAK of Polis Direct op prijs en kwaliteit. Prijzen verschillen per regio. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Ten Boer, gemeente Ten Boer, Groningen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteTen Boer
(Regio) nummer050 (+3150)
Inwoners 7352
Postcodes9790
WijkenWest
Plaatsen in de regioverzekering-Súdwest-Fryslân, opstalverzekering-Someren, polis-Oostzaan, verzekeringspakket-Maasdriel, Steenwijkerland en woonhuisverzekering-Steenbergen
opstalverzekering-ten-boer

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Ten Boer, februari 2024

De woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Onder andere door brand, ontploffing, diefstal, inbraak. Goed om te weten: Dit type verzekering dekt enkel alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Denk aan een tuinhek. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (hiermee dek jij waardevolle “losse” items zoals vaatwasser of een kapotte televisie). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Ten Boer? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Modules: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Claims: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Ervaringen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Premie: Hoe duur is de polis per maand?
 • Eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
In de situatie dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Ten Boer, is het verstandig om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Ten Boer. Op het moment dat je problemen in de woning krijgt (denk aan schroeien of smelten, wateroverlast, een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan dienen met name de schade-uitkeringen en helpdesk direct op gang te komen. Geholpen door onze vergelijker bekijk je heel snel de mogelijkheden. De kosten van verzekeringsmaatschappijen als OHRA en Unigarant liggen tussen de €8,75 en €13,25. Vul hierboven in waaraan de verzekering moet voldoen, vergelijk de tarieven, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zodoende zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Huis In Eén Verzekeringen polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Basisgegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, postcodegebied (9790) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Kenmerken van de woning

  Wat belangrijk is: type huis, dakconstructie (plat, riet), aantal kamers, totale oppervlakte en datering van het woonhuis.

 3. Details van het huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de mate van afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je ziet nu de verkrijgbare verzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen doe je helemaal zelf online.

Kosten opstalverzekering berekenen

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Ten Boer? De “normale” polissen variëren tussen de €8,25 en €10. Het feitelijke maandbedrag verschilt uiteraard per persoon. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Datum bouw
 • Postcode
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik voordelige woonhuisverzekeringen voor onze woning in Ten Boer? Heel eenvoudig: klik meteen door naar de vergelijker. Voer de velden in, maak een keuze uit de dekkingen, neem de tarieven door en neem het beste aanbod. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals ASR Voordeelpakket (Allrisk) en/of Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk). Wil je er een expert naar laten kijken? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Ten Boer.

Start vergelijken

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Ten Boer afsluiten? Bekijk de beste of de meest betaalbare verzekeraar voor regio 9790, 9791.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Groningen in februari 2024

 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Allsecur Compleet
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • ZLM Opstalverzekering
 • De Goudse Inboedelverzekering

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Naast een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren een combinatie van deze polissen te nemen bij dezelfde verzekeraar. Bij constatering van schades m.b.t. je huis vormen er geen meningsverschillen over wie precies wat gaat vergoeden.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Extra voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Één maandelijkse nota
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
We onderscheiden nog een aantal zekerheden die samen te voegen zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering gewoonlijk in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Een allrisk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en biedt dekking tegen bijna elke soort van schade aan je huis. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Bijvoorbeeld blikseminslag, schade door olie, rook en roet, inbraak, aanrijding en aanvaring en een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie, vandalisme. Noemenswaardig: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van slecht onderhoud, overstromingen, oorlogsgeweld, roekeloosheid en opzet of grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden, rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt en schade aan fundering / glas wordt meestal niet gedekt. Hieronder lees je meer informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Om die reden vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Heb je panelen op een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is doorgaans overbodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. brand of storm zit doorgaans in de verzekering. Toch, een ongeluk zoals een bal door de ruit wordt niet meegenomen door de woonhuisverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Zo’n tuinhuisje, volière, garage, overkapping en losse ruimtes / vertrekken worden gewoon meeverzekerd. Let op: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Diverse maatschappijen hanteren een quotum voor aantal M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. De meeste verzekeraars keren vergoedingen uit bij tuinschade, zoals schade aan tuinhuisjes. Misschien heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Een uitkomst in buurten als: West, Oost.

‘Maximale zekerheid en goede dekking

O. Kuijpers, Ten Boer (februari 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente