Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Roerdalen

Door middel van een opstalverzekering in Roerdalen – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – dek je schade aan jouw woning als gevolg van zaken als aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet, brand, blikseminslag. De term opstal betekent; alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Denk dan aan een vaste vloer, en tevens een houten vloer. Het is niet bij wet verplicht, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Door middel van deze website vergelijk je online alle belangrijke opstalverzekeringen van betrouwbare verzekeraars als EAG Assuradeuren, Allianz of Reaal op service en prijs. Je woonadres heeft invloed op de premie. Stap over naar de beste aanbieder in Roerdalen, gemeente Roerdalen, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteRoerdalen
(Regio) nummer0475 (+31475)
Bewoners 20686
Postcodegebieden6063
WijkenMontfort
Naburige plaatsenverzekering-Rijswijk, opstalverzekering-Overbetuwe, polis-Noordwijkerhout, verzekeringspakket-Maassluis, Rheden en woonhuisverzekering-Reusel-De Mierden
opstalverzekering-roerdalen

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Roerdalen, maart 2023

De woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Bijvoorbeeld door wateroverlast, inbraak, schade door olie, rook en roet, ontploffing. Noemenswaardig: Deze verzekering dekt enkel datgene wat vastzit aan de woning. Zoals de riolering. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (hiermee ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken als wandbekleding of beschadigingen aan het interieur). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Roerdalen? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Dekking: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Service: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Reviews: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Premie: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
In de situatie dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Roerdalen, dan is het slim om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Roerdalen. In een scenario dat je problemen in de woning krijgt (denk aan inbraak en diefstal, blikseminslag, een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom), dan dienen natuurlijk de vervoegingen en klantenservice uitstekend te werken. Via ons vergelijkscript bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijzen van verzekeringsmaatschappijen als FBTO of SNS schommelen tussen €6,5 – €14,25. Vul in onze vergelijker je complete wensenlijstje in, bekijk de kosten per maand, en vergelijk pas hierna op prijs. Middels deze techniek heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Aon Direct opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcodegebied (6063) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, bouwconstructie (dak), woonoppervlakte / aantal ruimtes en opleverdatum van de woning.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Specificeer type keuken, badkameren de mate van afwerking.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je achterhaalt nu de verkrijgbare woonhuisverzekeringen die overeenkomen met jouw wensen.

 5. Online afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten regel je snel via het internet.

Kosten opstalverzekering berekenen

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Roerdalen? De “normale” verzekeringen liggen tussen de €8,75 en €14,5. De exacte premie is iets wat per woning weer anders is. De volgende zaken spelen een rol:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Verzekerd bedrag
 • Bouwjaar
 • Omgeving
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg vind ik voordelige woonhuisverzekeringen voor ons huis in Roerdalen? Dit is kinderspel: navigeer naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, maak een keuze uit de dekkingen, check alle kosten, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Je vindt pakketten als Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk) en Turien & Co Woonhuisverzekering Primair. Wil je er een expert naar laten kijken? Breng dan een bezoek aan een verzekeringskantoor in Roerdalen.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Roerdalen afsluiten? Vind de best gewaardeerde of laagst geprijsde verzekering voor postcodegebied 6063.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Limburg in maart 2023

 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering
 • Lancyr Woonverzekering
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Aegon Opstal Allrisk
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Extra voordeel met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is de inboedel- en opstalverzekering af te sluiten bij één assuradeur. Indien de situatie zich voordoet van schade rondom je woning, kom je niet in onenigheid over wat er onder opstal- of inboedel valt.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
We onderscheiden nog een aantal vergoedingen die jij kunt aanklikken. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering steeds vaker inbegrepen in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: caravanverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Zo’n all-risk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en staat paraat bij elk van buiten komend onheil. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Je kunt dan denken aan wateroverlast, inbraak, vandalisme, storm (vanaf windkracht 7) of blikseminslag, schroeien of smelten, brand of explosie, inbraak en diefstal. Goed om te weten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade ontstaan door atoomkernreacties, normaal huishoudelijk gebruik, aardbevingen, slecht onderhoud of rook en roet uit open haard, bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, weersinvloeden, ongedierte of schimmel en glasschade of schade aan de fundering is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder ontdek je handige info over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Om die reden vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Woon jij in een huurhuis? Dan kan je zonnepanelen verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is vaak niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door iets als een ontploffing of storm zit vaak bij de polis in. Echter, een bal die door een raam gaat valt vaak buiten de opstalpolis. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Een tuinhuisje, volière, overkapping, schuur en losse vertrekken / objecten zijn standaard meeverzekerd. Belangrijk: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Veel aanbieders stellen een max. aantal vierkante meters voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Veel verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij problemen met de tuin, zoals schade aan schuttingen. Soms is een aparte tuinverzekering nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Montfort, Sint Odiliënberg, Melick, Posterholt, Herkenbosch, Vlodrop.

‘Betaalbaar, en ruime dekking, prima!

B. Bos, Roerdalen (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente