Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Joppe

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Joppe – ook wel woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis wat gerelateerd is aan aspecten als diefstal, ontploffing, inbraak, storm (vanaf windkracht 7). Onder opstal verstaan we de dingen die vast aan de woning zitten. Een voorbeeld is de riolering, of bijvoorbeeld een badkamer. Het is niet verplicht, maar wel voor huizenbezitters wel aantrekkelijk. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Middels ons vergelijkscript vergelijk je moeiteloos een aantal opstalverzekeringen van professionele assuradeurs zoals bijv. Generali, ANWB of ING op premie en dekking. Je woonadres heeft invloed op de premie. Kies een geschikt woonpakket in Joppe, gemeente Lochem, Gelderland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteLochem
(Net) nummer0575 (+31575)
Bewoners 33333
Postcodegebied7215
WijkenLochem
Plaatsen in de regioverzekering-epse, opstalverzekering-rietmolen, polis-beltrum, verzekering-winterswijk-corle, woonhuisverzekering-winterswijk-corle en neede
opstalverzekering-joppe

Online woonhuisverzekering vergelijken in Joppe, juni 2024

De woonhuisverzekering keert uit bij schades aan je huis. Bijvoorbeeld door storm (vanaf windkracht 7), diefstal, wateroverlast, schade door olie, rook en roet. Goed om te weten: Deze module is er alleen voor een uitkering bij schade die ontstaat aan de woning. Denk aan vaste muren. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (hiermee dek je de losse bezittingen afzoals je telefoon of een beschadigde vloer). Welke opstalverzekering is geschikt voor mijn woning in Joppe? Houd rekening met de volgende punten:

 • Voorwaarden: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Service: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Meningen: Hoe bevalt de opstal-dekking bij andere klanten?
 • Premie: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Eigen bijdrage: Rekent de verzekeraar een eigen risico?
Als je een opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Joppe, raad men altijd aan niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Joppe. Mocht de situatie zich voordoen dat je schades in huis hebt veroorzaakt (door bijv. situatie als wateroverlast, olie, rook en roet, brand of explosie, een flinke storm (vanaf windkracht 7)), dan behoren met name de service en uitkeringen goed geregeld te zijn. Via de vergelijkingstool kan je hier zelf achter komen. De prijzen van maatschappijen zoals Ditzo en ABN AMRO liggen tussen de €5,75 en €10,5. Voer bovenaan in de tool eerst jouw wensen in, check de maandelijkse kosten, en vergelijk pas hierna op prijs. Middels deze techniek heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Aegon opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

In 5 stappen jouw woning verzekeringen

 1. Persoonsgegevens doorgeven

  Als eerst vul je de geboortedatum in, regio (7215) huisnummer, en grootte van het huishouden.

 2. Kenmerken van de woning

  Benodigde info: kenmerken huis, constructie en materiaal, oppervlakte inclusief bijgebouwen, aantal (slaap)kamers en leeftijd van het huis.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Omschrijf het soort badkamer, keuken en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Premies berekenen

  Je opent nu de actuele polissen die passen bij jouw zoekopdracht.

 5. Polis afsluiten via internet

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten is online binnen 5 minuten geregeld.

Wat kost een opstalverzekering?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Joppe? De “normale” polissen zitten maandelijks tussen €6 tot €14,5. De hoogte van de premie is voor iedereen weer anders. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Leeftijd woning
 • Omgeving
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier ontdek ik de voordeligste woonhuisverzekering voor een woning in Joppe? Het is simpel: klik meteen door naar de vergelijker. Specificeer jouw situatie, selecteer de modules, vergelijk de prijzen en kies de goedkoopste aanbieder. Wat dacht je bijvoorbeeld van Klaverblad Verzekeringspakket Budget of InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid). Moeite met vergelijken? Maak een afspraak met een verzekeringsadviseur in Joppe.

Vergelijk woonhuisverzekeringen

Zelf de beste opstalverzekering in Lochem afsluiten? Bekijk de beste of gewoon een goedkope polis voor postcode 7215.

Bekijk deze woonverzekeringen in Gelderland in juni 2024

 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • InShared Opstalverzekering

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Naast een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Doorgaans wordt geadviseerd de opstal- en inboedelverzekering te regelen bij de identieke maatschappij. Wanneer we spreken van schades rondom je woning, ontstaat er geen gedoe over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Het gemak van een woonverzekering samengevat
 1. Extra voordeel
 2. Één aanspreekpunt
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Slechts eenmaal poliskosten
 5. Grip op de kosten
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er zijn nog meer modules die samen te voegen zijn. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering gewoonlijk in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Wat je ook steeds meer ziet: motorverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

Een allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en staat paraat bij elk van buiten komend onheil. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Je kunt dan denken aan aanrijding en aanvaring, brand, ontploffing, diefstal of olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom, inbraak en diefstal. Niet vergeten: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade na aanleiding van normaal huishoudelijk gebruik, aardbevingen, overstromingen, oorlogsgeweld of weersinvloeden, rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7 en glas- of funderingsschade wordt in de regel niet afgedekt. Hierna vind je praktische informatie over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Daarom zijn ze gewoon meeverzekerd. Huur je? Je kunt ze verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is doorgaans geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door o.a. een flinke storm of inbraak is vaak inbegrepen. Echter, een ongeluk zoals een bal door de ruit wordt niet meegenomen door jouw opstalverzekering. Hiervoor neem je een aparte glasverzekering.
 3. Losse gebouwen / garages
  De garage, schuur, overkapping, volière en opzichzelfstaande hokken vind je doorgaans standaard in de dekking. Stelregel: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Een aantal partijen stellen een limiet voor toegestane M2’s voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Veel verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij tuinschade, zoals schade aan bomen, struiken. Soms is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Handig als je woont in wijken als: Lochem kern, Lochem buitengebied, Laren, Barchem, Gorssel, Almen-Harfsen.

‘Onze nieuwbouwwoning goedkoop verzekerd

N. Sanders, Joppe (juni 2024)