Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Steenbergen

Door middel van een opstalverzekering in Steenbergen – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schades aangaande een huis als gevolg van zaken als ontploffing, storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, inbraak. Onder opstal verstaan we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Onder andere de ramen, en ook de heg. Het is geen vereiste, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Via onze vergelijker vergelijk je gemakkelijk de best beoordeelde opstalverzekeringen van populaire maatschappijen als bijv. Delta Lloyd, ABN AMRO of Polis Direct op voorwaarden en tarieven. Tarieven wisselen per postcodegebied. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Steenbergen, gemeente Steenbergen, Noord-Brabant.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteSteenbergen
(Regio) nummer0592 (+31592)
Inwoners 23477
Postcodegebied4650
WijkenSteenbergen
Plaatsen in de omgevingverzekering-Stede Broec, opstalverzekering-Soest, polis-Schouwen-Duiveland, verzekeringspakket-Roermond, Someren en woonhuisverzekering-Soest
opstalverzekering-steenbergen

Woonhuisverzekering vergelijken in Steenbergen, februari 2024

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Denk aan schades veroorzaakt door ontploffing, wateroverlast, brand, storm (vanaf windkracht 7). Goed om te weten: Deze dekking verzekert alleen datgene wat vastzit aan de woning. Zoals de schoorsteen. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (hiermee dek je de losse bezittingen afzoals aquarium/vissen of een defecte wasmachine). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Steenbergen? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Dekking: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Afhandeling: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Reviews: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Prijs: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
In de situatie dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Steenbergen, is het aan te raden om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Steenbergen. In een scenario dat je schades in huis hebt veroorzaakt (onder andere wateroverlast, brand of explosie, olie, rook en roet, een omgevallen boom), dan horen natuurlijk de schadeafhandeling en dekkingen picobello voor elkaar te zijn. Geholpen door ons vergelijkscript kan je hier zelf achter komen. De maandelijkse premies maatschappijen als Ditzo en/of Centraal Beheer liggen tussen de €8,5 tot €11,25. Voer in de bovenstaande vergelijker welke modules je minimaal wilt afsluiten, bekijk de kosten per maand, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op die manier heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Interpolis februari 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Wie ben jij?

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, postcodegebied (4650) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Kenmerken van de woning

  Gevraagde gegevens: soort huis, constructie en materiaal, oppervlakte, aantal kamers en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Extra informatie over je huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je opent vervolgens de beste opstalverzekeringen die overeenkomen met jouw filters.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Een overstap van dekking of een module afsluiten regel je snel via het internet.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Steenbergen? De modale polissen zitten maandelijks tussen €9,5 – €11. De hoogte van de premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Opleverdatum
 • Adres
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe check ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor mijn huis in Steenbergen? Dit is kinderspel: start de opstal vergelijker. Beantwoord de vragen, kies de gewenste dekking, vergelijk de prijzen en kies de goedkoopste aanbieder. Wat dacht je bijvoorbeeld van Bruns ten Brink Brand Combi Budget en HEMA Opstalverzekering. Moeite met vergelijken? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Steenbergen.

Start vergelijken

Zelf de beste opstalverzekering in Steenbergen afsluiten? Check de best beoordeelde of laagst geprijsde polis voor de buurt 4650, 4651, 4652, 4756.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Noord-Brabant in februari 2024

 • Univé Woonpakket (AR)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)

Nog meer korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren beide polissen te nemen bij de identieke aanbieder. Bij schades m.b.t. je huis komt er geen discussie over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Extra voordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Minder administratiekosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
We spreken nog over meerdere dekkingen die je kunt combineren. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering in de regel in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: motorverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en dekt elk van buiten komend onheil. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Bijvoorbeeld storm (vanaf windkracht 7), inbraak, diefstal, ontploffing en schroeien of smelten, vandalisme, brand of explosie, wateroverlast. Goed om te weten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade door constructie- of installatiefouten, aardbevingen, atoomkernreacties, normaal huishoudelijk gebruik of grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt, bevroren leidingen, ongedierte of schimmel, weersinvloeden en glas- of funderingsschade wordt meestal niet gedekt. Hieronder vind je aanvullende info thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Hierom wordt schade hieraan vergoed. Huur je? In dat geval kan je dit regelen d.m.v. het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is meestal niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door bijv. inbraak of brand is in algemene zin vaak gedekt. Toch, een bal die door een raam gaat is in de regel niet inbegrepen in jouw opstalverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Een schuur, garage, volière, overkapping en losse ruimtes / vertrekken zijn standaard meeverzekerd. Let op: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Enkele partijen werken met een maximum aantal M2 voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Bijna alle verzekeraars dekken de kosten van schades in de tuin aan bijv. bloemen planten. Wellicht is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Steenbergen, Kruisland, De Heen, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer.

‘Mijn spullen met een gerust hart achterlaten

M. Kuipers, Steenbergen (februari 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente