Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Beegden

Door middel van een opstalverzekering in Beegden (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker jij de schades aangaande een huis door toedoen van bijvoorbeeldschade door olie, rook en roet, diefstal, aanrijding en aanvaring, ontploffing. Onder opstal verstaan we de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Bijvoorbeeld de schutting, of denk aan de gang. Het is niet verplicht, maar vaak wel een goed idee. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Middels ons vergelijkscript vergelijk jij eenvoudig de meeste opstalverzekeringen van erkende maatschappijen als bijv. Europeesche, Bovag of Reaal op modules, flexibiliteit en prijs. Prijzen verschillen per regio. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Beegden, gemeente Maasgouw, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteMaasgouw
Netnummer0475 (+31475)
Bewoners 23757
Postcodes6099
BuurtenMaasbracht
Plaatsen nabijverzekering-heel, opstalverzekering-heythuysen, polis-roggel, verzekering-linne, woonhuisverzekering-linne en leveroy
opstalverzekering-beegden

Woonhuisverzekering vergelijken in Beegden, oktober 2021

De woonhuisverzekering verzekert schade aan jouw huis. Denk aan schades veroorzaakt door schade door olie, rook en roet, diefstal, ontploffing, vandalisme. Niet vergeten: Dit type verzekering verzekert alleen datgene wat vastzit aan de woning. Bijvoorbeeld een zwembad. Niet te verwarren met een inboedelverzekering (aan de hand hiervan krijg je een uitkering voor “losse” spullen als koelkast of schade aan apparatuur). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Beegden? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Voorwaarden: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Claims: Hoe worden eventuele schades afgehandeld?
 • Beoordeling: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Tarief: Hoeveel ben je kwijt aan premie?
 • De eigen bijdrage: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Vanaf het punt dat jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Beegden, dan is het slim om uitgebreid te vergelijken, niet puur de goedkoopste opstalverzekering in Beegden. In een scenario dat er iets met jouw huis gebeurt (onder andere olie, rook en roet, een flinke storm (vanaf windkracht 7), inbraak en diefstal, wateroverlast), dan dienen vooral de service en uitkeringen direct op gang te komen. Via onze vergelijker kan je hier zelf achter komen. De tarieven van bedrijven als Ditzo en REAAL Verzekeringen variëren tussen de €7,25 tot €11,75. Voer in de basis welke modules je minimaal wilt afsluiten, bereken de premie, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Op die manier heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Lancyr opstalverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn huis verzekeren, hoe werkt dat?

 1. Wie ben jij?

  Als eerst vul je de geboortedatum in, postcode (6099) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Gegevens over de woning

  Benodigde info: soort huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en leeftijd van het huis.

 3. Afwerking van jouw huis

  Hoe kwalitatief is de badkamer en keuken en de afwerking.

 4. Woonhuisverzekering berekenen

  Je opent hierna de beste verzekeraars die overeenkomen met jouw wensen.

 5. Online afsluiten

  Een polis afsluiten of juist overstappen doe je helemaal zelf online.

De kosten van een opstalverzekering

Veel mensen willen weten: hoe duur is een opstalverzekering in Beegden? De reguliere verzekeringen zitten maandelijks tussen €8,75 – €13,75. De hoogte van de premie verschilt uiteraard per persoon. De volgende zaken spelen een rol:

 • Soort dekking
 • Herbouwwaarde
 • Bouwdatum
 • Adres
 • Vrijwillig eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe vind ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn huis in Beegden? Dit kan zonder moeite: start de opstal vergelijker. Vul de gevraagde gegevens in, klik alle af te sluiten modules aan, vergelijk de prijzen en stap over naar de beste of voordeligste verzekeraar. Voorbeelden van pakketten zijn Univé Inboedelverzekering (AR) of Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet. Kom je er zelf niet uit? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Beegden.

Vergelijk alle polissen

Online de beste opstalverzekering in Maasgouw afsluiten? Check de meest populaire of gewoon een goedkope polis voor de buurt 6099.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Limburg in oktober 2021

 • Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • FBTO Woonpakket
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Doorgaans wordt geadviseerd beide polissen af te sluiten bij 1 verzekeraar. Indien de situatie zich voordoet van schade m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over wie precies wat gaat vergoeden.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Pakket-voordeel
 2. Een contactpersoon
 3. Alles onder één dak verzekerd
 4. Minder administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
We spreken nog over meerdere verzekeringen die je kunt combineren. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering steeds vaker inbegrepen in de combinatiepolis / alles-in-één verzekeringspakket. Andere mogelijkheden zijn: ongevallenverzekering, huisdierenverzekering, motorverzekering, caravanverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering afsluiten

De All risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en biedt dekking tegen alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Denk dan aan inbraak, wateroverlast, schade door olie, rook en roet, blikseminslag of olie, rook en roet, vandalisme, een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom. Belangrijk: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade na aanleiding van slecht onderhoud, normaal huishoudelijk gebruik, oorlogsgeweld, atoomkernreacties of grondwater in de woning, rook en roet uit open haard, vocht dat door de muren komt, storm en wind onder de windkracht 7, weersinvloeden en glas- of funderingsschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Hieronder bekijk je aanvullende info enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Om die reden zijn ze gewoon meeverzekerd. Ben je geen eigenaar van de woning? In dat geval kan je dit regelen aan de hand van het huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is meestal niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Glasschade door o.a. brand of vandalisme zit vaak bij de polis in. Echter, een bal door de ruit wordt niet meegenomen door jouw opstalverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Je tuinhuisje, garage, schuur, overkapping en andere bijgebouwen vind je doorgaans standaard in de dekking. Tip van de specialist: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Een aantal assuradeurs stellen een limiet voor toegestane M2’s voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook zaken buitenshuis. Genoeg verzekeraars verzekeren ook kosten van schades in de tuin aan bijv. schuurtjes. Soms heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Een uitkomst in buurten als: Maasbracht, Linne, Stevensweert, Ohé en Laak, Thorn, Heel, Beegden, Wessem.

‘Voor onze hypotheek had ik snel een verzekering nodig!

E. Groen, Beegden (oktober 2021)