Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Eerbeek

Door middel van een opstalverzekering in Eerbeek – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schades gericht aan jouw woning wat gerelateerd is aan situaties als ontploffing, aanrijding en aanvaring, inbraak, vandalisme. Onder opstal verstaan we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Neem nou leidingen in huis, maar ook de vaatwasser. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jouw huis is je toch heel wat waard? Met behulp van onze vergelijker vergelijk je eenvoudig alle belangrijke opstalverzekeringen van betrouwbare maatschappijen als bijv. ZLM, Allianz of OHRA op modules, flexibiliteit en prijs. Prijzen verschillen per regio. Ontdek de goedkoopste polis in Eerbeek, gemeente Brummen, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteBrummen
Netnummer0313 (+31313)
Inwoners 20938
Postcodegebied6960
WijkenEmpe
Plaatsen nabijverzekering-laag-soeren, opstalverzekering-dieren, polis-loo-gld, verzekering-wolfheze, woonhuisverzekering-wolfheze en didam
opstalverzekering-eerbeek

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Eerbeek, april 2024

Zo’n woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door blikseminslag, inbraak, wateroverlast, diefstal. Niet vergeten: Deze verzekering sluit je af voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Bijvoorbeeld de garage. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (daarmee verzeker je de losse spullenals droger of een kapotte wasmachine). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Eerbeek? Houd rekening met de volgende punten:

 • Voorwaarden: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Afhandeling: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Ervaringen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Kosten: Hoe duur is de polis per maand?
 • Vrijwillig eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Vanaf het punt dat jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Eerbeek, is het verstandig om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Eerbeek. Op het moment dat je te maken hebt met schade in de woning (denk aan een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet, vandalisme, inbraak en diefstal), dan behoren in het bijzonder de vervoegingen en klantenservice in orde te zijn. Met behulp van de vergelijkingssoftware vind je direct uit welke optie bij je past. De prijzen van aanbieders als Ditzo of Allsecur schommelen tussen €6,25 en €14,75. Vul hierboven in waaraan de verzekering moet voldoen, neem alle premies door, en vergelijk pas hierna op prijs. Op basis daarvan zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Huis In Eén Verzekeringen pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonlijke gegevens

  Begin met jouw geboortedatum, omgeving (6960) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Basisinformatie woning

  Wat belangrijk is: beschrijving woning, bouwconstructie (dak), aantal kamers, totale oppervlakte en leeftijd van het huis.

 3. Afwerking van jouw huis

  Definieer status van keuken en badkamer en de afwerking.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je opent nu de beste verzekeringen die overeenkomen met jouw filters.

 5. Online afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen doe je helemaal zelf online.

De kosten van een opstalverzekering

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Eerbeek? De reguliere verzekeringen variëren tussen de €5,75 tot €13,25. De exacte premie verschilt uiteraard per persoon. De volgende zaken spelen een rol:

 • Type dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Leeftijd woning
 • Omgeving
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg bekijk ik voordelige woonhuisverzekeringen voor ons huis in Eerbeek? Heel eenvoudig: klik meteen door naar de vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, kies de gewenste dekking, check alle kosten, en neem het beste aanbod. Voorbeelden van pakketten zijn nowGo Woonverzekering Bewust en nowGo Opstalverzekering Bewust. Heb je hulp nodig? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Eerbeek.

Vergelijk alle polissen

Direct de beste opstalverzekering in Brummen afsluiten? Bekijk de beste of goedkoopste polis voor de buurt 6960, 6961.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Gelderland in april 2024

 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • ZLM Opstalverzekering
 • Allsecur Compleet
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • De Goudse Privé Pakket Online
 • ZLM Opstalverzekering
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat in de regel aanbevolen wordt is een combinatie van deze polissen te nemen bij de identieke maatschappij. In het geval van schades m.b.t. je huis komt er geen discussie over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Combinatie-korting
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Er zijn nog meer dekkingen die te combineren zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. in de regel in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere opties zijn: overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Een allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat garant bij vrijwel elke soort schade. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Denk aan voorvallen als ontploffing, vandalisme, wateroverlast, brand en blikseminslag, brand of explosie, een flinke storm (vanaf windkracht 7), vandalisme. Let op: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade na aanleiding van roekeloosheid en opzet, constructie- of installatiefouten, slecht onderhoud, overstromingen of weersinvloeden, ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7 en schade aan fundering / glas staat vaak buiten de polis. Hieronder bekijk je aanvullende info een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Daarom vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Ben je geen eigenaar van de woning? Je kunt ze verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is doorgaans geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door bijv. ontploffing of inbraak zit doorgaans in de verzekering. Let op, een bal die door een raam gaat valt niet onder de opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Een tuinhuisje, garage, schuur, overkapping en opzichzelfstaande hokken vind je doorgaans standaard in de dekking. Tip van de specialist: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Sommige partijen stellen een limiet voor toegestane M2’s voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. De meeste verzekeraars keren vergoedingen uit bij schade in de tuin aan zaken als overkappingen. Mogelijk heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Handig als je woont in wijken als: Empe, Tonden, Brummen, Leuvenheim, Hall, Eerbeek.

‘Nooit meer zorgen over de polis

W. de Jonge, Eerbeek (april 2024)