Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Randwijk

Door middel van een opstalverzekering in Randwijk – alias woonhuisverzekering – verzeker je schades m.b.t. de woning wat te maken heeft met aspecten als aanrijding en aanvaring, storm (vanaf windkracht 7), schade door olie, rook en roet, diefstal. Opstal heeft betrekking op alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Bijvoorbeeld vaste muren, en tevens de gevel. Het is geen vereiste, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Hoe waardevol is je huis voor jou? Middels onze vergelijktool vergelijk je snel de best beoordeelde opstalverzekeringen van klantvriendelijke aanbieders zoals o.a. ZLM, BLG wonen of OHRA op premie en dekking. Je woonadres heeft invloed op de premie. Stap over naar de beste aanbieder in Randwijk, gemeente Overbetuwe, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteOverbetuwe
(Regio) nummer0488 (+31488)
Aantal inwoners 47002
Postcodegebied6668
BuurtenElst
Plaatsen nabijverzekering-heteren, opstalverzekering-wamel, polis-puiflijk, verzekering-maasbommel, woonhuisverzekering-maasbommel en beneden-leeuwen
opstalverzekering-randwijk

Woonhuisverzekering vergelijken in Randwijk, april 2024

Een woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door inbraak, vandalisme, brand, aanrijding en aanvaring. Noemenswaardig: Deze module is er alleen voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Onder andere de waterafvoer. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (met deze polis verzeker je de losse spullenals staafmixer of kapotte meubels). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Randwijk? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Dekking: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Klantenservice: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Beoordeling: Wat vinden klanten van de opstalverzekering?
 • Tarieven: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • De eigen bijdrage: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Op het moment dat je een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Randwijk, raad men altijd aan uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Randwijk. Als je schades in huis hebt veroorzaakt (denk aan blikseminslag, vandalisme, een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie), dan behoren met name de vervoegingen en klantenservice in orde te zijn. Middels de vergelijkingstool vind je direct uit welke optie bij je past. De prijzen van bedrijven zoals Delta Lloyd en/of ASR Verzekeringen variëren tussen de €7 tot €11,25. Voer in de bovenstaande vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bereken de premie, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Middels deze techniek heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: HEMA dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Jouw gegevens invoeren

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, omgeving (6668) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Gegevens over de woning

  Wat je moet invullen: beschrijving woning, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte, aantal kamers en datering van het woonhuis.

 3. Afwerking van jouw huis

  Specificeer type keuken, badkameren de mate van afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je opent nu de actuele opstalverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen regel je snel via het internet.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Randwijk? De modale polissen liggen tussen de €6,25 tot €11,75. Het feitelijke maandbedrag is iets wat per woning weer anders is. Er zijn een aantal variabelen:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Datum bouw
 • Woonplaats
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg bekijk ik de voordeligste woonhuisverzekering voor huizen in Randwijk? Het is simpel: gebruik onze vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, maak een keuze uit de dekkingen, check alle kosten, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Je vindt pakketten als Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid of Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid). Kom je er zelf niet uit? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Randwijk.

Vergelijk opstalverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Overbetuwe afsluiten? Vind de best beoordeelde of laagst geprijsde verzekering voor omgeving 6668.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Gelderland in april 2024

 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebreid

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Buiten de opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat in de regel aanbevolen wordt is de inboedel- en opstalverzekering te regelen bij de identieke maatschappij. Wanneer we spreken van schades m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Extra voordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen gedoe over wie precies wat verzekert
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
We onderscheiden nog een aantal dekkingen die samen te voegen zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering in de regel in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Andere opties zijn: motorverzekering, ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

Een allrisk opstalverzekering biedt optimale dekking, en biedt garantie voor alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Je kunt dan denken aan storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast, schade door olie, rook en roet, ontploffing of een omgevallen boom, brand of explosie, inbraak en diefstal, olie, rook en roet. Goed om te weten: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van normaal huishoudelijk gebruik, overstromingen, oorlogsgeweld, atoomkernreacties of bevroren leidingen, ongedierte of schimmel, weersinvloeden, vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning en fundering- of glasschade staat vaak buiten de polis. Verderop lees je aanvullende info veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Om die reden wordt schade hieraan vergoed. Heb je een huurwoning? Je kunt ze verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is vaak niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door bijv. inbraak of storm zit vaak bij de polis in. Alleen, een bal die door een ruit wordt geschopt wordt niet meegenomen door de woonverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Zo’n schuur, volière, tuinhuisje, overkapping en losse vertrekken / objecten worden gewoon meeverzekerd. Stelregel: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Sommige partijen stellen een max. aantal vierkante meters voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Veel verzekeraars keren vergoedingen uit bij tuinschade, zoals schade aan bloemen planten. Mogelijk heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Handig als je woont in wijken als: Elst, Driel, Zetten, Oosterhout, Hemmen.

‘Geen papierhandel, alles online afgehandeld

R. Verhoeven, Randwijk (april 2024)