Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Sebaldeburen

Middels een opstalverzekering in Sebaldeburen (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schade aan jouw woning als gevolg van onder andere diefstal, vandalisme, storm (vanaf windkracht 7), aanrijding en aanvaring. Met opstal bedoelen we de dingen die vast aan de woning zitten. Neem nou de waterafvoer, maar ook de gang. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar beslist wel aan te raden. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Via deze website vergelijk jij direct alle belangrijke opstalverzekeringen van klantvriendelijke maatschappijen zoals Huis In Eén Verzekeringen, Aegon of Reaal op prijs en kwaliteit. Prijzen verschillen per regio. Stap over naar de beste aanbieder in Sebaldeburen, gemeente Grootegast, Groningen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteGrootegast
Regionummer0594 (+31594)
Inwoners 12155
Postcodes9862
BuurtenGrootegast
Plaatsen in de omgevingverzekering-munnekezijl, opstalverzekering-visvliet, polis-niezijl, verzekering-briltil, woonhuisverzekering-briltil en pieterzijl
opstalverzekering-sebaldeburen

Online woonhuisverzekering vergelijken in Sebaldeburen, september 2021

Een woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Voorbeelden zijn schade door blikseminslag, ontploffing, vandalisme, storm (vanaf windkracht 7). Belangrijk: Deze dekking sluit je af voor schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Bijvoorbeeld de bezemkast. Een inboedelverzekering is dus compleet iets anders (aan de hand hiervan dek je de losse bezittingen afals zonwering of een kapotte televisie). Welke opstalverzekering is af te sluiten voor huizen in Sebaldeburen? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Dekking: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Afhandeling: Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Reviews: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Kosten: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Op het moment dat je de opstalverzekering vergelijken gaat voor een huis in Sebaldeburen, raad men altijd aan niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Sebaldeburen. Op het moment dat je te maken hebt met schade in de woning (onder andere brand of explosie, een omgevallen boom, blikseminslag, vandalisme), dan behoren met name de dekking en de service picobello voor elkaar te zijn. Dankzij onze service-tool bekijk je heel snel de mogelijkheden. De kosten van bedrijven zoals HEMA of Reaal variëren tussen de €9,25 en €11,25. Voer in de bovenstaande vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, neem alle premies door, en sorteer daarna pas op de goedkoopste! Zodoende zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: Interpolis dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Jouw gegevens invoeren

  In stap 1 voer je jouw geboortedatum in, omgeving (9862) huisnummer, en gezinssamenstelling.

 2. Specificeer jouw woning

  Bijvoorbeeld: type huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, woonoppervlakte / aantal ruimtes en opleverdatum van de woning.

 3. Aanvullende gegevens huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de mate van afwerking.

 4. Premies berekenen

  Je treft daarna de beschikbare opstalverzekeringen die overeenkomen met jouw zoekvraag.

 5. Zelf woonhuisverzekering afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen regel je snel via het internet.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Wat we veel horen is: hoe duur is een opstalverzekering in Sebaldeburen? De “normale” verzekeringen schommelen tussen €9,75 en €10,75. De hoogte van de premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Er zijn een aantal variabelen:

 • Dekking (wat is wel en niet afgedekt?)
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Leeftijd woning
 • Postcode
 • Vrijwillige eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Op welke manier vind ik de voordeligste woonhuisverzekering voor een woning in Sebaldeburen? Heel eenvoudig: start de opstal vergelijker. Definieer jouw woning, bepaal welke dekkingen je wilt, neem de tarieven door en neem het beste aanbod. Wat dacht je bijvoorbeeld van Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk of Allianz Inboedelverzekering (EUG). Heb je hulp nodig? Bezoek eens een verzekeringskantoor in Sebaldeburen.

Vergelijk alle polissen

Meteen de beste opstalverzekering in Grootegast afsluiten? Vind de best beoordeelde of goedkoopste maatschappij voor omgeving 9862.

Veel gekozen woonverzekeringen in Groningen in september 2021

 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Allsecur Uitgebreid
 • Aegon Opstal Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering sluiten Nederlanders doorgaans een inboedelverzekering af. Wat wij aanraden is de inboedel- en opstalverzekering aan te vragen bij dezelfde assuradeur. Wanneer we spreken van schades rondom je woning, kom je niet in onenigheid over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

5 voordelen van een woonverzekering
 1. Alles-in-1-korting
 2. Één aanspreekpunt
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Grip op de kosten
Profiteer van extra combinatievoordeel
Er zijn nog meer dekkingen die je kunt combineren. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de reis- rechtsbijstand en autoverzekering in de regel in het alles-in-1 verzekeringspakket (combinatiepolis). Andere opties zijn: motorverzekering, huisdierenverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De populaire allrisk opstalverzekering biedt optimale dekking, en biedt dekking tegen elk van buiten komend onheil. Ook als je de schade zelf per ongeluk veroorzaakt. Je kunt dan denken aan brand, diefstal, aanrijding en aanvaring, wateroverlast en een omgevallen boom, blikseminslag, brand of explosie, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Let op: er zitten zeker grenzen aan de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door aardbevingen, roekeloosheid en opzet, normaal huishoudelijk gebruik, atoomkernreacties of rook en roet uit open haard, ongedierte of schimmel, bevroren leidingen, storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning en fundering- of glasschade is in veel gevallen niet inbegrepen. Onderstaand vind je meer informatie over enkele veel besproken topics:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan de woning. Zodoende dekt de opstalverzekering deze voor jou. Heb je panelen op een huurwoning? Ook dan kan je ze verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is vaak niet aan de orde.
 2. Glasverzekering
  Een gebroken glas als resultaat van bjiv. een brandje zit doorgaans in de verzekering. Let op, een ingegooide ruit is in de regel niet inbegrepen in de woonhuisverzekering. Wij adviseren een speciale glasverzekering te regelen.
 3. Bijgebouw / garage
  Een overkapping, schuur, garage, tuinhuisje en andere bijgebouwen vind je doorgaans standaard in de dekking. Tip van de specialist: in onze vergelijker moet je deze M2’s wel invullen. Veel aanbieders stellen een max. aantal vierkante meters voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Plenty verzekeraars zullen een uitkering vrijgeven bij problemen met de tuin, zoals schade aan bloemen planten. Mogelijk is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Relevant in wijken zoals: Grootegast, Lutjegast, Opende, Oldekerk.

‘Geen papierhandel, alles online afgehandeld

H. Groen, Sebaldeburen (september 2021)