Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Bennekom

Met een opstalverzekering in Bennekom (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schades m.b.t. de woning wat gerelateerd is aan zaken als schade door olie, rook en roet, ontploffing, brand, wateroverlast. Met opstal bedoelen we de dingen die vast aan de woning zitten. Neem nou de kozijnen, maar ook jouw kookplaat. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar beslist wel aan te raden. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Via onze vergelijker vergelijk je direct de meest afgesloten opstalverzekeringen van erkende aanbieders zoals bijv. EAG Assuradeuren, Bovag of Independer op prijs en kwaliteit. Premies variëren per postcode. Bekijk de laagste premie in Bennekom, gemeente Ede, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteEde
(Net) nummer0318 (+31318)
Aantal inwoners 112427
Postcodegebieden6720
BuurtschappenEde-Oost
Plaatsen in de regioverzekering-gendt, opstalverzekering-haalderen, polis-oosterhout, verzekering-randwijk, woonhuisverzekering-randwijk en ressen
opstalverzekering-bennekom

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Bennekom, juni 2024

Zo’n woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Bijvoorbeeld door diefstal, ontploffing, storm (vanaf windkracht 7), schade door olie, rook en roet. Let op: Deze verzekering regelt uitsluitend uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zaken als het dak. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (aan de hand hiervan verzeker je de losse spullenzoals kaptafel of een stukke koelkast). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Bennekom? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Voorwaarden: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Klantenservice: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Reviews: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Premie: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
In de situatie dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Bennekom, raad men altijd aan je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Bennekom. Mocht de situatie zich voordoen dat er iets met jouw huis gebeurt (bijvoorbeeld door blikseminslag, olie, rook en roet, vandalisme, schroeien of smelten), dan behoren in het bijzonder de dekking en de service in orde te zijn. Via de vergelijkingstool kan je hier zelf achter komen. De prijsstelling van verzekeraars als HEMA en/of ABN AMRO schommelen tussen €7,5 – €13,25. Vul hierboven eerst jouw wensen in, vergelijk de tarieven, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op basis daarvan heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: SNS dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Start met het invullen van de geboortedatum, postcode (6720) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Kenmerken van de woning

  Gevraagde gegevens: kenmerken woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, aantal kamers, totale oppervlakte en bouwjaar woning.

 3. Details van het huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de mate van afwerking.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je bekijkt in de volgende stap de relevante verzekeraars op basis van jouw zoekvraag.

 5. Polis afsluiten via internet

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen regel je snel via het internet.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Bennekom? De gemiddelde premies variëren tussen de €7,5 tot €10,75. Het exacte bedrag is voor iedereen weer anders. Deze factoren zijn van belang:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde
 • Datum bouw
 • Adres
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg check ik de voordeligste woonhuisverzekering voor een woning in Bennekom? Dit kan zonder moeite: klik meteen door naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, bepaal welke dekkingen je wilt, check alle kosten, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Jij kan woonpakketten vinden als Reaal Opstal (adviseur) en Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk. Moeite met vergelijken? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Bennekom.

Vergelijk opstalverzekeringen

Meteen de beste opstalverzekering in Ede afsluiten? Bekijk de hoogst gewaardeerde of laagst geprijsde verzekeraar voor regio 6720, 6721.

Bekijk deze woonverzekeringen in Gelderland in juni 2024

 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • HEMA Inboedelverzekering

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Naast een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat adviseurs vaak aanraden is de opstal- en inboedelverzekering te nemen bij de identieke aanbieder. Bij constatering van schade rondom je woning, heb je minder te maken met bonje over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Extra voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Er bestaan nog een aantal vergoedingen die te combineren zijn. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, reis- en autoverzekering doorgaans in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere opties zijn: motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

Een allrisk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en verzekert jou tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Denk dan aan ontploffing, wateroverlast, schade door olie, rook en roet, diefstal of brand of explosie, inbraak en diefstal, schroeien of smelten, een omgevallen boom. Belangrijk: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van oorlogsgeweld, aardbevingen, roekeloosheid en opzet, normaal huishoudelijk gebruik of weersinvloeden, vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7, bevroren leidingen en schade aan het glas of de fundering zit vaak niet inbegrepen. Hieronder lees je aanvullende info onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Daarom wordt schade hieraan vergoed. Woon jij in een huurhuis? Ook dan kan je ze verzekeren d.m.v. het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is doorgaans overbodig.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas door iets als brand of vandalisme wordt meestal gedekt. Echter, een bal of ladder door een ruit wordt niet meegenomen door de opstalverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Je garage, volière, tuinhuisje, schuur en losse gebouwen vind je doorgaans standaard in de dekking. Tip van de specialist: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Een aantal maatschappijen hanteren een quotum voor aantal M2’s voor meeverzekerde bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt meer dan je denkt. De meeste verzekeraars staan garant voor de kosten van schade in de tuin aan zaken als bloemen planten. Wellicht is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Ede-Oost, Ede-West, Ede-Veldhuizen, Kernhem, Veluwse Poort, Ede-Zuid, Maandereng, Rietkampen, Bedrijventerrein, Buitengebied Ede-Stad, Bennekom, Lunteren, Ederveen, De Klomp, Harskamp, Ekerom, Otterlo.

‘Aansprakelijkheid en inboedel in één polis, super!

L. van der Velde, Bennekom (juni 2024)