Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Roermond

Door middel van een opstalverzekering in Roermond – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schades aangaande een huis door toedoen van zaken als schade door olie, rook en roet, wateroverlast, vandalisme, ontploffing. Opstal heeft betrekking op de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Neem nou de waterafvoer, of denk aan de riolering. Het is niet bij wet verplicht, maar beslist wel aan te raden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Met behulp van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij moeiteloos de best beoordeelde opstalverzekeringen van populaire verzekeringsmaatschappijen als bijv. Zelf, ABN AMRO of REAAL Verzekeringen op service en prijs. Prijzen verschillen per regio. Ontdek de goedkoopste polis in Roermond, gemeente Roermond, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteRoermond
(Regio) nummer0475 (+31475)
Aantal inwoners 57010
Postcodegebied6040
BuurtenCentrum
Plaatsen in de omgevingverzekering-Roerdalen, opstalverzekering-Rijssen-Holten, polis-Oldenzaal, verzekeringspakket-Moerdijk, Rhenen en woonhuisverzekering-Rheden
opstalverzekering-roermond

Online woonhuisverzekering vergelijken in Roermond, april 2024

Zo’n woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Dat kan gaat om schade door brand, diefstal, blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7). Goed om te weten: Deze verzekering dekt enkel een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Bijvoorbeeld geplante bomen. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (aan de hand hiervan dek je de losse bezittingen afals wandbekleding of een kapotte koelkast). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Roermond? Houd rekening met de volgende punten:

 • Voorwaarden: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Service: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Meningen: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Prijs: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Vrijwillig eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Zodra jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Roermond, dan is het slim om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Roermond. Als er sprake is van schade aan de woning (zoals bijv. door wateroverlast, olie, rook en roet, brand of explosie, schroeien of smelten), dan dienen in het bijzonder de dekking en de service in orde te zijn. Geholpen door de vergelijkingstool ontdek je dit eenvoudig zelf. De kosten van bedrijven zoals ING en/of Aegon zitten maandelijks tussen €9,75 – €11. Voer bovenaan in de tool in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bereken de premie, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Middels deze techniek heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: ASR Verzekeringen opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Persoonlijke gegevens

  Start met het invullen van de geboortedatum, omgeving (6040) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Basisinformatie woning

  Wat je moet invullen: soort huis, constructie en materiaal, aantal kamers, totale oppervlakte en datering van het woonhuis.

 3. Details van het huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Premies berekenen

  Je bekijkt hierna de actuele polissen op basis van jouw filters.

 5. Online afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen regel je snel via het internet.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Roermond? De doorsnee polissen variëren tussen de €7 – €14,5. De hoogte van de premie varieert per type huis en situatie. Er zijn een aantal variabelen:

 • Soort dekking
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Bouwdatum
 • Woonplaats
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik voordelige woonhuisverzekeringen voor huizen in Roermond? Het is simpel: gebruik onze vergelijker. Definieer jouw woning, kies de gewenste dekking, bekijk de prijzen, en neem het beste aanbod. Je vindt pakketten als nowGo Opstalverzekering Comfort en/of ANWB Opstalverzekering. Moeite met vergelijken? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Roermond.

Vergelijk opstalverzekeringen

Direct de beste opstalverzekering in Roermond afsluiten? Ontdek de beste of laagst geprijsde polis voor postcode 6040, 6041, 6042, 6043, 6044, 6045, 6049.

Veel gekozen woonverzekeringen in Limburg in april 2024

 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • Lancyr Woonverzekering
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering

Nog meer korting met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering is ook een inboedelverzekering een aanrader. Wat wij aanraden is de inboedel- en opstalverzekering af te sluiten bij één verzekeraar. In het geval van schades in of rondom jouw woning komt er geen discussie over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Extra voordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. 1 duidelijke factuur
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er bestaan nog een aantal dekkingen die je kunt combineren. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de reis- rechtsbijstand en autoverzekering in de regel in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Andere mogelijkheden zijn: overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering op maat

De all-risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en biedt dekking tegen bijna elke soort van schade aan je huis. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Bijvoorbeeld ontploffing, aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), diefstal en wateroverlast, inbraak en diefstal, een omgevallen boom, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Niet vergeten: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door normaal huishoudelijk gebruik, aardbevingen, atoomkernreacties, constructie- of installatiefouten of bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel, grondwater in de woning, vocht dat door de muren komt en schade aan fundering / glas is in veel gevallen niet inbegrepen. Verderop bekijk je handige info over thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Zodoende zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Huur je? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je aan de hand van het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is vaak geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade als resultaat van bjiv. storm of brand is vaak inbegrepen. Echter, een bal of ladder door een ruit zit vaak niet in de opstalverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  Jouw tuinhuisje, volière, overkapping, schuur en losse ruimtes / vertrekken worden gewoon meeverzekerd. Belangrijk: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Enkele assuradeurs werken met een maximum aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. De meeste verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schade in of rondom de tuin, zoals schade aan bestratingen. Misschien is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Een uitkomst in buurten als: Centrum, Roermond-Oost, Roermond-Zuid, Maasniel, Donderberg en Roosendael, Donderberg en Hoogvonderen, Asenray, Herten, Swalmen, Maasplassen.

‘Super service, binnen een paar minuten overgestapt!

F. Meijer, Roermond (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente