Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Elspeet

Aan de hand van een opstalverzekering in Elspeet – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schades m.b.t. de woning door toedoen van bijvoorbeelddiefstal, inbraak, ontploffing, brand. Met opstal bedoelen we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Onder andere dakpannen, of denk aan de keuken. Het is niet verplicht, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Hoe waardevol is je huis voor jou? Via ons vergelijkscript vergelijk jij online de meeste opstalverzekeringen van klantvriendelijke maatschappijen als HEMA, ANWB of OHRA op service en prijs. Je woonadres heeft invloed op de premie. Kies een geschikt woonpakket in Elspeet, gemeente Nunspeet, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteNunspeet
Netnummer0577 (+31577)
Bewoners 26835
Postcodegebied8075
WijkenNunspeet
Plaatsen in de buurtverzekering-belt-schutsloot, opstalverzekering-laag-zuthem, polis-dieverbrug, verzekering-ruinen, woonhuisverzekering-ruinen en wittelte
opstalverzekering-elspeet

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Elspeet, februari 2024

Zo’n woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Denk aan schades veroorzaakt door ontploffing, diefstal, vandalisme, schade door olie, rook en roet. Niet vergeten: Deze module dekt enkel alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Denk aan de garage. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (aan de hand hiervan verzeker je de losse spullenals laptop of een kapotte koelkast). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Elspeet? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Voorwaarden: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Klantenservice: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Beoordeling: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Prijzen: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Het eigen risico: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Vanaf het punt dat jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Elspeet, is het aan te raden om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Elspeet. Wanneer je te maken hebt met schade in de woning (onder andere een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie, schroeien of smelten, blikseminslag), dan dienen uiteraard de schadeafhandeling en dekkingen picobello voor elkaar te zijn. Geholpen door ons vergelijkscript bekijk je heel snel de mogelijkheden. De kosten van bedrijven zoals NowGo of REAAL Verzekeringen schommelen tussen €9,5 en €14,75. Voer in de bovenstaande vergelijker in waaraan de verzekering moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en filter pas hierna op prijs. Op basis daarvan voorkom je onderverzekering. Bekijk ook ASR Verzekeringen polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Basisgegevens invullen

  Start met het invullen van de geboortedatum, regio (8075) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Kenmerken van de woning

  Gevraagde gegevens: beschrijving huis, constructie en materiaal, oppervlakte, aantal kamers en bouwjaar woning.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Definieer status van keuken en badkamer en de algehele afwerking van het huis.

 4. Online premie berekenen

  Je treft daarna de relevante verzekeraars die voldoen aan jouw wensen.

 5. Online afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen kan eenvoudig via internet plaatsvinden.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Elspeet? De doorsnee polissen liggen tussen de €8,75 en €11,5. De hoogte van de premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Er zijn een aantal variabelen:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Opleverdatum
 • Postcode
 • Eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe bekijk ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor ons huis in Elspeet? Dit is kinderspel: open de vergelijkingstool. Definieer jouw woning, maak een keuze uit de dekkingen, neem de tarieven door en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Je vindt pakketten als Allianz Woonhuisverzekering (AR) en Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk). Liever laten adviseren? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Elspeet.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Nunspeet afsluiten? Bekijk de hoogst gewaardeerde of voordeligste polis voor de buurt 8075.

Veel gekozen woonverzekeringen in Gelderland in februari 2024

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebreid
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Unigarant Opstalverzekering

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Afgezien van een opstalverzekering heeft vrijwel elk huishouden ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd de inboedel- en opstalverzekering af te sluiten bij de identieke aanbieder. Wanneer we spreken van schade rondom je woning, kom je niet in onenigheid over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Combinatievoordeel
 2. Contact met 1 partij
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. 1 duidelijke factuur
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
We spreken nog over meerdere dekkingen die jij kunt aanklikken. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering steeds vaker in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Andere opties zijn: overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

Zo’n all-risk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en dekt elk van buiten komend onheil. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Bijvoorbeeld schade door olie, rook en roet, blikseminslag, diefstal, ontploffing of een flinke storm (vanaf windkracht 7), inbraak en diefstal, wateroverlast, olie, rook en roet. Belangrijk: er zijn uitzonderingen voor de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van slecht onderhoud, atoomkernreacties, oorlogsgeweld, normaal huishoudelijk gebruik of rook en roet uit open haard, storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen, grondwater in de woning en fundering- of glasschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder ontdek je aanvullende info enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Derhalve wordt schade hieraan vergoed. Woon jij in een huurhuis? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je via het zogenaamde huurdersbelang. Een aparte zonnepanelenverzekering is doorgaans geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door bijv. storm of inbraak is in algemene zin vaak gedekt. Toch, een ruit die perongeluk wordt ingegooid wordt meestal niet gedekt door de opstalpolis. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garage of bijgebouwen
  Een schuur, garage, overkapping, tuinhuisje en losse gebouwen vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Tip van de specialist: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Diverse verzekeraars stellen beperkingen aan het aantal M2 voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  Een opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Plenty verzekeraars verzekeren ook kosten van schades in de tuin aan bijv. beplanting. Soms heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Nunspeet, Elspeet-Vierhouten.

‘Prettige service en duidelijke voorwaarden

A. Smit, Elspeet (februari 2024)