Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Kerkrade

Met een opstalverzekering in Kerkrade – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – dek je schades gericht aan jouw woning wat gerelateerd is aan onder andere aanrijding en aanvaring, wateroverlast, vandalisme, ontploffing. Het begrip opstal slaat op; de dingen die vast aan de woning zitten. Neem nou een zwembad, of denk aan jouw kookplaat. Deze dekking is geen verplichting in NL, maar beslist wel aan te raden. Vaak is het een vereiste bij een hypotheek. Hoe waardevol is je huis voor jou? Met deze website vergelijk jij snel de meest afgesloten opstalverzekeringen van professionele maatschappijen zoals bijv. De Goudse, Allsecur of Reaal op prijs en kwaliteit. De premies hangen af van je adres. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Kerkrade, gemeente Kerkrade, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteKerkrade
(Net) nummer045 (+3145)
Inwoners 46023
Postcodegebieden6460
BuurtenKerkrade-West
Plaatsen in de regioverzekering-Katwijk, opstalverzekering-Hoogeveen, polis-Grave, verzekeringspakket-Drimmelen, IJsselstein en woonhuisverzekering-Hulst
opstalverzekering-kerkrade

Snel woonhuisverzekering vergelijken in Kerkrade, maart 2023

Een woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Dat kan gaat om schade door inbraak, vandalisme, ontploffing, brand. Noemenswaardig: Deze module dekt enkel schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Zaken als de gevel. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met zo’n polis ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals magnetron of een defecte televisie). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Kerkrade? Houd rekening met de volgende punten:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Claims: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Ervaringen: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Prijs: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Vrijwillig eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Zodra jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Kerkrade, is het aan te raden om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Kerkrade. Op het moment dat je schades in huis hebt veroorzaakt (onder andere schroeien of smelten, wateroverlast, een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom), dan behoren zeker de dekking en de service goed geregeld te zijn. Via de vergelijkingssoftware vind je direct uit welke optie bij je past. De kosten van verzekeringsmaatschappijen als Klaverblad of SNS schommelen tussen €9,5 tot €12,75. Voer in de bovenstaande vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, vergelijk de tarieven, en filter pas hierna op prijs. Middels deze techniek heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: Turien en Co polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Begin met jouw geboortedatum, regio (6460) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Kenmerken van de woning

  Gevraagde gegevens: kenmerken woning, materiaal van jouw woning en constructie, woonoppervlakte / aantal ruimtes en leeftijd van het huis.

 3. Details van het huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en type afwerking (luxe of normaal).

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je treft nu de relevante verzekeraars die passen bij jouw zoekopdracht.

 5. Online afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen doe je helemaal zelf online.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Kerkrade? De modale verzekeringen schommelen tussen €6 en €13,75. Het exacte bedrag is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Leeftijd woning
 • Postcode
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier check ik de voordeligste woonhuisverzekering voor onze woning in Kerkrade? Heel eenvoudig: klik meteen door naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, maak een keuze uit de dekkingen, vergelijk de prijzen en neem het beste aanbod. Jij kan woonpakketten vinden als Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid) en ook EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk). Kom je er zelf niet uit? Bezoek eens een verzekeringsadviseur in Kerkrade.

Direct vergelijken

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Kerkrade afsluiten? Check de meest populaire of goedkoopste maatschappij voor de buurt 6460, 6461, 6462, 6463, 6464, 6465, 6466, 6467, 6468, 6469, 6471.

Bekijk deze woonverzekeringen in Limburg in maart 2023

 • Univé Woonpakket (AR)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebreid
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

In aanvulling op een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat in de regel aanbevolen wordt is de opstal- en inboedelverzekering af te sluiten bij dezelfde maatschappij. Bij schade aan je huis, heb je minder te maken met bonje over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Extra voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Alle kosten op een heldere factuur
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er zijn nog meer dekkingen die samen te voegen zijn. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Tevens zit de auto-, reis- en rechtsbijstandverzekering. in de regel in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Maar je kunt ook denken aan o.a.: overlijdensrisicoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering kiezen

De All risk opstalverzekering biedt de ruimste dekking. en biedt dekking tegen elk van buiten komend onheil. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Voorbeelden zijn schade door olie, rook en roet, ontploffing, aanrijding en aanvaring, vandalisme en brand of explosie, vandalisme, olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Goed om te weten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade door normaal huishoudelijk gebruik, atoomkernreacties, aardbevingen, overstromingen of storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen, grondwater in de woning, weersinvloeden en schade aan het glas of de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Verderop bekijk je praktische informatie over veel besproken onderwerpen:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Daarom zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Huur je? Dan kan je zonnepanelen verzekeren door het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is meestal niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. een brandje is vaak inbegrepen. Toch, een bal of ladder door een ruit valt vaak buiten de woonhuisverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Een tuinhuisje, schuur, volière, garage en losse gebouwen zijn standaard meeverzekerd. Tip van de specialist: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Veel verzekeraars hanteren een quotum voor aantal M2’s voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering vergoed meer dan jij zult denken. Genoeg verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij schade in de tuin aan zaken als schuurtjes. In andere gevallen is een aparte tuinverzekering nodig. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Kerkrade-West, Kerkrade-Oost, Kerkrade-Noord.

‘Gemakkelijk alle aanbieders met elkaar vergelijken

V. de Bruin, Kerkrade (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente