Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Voerendaal

Door middel van een opstalverzekering in Voerendaal – ook wel woonhuisverzekering – dek je schade aan jouw woning wat te maken heeft met aspecten als storm (vanaf windkracht 7), schade door olie, rook en roet, diefstal, wateroverlast. Onder opstal verstaan we alles wat nagelvast zit aan jouw huis. Bijvoorbeeld de heg, of bijvoorbeeld de bijkeuken. Het is niet bij wet verplicht, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Met behulp van onze vergelijker vergelijk jij eenvoudig de meeste opstalverzekeringen van professionele verzekeraars zoals bijv. SNS, Aon Direct of Interpolis op premie en dekking. Je woonadres heeft invloed op de premie. Kies een geschikt woonpakket in Voerendaal, gemeente Voerendaal, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteVoerendaal
Netnummer043 (+3143)
Bewoners 12482
Postcodegebied6312
BuurtschappenVoerendaal
Plaatsen in de buurtverzekering-Vlissingen, opstalverzekering-Velsen, polis-Utrecht, verzekeringspakket-Schouwen-Duiveland, Venray en woonhuisverzekering-Venlo
opstalverzekering-voerendaal

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Voerendaal, december 2023

Een woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Denk aan schades veroorzaakt door aanrijding en aanvaring, vandalisme, ontploffing, storm (vanaf windkracht 7). Let op: Deze verzekering regelt uitsluitend een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Denk aan de garage. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (met zo’n polis dek jij waardevolle “losse” items als (sport)kleding of schade aan elektrische apparatuur). Welke opstalverzekering moet ik kiezen voor mijn huis in Voerendaal? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Modules: Hoe flexibel zijn ze met vergoedingen bij schades?
 • Claims: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Recensies: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Premie: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • Vrijwillig eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Als je de opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Voerendaal, dan is het slim om niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Voerendaal. Wanneer je te maken hebt met schade in de woning (door bijv. situatie als schroeien of smelten, een omgevallen boom, wateroverlast, inbraak en diefstal), dan dienen natuurlijk de service en uitkeringen in orde te zijn. Met behulp van onze vergelijker kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De maandelijkse premies assuradeurs als Interpolis en/of Unigarant zitten maandelijks tussen €7,5 tot €13,5. Voer bovenaan in de tool je complete wensenlijstje in, bekijk de kosten per maand, en kijk pas daarna naar de premies. Zo heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Ditzo opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Persoonlijke gegevens

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, regio (6312) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Gegevens over de woning

  Benodigde info: type woning, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte, aantal kamers en opleverdatum van de woning.

 3. Details van het huis

  Definieer status van keuken en badkamer en de mate van afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je ziet daarna de verkrijgbare polissen die voldoen aan jouw wensen.

 5. Polis afsluiten via internet

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan iedereen zelf online regelen.

Wat kost een opstalverzekering?

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Voerendaal? De gemiddelde verzekeringen variëren tussen de €5,75 tot €12. Het feitelijke maandbedrag is iets wat per woning weer anders is. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Gekozen dekking (allrisk of basis)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Datum bouw
 • Omgeving
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier check ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor woningen in Voerendaal? Dit is kinderspel: start de opstal vergelijker. Definieer jouw woning, bepaal welke dekkingen je wilt, bekijk de prijzen, en regel direct het meest aantrekkelijke pakket. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Lancyr Woonhuisverzekering en nowGo Opstalverzekering Comfort. Heb je hulp nodig? Ga dan naar een verzekeringskantoor in Voerendaal.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Online de beste opstalverzekering in Voerendaal afsluiten? Stap over naar de beste of goedkoopste verzekeraar voor omgeving 6312, 6367.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Limburg in december 2023

 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • De Goudse Privé Pakket Online

Extra voordeel met een woonverzekering

Naast een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Veel experts adviseren beide polissen te regelen bij dezelfde aanbieder. Bij schade in of rondom jouw woning komt er geen discussie over wie precies wat gaat vergoeden.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatie-korting
 2. Één aanspreekpunt
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Minder administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Profiteer van extra combinatievoordeel
Wellicht vind jij meer interessante modules die jij kunt aanklikken. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Daarbij zitten ook de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering steeds vaker inbegrepen in het combinatie-verzekeringspakket (combinatiepolis). Maar je kunt ook denken aan o.a.: motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De populaire allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en verzekert jou tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Bijvoorbeeld ontploffing, brand, inbraak, blikseminslag of een omgevallen boom, vandalisme, inbraak en diefstal, blikseminslag. Niet vergeten: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schades als gevolg van normaal huishoudelijk gebruik, atoomkernreacties, overstromingen, slecht onderhoud of grondwater in de woning, bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel, vocht dat door de muren komt en schade aan het glas of de fundering zit vaak niet inbegrepen. Onderstaand tref je meer informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Hierom dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je panelen op een huurwoning? In dat geval kan je dit regelen via het onderdeel huurdersbelang. Een losse zonnepanelenverzekering is doorgaans niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door o.a. een flinke storm of inbraak is in algemene zin vaak gedekt. Let op, een ongeluk zoals een bal door de ruit wordt meestal niet gedekt door de woonverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Zo’n overkapping, volière, tuinhuisje, schuur en losse vertrekken / objecten worden gewoon meeverzekerd. Stelregel: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Diverse assuradeurs stellen een limiet voor toegestane M2’s voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Plenty verzekeraars dekken de kosten van schade in of rondom de tuin, zoals schade aan beplanting. In andere gevallen is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Handig als je woont in wijken als: Voerendaal, Kunrade, Ubachsberg, Klimmen, Ransdaal, Verspreide huizen Voerendaal.

‘Prettige service en duidelijke voorwaarden

F. Koster, Voerendaal (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente