Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Wekerom

Met een opstalverzekering in Wekerom – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schades aangaande een huis door toedoen van zaken als brand, vandalisme, diefstal, aanrijding en aanvaring. Met opstal bedoelen we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Een voorbeeld is de hal, of denk aan het dak. Het is niet bij wet verplicht, maar beslist wel aan te raden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Hoe waardevol is je huis voor jou? Door middel van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij direct vele opstalverzekeringen van klantvriendelijke verzekeraars zoals o.a. Univé, Avéro Achmea of Reaal op premie en dekking. Premies variëren per postcode. Bekijk de laagste premie in Wekerom, gemeente Ede, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteEde
Regionummer0318 (+31318)
Aantal inwoners 112427
Postcodegebieden6733
BuurtenEde-Oost
Plaatsen nabijverzekering-harskamp, opstalverzekering-gendt, polis-haalderen, verzekering-hemmen, woonhuisverzekering-hemmen en angeren
opstalverzekering-wekerom

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Wekerom, april 2024

De woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door schade door olie, rook en roet, blikseminslag, brand, inbraak. Goed om te weten: Dit type verzekering dekt enkel schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Onder andere de vloer. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met zo’n polis verzeker je de losse spullenals diversen of een stukke televisie). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Wekerom? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Modules: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Klantenservice: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Ervaringen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Prijzen: Wat is de prijs / het tarief van de polis?
 • Vrijwillig eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Op het moment dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Wekerom, dan is het slim om niet uitsluitend te kijken naar de goedkoopste opstalverzekering in Wekerom. In een scenario dat er iets met jouw huis gebeurt (onder andere vandalisme, een omgevallen boom, schroeien of smelten, blikseminslag), dan behoren vooral de service en uitkeringen goed geregeld te zijn. Middels onze vergelijker vind je direct uit welke optie bij je past. De tarieven van verzekeringsmaatschappijen zoals InShared en Avéro Achmea variëren tussen de €6,25 – €12,5. Voer in de bovenstaande vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bekijk de kosten per maand, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Zodoende zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Univé dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, omgeving (6733) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Specificeer jouw woning

  Bijvoorbeeld: type woning, dakconstructie (plat, riet), aantal kamers, totale oppervlakte en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Wat voor keuken en badkamer heb je en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Online premie berekenen

  Je ziet daarna de beste opstalverzekeringen die rijmen met jouw filters.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen kan iedereen zelf online regelen.

Kosten opstalverzekering berekenen

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Wekerom? De reguliere verzekeringen variëren tussen de €5,5 tot €13,5. Het exacte bedrag is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Er zijn een aantal variabelen:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Leeftijd woning
 • Postcode
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg vind ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor huizen in Wekerom? Dat is gemakkelijk: gebruik onze vergelijker. Voer de velden in, klik alle af te sluiten modules aan, check alle kosten, en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Reaal Inboedelverzekering Allrisk en/of Turien & Co Woonpakketverzekering Primair. Kom je er zelf niet uit? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Wekerom.

Direct vergelijken

Direct de beste opstalverzekering in Ede afsluiten? Check de hoogst gewaardeerde of gewoon een goedkope maatschappij voor regio 6733.

Actuele woonverzekeringen in Gelderland in april 2024

 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • ZLM Gezinspakket
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • De Goudse Opstalverzekering
 • HEMA Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat adviseurs vaak aanraden is beide polissen aan te vragen bij één maatschappij. In het geval van schades rondom je woning, heb je minder te maken met bonje over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatie-deal
 2. Een contactpersoon
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Minder administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Profiteer van extra combinatievoordeel
Wellicht vind jij meer interessante zekerheden die je kunt combineren. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de reis- rechtsbijstand en autoverzekering gewoonlijk in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Wat je ook steeds meer ziet: caravanverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

Een allrisk opstalverzekering biedt optimale dekking, en staat garant bij bijna elke soort van schade aan je huis. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Je kunt dan denken aan wateroverlast, aanrijding en aanvaring, vandalisme, ontploffing of wateroverlast, vandalisme, blikseminslag, een omgevallen boom. Niet vergeten: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door oorlogsgeweld, overstromingen, normaal huishoudelijk gebruik, slecht onderhoud of vocht dat door de muren komt, weersinvloeden, grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7 en glas- of funderingsschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder bekijk je nuttige details over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Derhalve vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Heb je een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is doorgaans niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door iets als brand of vandalisme zit doorgaans in de verzekering. Maar, een voetbal die door de ruit vliegt valt niet onder jouw opstalverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Een garage, overkapping, tuinhuisje, volière en opzichzelfstaande hokken vind je doorgaans standaard in de dekking. Let op: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Enkele verzekeraars hanteren een quotum voor aantal M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Genoeg verzekeraars staan garant voor de kosten van schades in de tuin aan bijv. bestratingen. Misschien is een speciale tuinverzekering benodigd. Relevant in wijken zoals: Ede-Oost, Ede-West, Ede-Veldhuizen, Kernhem, Veluwse Poort, Ede-Zuid, Maandereng, Rietkampen, Bedrijventerrein, Buitengebied Ede-Stad, Bennekom, Lunteren, Ederveen, De Klomp, Harskamp, Ekerom, Otterlo.

‘Aansprakelijkheid en inboedel in één polis, super!

T. Jansen, Wekerom (april 2024)