Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Koggenland

Via de opstalverzekering in Koggenland – ook wel woonhuisverzekering – verzeker jij de schades gericht aan jouw woning als gevolg van o.a. blikseminslag, wateroverlast, storm (vanaf windkracht 7), schade door olie, rook en roet. Onder opstal verstaan we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Denk dan aan het plafond, maar ook de schoorsteen. Het is niet bij wet verplicht, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Middels opstalverzekeringregelen.nl vergelijk jij eenvoudig vele opstalverzekeringen van gevestigde partijen zoals bijv. Delta Lloyd, Allianz of InShared op service en prijs. Prijzen verschillen per regio. Bekijk de laagste premie in Koggenland, gemeente Koggenland, Noord-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteKoggenland
(Regio) nummer0229 (+31229)
Bewoners 22471
Postcodes1652
BuurtschappenWesterkoggenland
Plaatsen in de regioverzekering-Kerkrade, opstalverzekering-Horst aan de Maas, polis-Hilvarenbeek, verzekeringspakket-Heemskerk, Kaag en Braassem en woonhuisverzekering-IJsselstein
opstalverzekering-koggenland

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Koggenland, maart 2023

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Voorbeelden zijn schade door aanrijding en aanvaring, wateroverlast, diefstal, ontploffing. Goed om te weten: Deze verzekering sluit je af voor schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zaken als de vloer. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (hiermee dek je de losse bezittingen afals koffiemachine of een stukke wasmachine). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Koggenland? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Voorwaarden: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Afhandeling: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Ervaringen: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Tarief: Aan welke kosten moet je denken?
 • Eigen risico: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
In de situatie dat je zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Koggenland, is het aan te raden om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Koggenland. Als je problemen in de woning krijgt (onder andere een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet, blikseminslag, schroeien of smelten), dan horen met name de schade-uitkeringen en helpdesk picobello voor elkaar te zijn. Geholpen door ons vergelijkscript bekijk je heel snel de mogelijkheden. De prijzen van partijen als ING en ASR Verzekeringen zitten maandelijks tussen €7,75 en €14. Voer bovenaan in de tool je complete wensenlijstje in, neem alle premies door, en kijk pas daarna naar de premies. Middels deze techniek heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Huis In Eén Verzekeringen afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Begin met jouw geboortedatum, postcodegebied (1652) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Kenmerken van de woning

  Benodigde info: type huis, of je huis van steen of hout is gebouwd, woonoppervlakte / aantal ruimtes en leeftijd van het huis.

 3. Details van het huis

  Specificeer type keuken, badkameren omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je opent hierna de actuele verzekeringen die rijmen met de opgegeven info.

 5. Direct verzekering afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten regel je snel via het internet.

De kosten van een opstalverzekering

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Koggenland? De gemiddelde verzekeringen variëren tussen de €8,25 en €11,75. Het feitelijke maandbedrag is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Deze factoren zijn van belang:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Opleverdatum
 • Regio
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe achterhaal ik een voordelige woonhuisverzekering voor huizen in Koggenland? Heel eenvoudig: open de vergelijkingstool. Definieer jouw woning, klik alle af te sluiten modules aan, check alle kosten, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Jij kan woonpakketten vinden als Allianz Woonhuisverzekering (EUG) of InShared Opstalverzekering. Liever laten adviseren? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Koggenland.

Vergelijk opstalverzekeringen

Online de beste opstalverzekering in Koggenland afsluiten? Bekijk de best beoordeelde of goedkoopste maatschappij voor postcode 1652.

Bekijk deze woonverzekeringen in Noord-Holland in maart 2023

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren de opstal- en inboedelverzekering onder te brengen bij de identieke partij. Wanneer we spreken van schade aan je huis, kom je niet in onenigheid over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Contact met 1 partij
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Grip op de kosten
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Er bestaan nog een aantal zekerheden die samen te voegen zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering gewoonlijk in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere opties zijn: brommerverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Een allrisk opstalverzekering biedt optimale dekking, en biedt dekking tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Denk aan voorvallen als aanrijding en aanvaring, diefstal, schade door olie, rook en roet, brand en olie, rook en roet, een omgevallen boom, schroeien of smelten, brand of explosie. Belangrijk: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schades die wordt veroorzaakt door roekeloosheid en opzet, overstromingen, oorlogsgeweld, slecht onderhoud of vocht dat door de muren komt, grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel, weersinvloeden en schade aan het glas of de fundering staat vaak buiten de polis. Onderstaand tref je praktische informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Zodoende vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Heb je panelen op een huurwoning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren via het zogenaamde huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is doorgaans weggegooid geld.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door iets als brand of vandalisme is in algemene zin vaak gedekt. Echter, een bal of ladder door een ruit valt niet onder de woonhuisverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Een volière, overkapping, tuinhuisje, garage en opzichzelfstaande hokken worden gewoon meeverzekerd. Tip van de specialist: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Sommige maatschappijen stellen beperkingen aan het aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Plenty verzekeraars staan garant voor de kosten van tuinschade, zoals schade aan schuttingen. Mogelijk is een aparte tuinverzekering nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Westerkoggenland, Spierdijk, Zuidermeer, Ursem, Avenhorn, Oudendijk, Obdam, Hensbroek.

‘Mijn verzekering had ik binnen 10 minuten afgesloten

M. Koster, Koggenland (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente