Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Horst aan de Maas

Via de opstalverzekering in Horst aan de Maas – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – dek je schades aangaande een huis wat gerelateerd is aan bijvoorbeelddiefstal, wateroverlast, blikseminslag, storm (vanaf windkracht 7). Opstal heeft betrekking op alles wat vast zit aan de woning. Neem nou het dak, maar ook het toilet. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Aan de hand van ons vergelijkscript vergelijk jij online de best beoordeelde opstalverzekeringen van gevestigde assuradeurs zoals o.a. EAG Assuradeuren, Turien en Co of Nederlanden van Nu op prijs en kwaliteit. Prijzen verschillen per regio. Stap over naar de beste aanbieder in Horst aan de Maas, gemeente Horst aan de Maas, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteHorst aan de Maas
Regionummer0478 (+31478)
Aantal inwoners 41675
Postcodes5865
WijkenGriendtsveen
Plaatsen in de regioverzekering-Hoorn, opstalverzekering-Heerenveen, polis-Geldermalsen, verzekeringspakket-Breda, Hilversum en woonhuisverzekering-Hilvarenbeek
opstalverzekering-horst-aan-de-maas

Woonhuisverzekering vergelijken in Horst aan de Maas, maart 2023

Zo’n woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door schade door olie, rook en roet, aanrijding en aanvaring, ontploffing, vandalisme. Niet vergeten: Dit type verzekering verzekert alleen uitkeringen bij schades van aspecten mb.t. de woning. Zoals de bijkeuken. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (hiermee verzeker je de losse spullenzoals kruimeldief of een kapotte koelkast). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Horst aan de Maas? Hiervoor moet je letten op meerdere dingen:

 • Dekking: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Klantenservice: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Reviews: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Kosten: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • De eigen bijdrage: Hoe hoog is het eigen risico?
Zodra jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor huizen in Horst aan de Maas, raad men altijd aan niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Horst aan de Maas. Wanneer je problemen in de woning krijgt (onder andere inbraak en diefstal, brand of explosie, een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet), dan behoren uiteraard de schade-uitkeringen en helpdesk goed geregeld te zijn. Geholpen door onze service-tool ontdek je dit eenvoudig zelf. De prijsstelling van partijen zoals Lancyr of SNS zitten maandelijks tussen €8,5 en €11,75. Vul in onze vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, bereken de premie, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op die manier zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: SNS polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, postcodegebied (5865) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Basisinformatie woning

  Gevraagde gegevens: kenmerken huis, constructie en materiaal, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en datering van het woonhuis.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Definieer status van keuken en badkamer en de mate van afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je ziet vervolgens de relevante woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekvraag.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Kosten opstalverzekering berekenen

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Horst aan de Maas? De gemiddelde premies variëren tussen de €7,5 en €14,25. Het feitelijke maandbedrag is voor iedereen weer anders. De volgende zaken spelen een rol:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Herbouwwaarde
 • Bouwdatum
 • Postcode
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg bekijk ik een voordelige woonhuisverzekering voor mijn woning in Horst aan de Maas? Dit is kinderspel: start de opstal vergelijker. Beantwoord de vragen, selecteer de modules, bereken de premie, en neem het beste aanbod. Voorbeelden van pakketten zijn Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk) en nowGo Opstalverzekering Comfort. Kom je er zelf niet uit? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Horst aan de Maas.

Direct vergelijken

Online de beste opstalverzekering in Horst aan de Maas afsluiten? Check de meest populaire of gewoon een goedkope polis voor postcode 5865.

Bekijk deze woonverzekeringen in Limburg in maart 2023

 • Allsecur Uitgebreid
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • SNS Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • HEMA Woonverzekering
 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)

Extra voordeel met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is beide polissen aan te vragen bij eenzelfde partij. Bij schades m.b.t. je huis kom je niet in onenigheid over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Alles-in-1-korting
 2. Overzichtelijk
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Minder administratiekosten
 5. 1 duidelijke factuur
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Wellicht vind jij meer interessante zekerheden die jij kunt aanklikken. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Daarnaast zit ook de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker inbegrepen in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Andere opties zijn: ongevallenverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De populaire allrisk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en biedt garantie voor alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Denk aan voorvallen als blikseminslag, wateroverlast, storm (vanaf windkracht 7), vandalisme of schroeien of smelten, inbraak en diefstal, een flinke storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag. Goed om te weten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door slecht onderhoud, normaal huishoudelijk gebruik, aardbevingen, atoomkernreacties of grondwater in de woning, ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, bevroren leidingen, weersinvloeden en schade aan fundering / glas wordt in de regel niet afgedekt. Hieronder vind je handige info over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zijn verbonden met de woning. Hierom vallen ze onder de dekking van de opstalverzekering. Ben je geen eigenaar van de woning? In dat geval kan je dit regelen via het zogenaamde huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is doorgaans geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. brand of vandalisme zit vaak bij de polis in. Let op, een bal die door een raam gaat zit vaak niet in de opstalpolis. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  Jouw garage, tuinhuisje, volière, schuur en opzichzelfstaande hokken vind je doorgaans standaard in de dekking. Advies: neem bijgebouwen wel mee in het aantal M2. Een aantal partijen stellen een max. aantal vierkante meters voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Veel verzekeraars keren vergoedingen uit bij problemen met de tuin, zoals schade aan bomen, struiken. Soms is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Relevant in wijken zoals: Griendtsveen, America, Meterik, Hegelsom, Horst, Melderslo, Broekhuizen, Lottum, Grubbenvorst, Broekhuizen, Sevenum, Kronenberg, Evertsoorsd, Meerlo, Tienray, Swolgen.

‘Met een goed gevoel in mijn woning

W. de Lange, Horst aan de Maas (maart 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente