Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Vlissingen

Met een opstalverzekering in Vlissingen – alias woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis die ontstaan zijn door onder andere diefstal, ontploffing, vandalisme, storm (vanaf windkracht 7). Met opstal bedoelen we alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Bijvoorbeeld de vloer, maar ook de stroomvoorziening. Het is niet verplicht, maar kan voor huiseigenaar veel zekerheid bieden. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Via onze vergelijker vergelijk jij eenvoudig alle belangrijke opstalverzekeringen van klantvriendelijke assuradeurs zoals bijv. Ditzo, BLG wonen of Independer op prijs en kwaliteit. Prijzen verschillen per regio. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Vlissingen, gemeente Vlissingen, Zeeland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteVlissingen
(Regio) nummer0118 (+31118)
Inwoners 44451
Postcodegebieden4380
BuurtschappenBinnenstad
Naburige plaatsenverzekering-Vlieland, opstalverzekering-Veendam, polis-Strijen, verzekeringspakket-Pijnacker-Nootdorp, Venlo en woonhuisverzekering-Velsen
opstalverzekering-vlissingen

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Vlissingen, februari 2024

De woonhuisverzekering verzekert schade aan de woning. Dat kan gaat om schade door inbraak, aanrijding en aanvaring, schade door olie, rook en roet, blikseminslag. Niet vergeten: Deze verzekering verzekert alleen datgene wat vastzit aan de woning. Denk aan de riolering. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (met zo’n polis dek jij waardevolle “losse” items als verwarming of een gestolen laptop). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Vlissingen? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Uitkeringen:Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Meningen: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Kosten: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Eigen risico: Heb je te maken met een eigen bijdrage?
Vanaf het punt dat jij de opstalverzekering vergelijken gaat voor woningen in Vlissingen, is het aan te raden om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Vlissingen. Mocht de situatie zich voordoen dat er sprake is van schade aan de woning (bijvoorbeeld door een omgevallen boom, blikseminslag, schroeien of smelten, brand of explosie), dan horen zeker de dekking en de service picobello voor elkaar te zijn. Via de vergelijkingstool ontdek je dit eenvoudig zelf. De prijsstelling van aanbieders zoals ING of Verzekeruzelf.nl variëren tussen de €5,25 en €12,5. Voer in de basis eerst jouw wensen in, bereken de premie, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op basis daarvan heb jij zeker de juiste dekking. Lees verder over: Europeesche pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Wie ben jij?

  Als eerst vul je de geboortedatum in, postcode (4380) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Specificeer jouw woning

  Bijvoorbeeld: type huis, dakconstructie (plat, riet), oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en nieuwbouw of bestaande bouw.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Specificeer type keuken, badkameren de mate van afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je achterhaalt hierna de actuele opstalverzekeringen die rijmen met jouw filters.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen regel je snel via het internet.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Veel Nederlanders vragen: hoe duur is een opstalverzekering in Vlissingen? De gemiddelde verzekeringen zitten maandelijks tussen €9,5 – €12,25. Het exacte bedrag is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Deze factoren zijn van belang:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Bouwjaar
 • Woonplaats
 • Eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Via welke weg bekijk ik de voordeligste woonhuisverzekering voor een woning in Vlissingen? Heel eenvoudig: start de opstal vergelijker. Specificeer jouw situatie, kies de gewenste dekking, bekijk de prijzen, en kies de goedkoopste aanbieder. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals Lancyr Inboedelverzekering en Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid). Kom je er zelf niet uit? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Vlissingen.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Direct de beste opstalverzekering in Vlissingen afsluiten? Vind de beste of voordeligste polis voor regio 4380, 4381, 4382, 4383, 4384, 4385, 4386, 4387.

Veel gekozen woonverzekeringen in Zeeland in februari 2024

 • Generali Inboedelverzekering
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Allsecur Uitgebreid
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Afgezien van een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat adviseurs vaak aanraden is beide polissen af te sluiten bij eenzelfde maatschappij. In het geval van schades m.b.t. je huis ontstaat er geen gedoe over wie welke schade vergoedt.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Contact met 1 partij
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Prolongatiekosten maar een keer betalen
 5. Één maandelijkse nota
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
Wellicht vind jij meer interessante dekkingen die te combineren zijn. In de praktijk is dit als eerst de aansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast zit ook de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering doorgaans in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Wat je ook steeds meer ziet: caravanverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Een allrisk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en verzekert jou tegen bijna elke soort van schade aan je huis. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Voorbeelden zijn inbraak, blikseminslag, aanrijding en aanvaring, ontploffing of wateroverlast, blikseminslag, vandalisme, schroeien of smelten. Let op: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door constructie- of installatiefouten, aardbevingen, atoomkernreacties, normaal huishoudelijk gebruik of grondwater in de woning, storm en wind onder de windkracht 7, ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, weersinvloeden en glasschade of schade aan de fundering zit vaak niet inbegrepen. Hierna vind je handige info over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Zodoende zijn ze gedekt via de opstalverzekering. Woon jij in een huurhuis? Dan kan je zonnepanelen verzekeren aan de hand van het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is in veel gevallen niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door iets als vandalisme of brand zit doorgaans in de verzekering. Maar, een bal of ladder door een ruit wordt meestal niet gedekt door jouw opstalverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Losse gebouwen / garages
  Jouw schuur, garage, volière, overkapping en losse vertrekken / objecten vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Advies: neem het aantal M2 van bijgebouwen op in de totaalberekening. Enkele assuradeurs stellen beperkingen aan het aantal M2 voor opbergruimtes en andere bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Bijna alle verzekeraars staan garant voor de kosten van problemen met de tuin, zoals schade aan het zwembad. In andere gevallen is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Dit kan essentieel zijn een wijk als: Binnenstad, Middengebied, Paauwenburg – Westduin, Lammerenburg, Oost-Souburg, Ritthem e.o., Binnen- en Buitenhavens, Sloegebied.

‘Alles in 1 pakket samengevoegd

O. van der Wal, Vlissingen (februari 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente