Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Lingewaal

Aan de hand van een opstalverzekering in Lingewaal – in de volksmond ‘woonhuisverzekering’ – verzeker je schade aan jouw huis als gevolg van o.a. inbraak, aanrijding en aanvaring, blikseminslag, diefstal. De term opstal betekent; alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Neem nou een houten vloer, en tevens leidingen in huis. Het is geen vereiste, maar beslist wel aan te raden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Met behulp van onze vergelijktool vergelijk je eenvoudig vele opstalverzekeringen van populaire verzekeraars zoals bijv. Univé, ASR Verzekeringen of Polis Direct op voorwaarden en tarieven. Tarieven wisselen per postcodegebied. Kies een geschikt woonpakket in Lingewaal, gemeente Lingewaal, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteLingewaal
Netnummer0316 (+31316)
Bewoners 11112
Postcodegebieden4214
BuurtenAsperen
Plaatsen in de omgevingverzekering-Leusden, opstalverzekering-Hendrik-Ido-Ambacht, polis-Hardinxveld-Giessendam, verzekeringspakket-Emmen, Leiderdorp en woonhuisverzekering-Leiden
opstalverzekering-lingewaal

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Lingewaal, april 2024

Zo’n woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Bijvoorbeeld door blikseminslag, vandalisme, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast. Goed om te weten: Deze polis is er alleen voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Bijvoorbeeld de heg. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (daarmee dek jij waardevolle “losse” items zoals koffiezetapparaat of een stukke TV). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Lingewaal? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Voorwaarden: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Klantenservice: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Recensies: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Tarieven: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Als je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Lingewaal, is het aan te raden om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Lingewaal. Mocht de situatie zich voordoen dat er iets met jouw huis gebeurt (denk aan een omgevallen boom, schroeien of smelten, brand of explosie, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan dienen met name de schadeafhandeling en dekkingen uitstekend te werken. Via ons vergelijkscript kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De kosten van maatschappijen als HEMA en ASR Verzekeringen zitten maandelijks tussen €9,75 tot €12,25. Voer in de basis je complete wensenlijstje in, neem alle premies door, en rangschik de uitkomsten daarna pas op prijs. Op basis daarvan voorkom je onderverzekering. Bekijk ook HEMA pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Jouw gegevens invoeren

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, regio (4214) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Basisinformatie woning

  Wat belangrijk is: soort woning, bouwconstructie (dak), oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Afwerking van jouw huis

  Definieer status van keuken en badkamer en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je opent nu de actuele woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekvraag.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen regel je snel via het internet.

Wat kost een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Lingewaal? De “normale” polissen variëren tussen de €6 en €10,25. Het daadwerkelijke tarief is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Deze factoren zijn van belang:

 • Type dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Opleverdatum
 • Adres
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe achterhaal ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn woning in Lingewaal? Heel eenvoudig: open de vergelijkingstool. Beantwoord de vragen, selecteer de modules, neem de tarieven door en kies de goedkoopste aanbieder. Je vindt pakketten als Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid) en nowGo Inboedelverzekering Comfort. Liever laten adviseren? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Lingewaal.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Direct de beste opstalverzekering in Lingewaal afsluiten? Ontdek de best beoordeelde of goedkoopste aanbieder voor omgeving 4214.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Gelderland in april 2024

 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)

Nog meer korting met een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat wij aanraden is allebei deze producten af te sluiten bij eenzelfde maatschappij. Bij schade m.b.t. je huis kom je niet in onenigheid over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Waarom kiezen voor een gecombineerde woonverzekering?
 1. Combinatie-korting
 2. Centraal aanspreekpunt
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Grip op de kosten
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Wellicht vind jij meer interessante modules die je kunt toevoegen. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker inbegrepen in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Wat je ook steeds meer ziet: brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De all-risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en verzekert jou tegen bijna elke soort van schade aan je huis. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk dan aan blikseminslag, schade door olie, rook en roet, storm (vanaf windkracht 7), wateroverlast of wateroverlast, blikseminslag, een omgevallen boom, vandalisme. Let op: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade door overstromingen, oorlogsgeweld, aardbevingen, roekeloosheid en opzet of bevroren leidingen, grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, weersinvloeden, storm en wind onder de windkracht 7 en fundering- of glasschade zit vaak niet inbegrepen. Hieronder vind je handige info over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Daarom zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Heb je panelen op een huurwoning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je via het zogenaamde huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is vaak niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas als resultaat van bjiv. storm of inbraak is in algemene zin vaak gedekt. Let op, een bal die door een ruit wordt geschopt wordt meestal niet gedekt door de opstalverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garages en bijgebouwen
  Je tuinhuisje, overkapping, volière, schuur en losse vertrekken / objecten worden gewoon meeverzekerd. Let op: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Veel maatschappijen werken met een maximum aantal M2 voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. De meeste verzekeraars staan garant voor de kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan straatwerk. Mogelijk is een speciale tuinverzekering benodigd. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Asperen, Heukelum, Vuren, Herwijnen.

‘Snel de goedkoopste verzekeraar gevonden

G. Timmermans, Lingewaal (april 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente