Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Monster

Aan de hand van een opstalverzekering in Monster (ook bekend als woonhuisverzekering) verzeker je schades aangaande een huis wat gerelateerd is aan aspecten als ontploffing, storm (vanaf windkracht 7), schade door olie, rook en roet, diefstal. Met opstal bedoelen we de aspecten die muurvast aan het huis zitten. Denk dan aan het plafond, maar ook de waterafvoer. Het is niet verplicht, maar vaak wel een goed idee. Hypotheekverstrekkers kunnen er wel naar vragen. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Middels deze website vergelijk je moeiteloos alle belangrijke opstalverzekeringen van betrouwbare partijen zoals bijv. De Goudse, BLG wonen of Polis Direct op premie en dekking. Premies variëren per postcode. Bepaal welke verzekeraar bij jou past in Monster, gemeente Westland, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteWestland
(Net) nummer0174 (+31174)
Inwoners 104960
Postcodes2680
BuurtschappenNaaldwijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-de-lier, opstalverzekering-naaldwijk, polis-berkel-en-rodenrijs, verzekering-aarlanderveen, woonhuisverzekering-aarlanderveen en bleiswijk
opstalverzekering-monster

Online woonhuisverzekering vergelijken in Monster, februari 2024

Zo’n woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door aanrijding en aanvaring, blikseminslag, inbraak, diefstal. Goed om te weten: Deze module verzekert alleen schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Bijvoorbeeld het plafond. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met deze polis ben je verzekerd tegen schade of diefstal van losse zaken zoals sieraden of schade aan je smartphone). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Monster? Hiervoor is het belangrijk te kijken naar o.a:

 • Modules: Wat is er wel en niet verzekerd?
 • Claims: Hoe eenvoudig kun je contact opnemen?
 • Meningen: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Premie: Aan welke kosten moet je denken?
 • Eigen bijdrage: Wordt er bij schade-uitkering een eigen bijdrage ingehouden?
Vanaf het punt dat jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Monster, dan is het slim om je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Monster. Als er iets met jouw huis gebeurt (onder andere een flinke storm (vanaf windkracht 7), een omgevallen boom, vandalisme, brand of explosie), dan horen met name de schade-uitkeringen en helpdesk uitstekend te werken. Dankzij de vergelijkingssoftware kies jij gemakkelijk een geschikte polis. De kosten van bedrijven als Interpolis en/of Allsecur zitten maandelijks tussen €8 tot €10. Vul hierboven eerst jouw wensen in, neem alle premies door, en filter pas hierna op prijs. Op basis daarvan heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: Unigarant afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Persoonlijke gegevens

  Je begint met het invullen van jouw geboortedatum, adres (2680) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Specificeer jouw woning

  Gevraagde gegevens: kenmerken huis, bouwconstructie (dak), aantal kamers, totale oppervlakte en opleverdatum van de woning.

 3. Afwerking van jouw huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de mate van afwerking.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je achterhaalt vervolgens de actuele verzekeraars die rijmen met jouw zoekopdracht.

 5. Online afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten is online binnen 5 minuten geregeld.

De kosten van een opstalverzekering

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Monster? De “normale” polissen variëren tussen de €5,5 en €11,75. Het feitelijke maandbedrag is voor iedereen weer anders. Deze onderdelen liggen ten grondslag aan de premie:

 • Type dekking
 • Totaalbedrag waar verzekeraar voor garant staat
 • Leeftijd woning
 • Regio
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe ontdek ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor woningen in Monster? Dit kan zonder moeite: start de opstal vergelijker. Beantwoord de vragen, maak een keuze uit de dekkingen, bereken de premie, en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Wat dacht je bijvoorbeeld van Delta Lloyd Combinatieverzekering of ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid). Moeite met vergelijken? Maak een afspraak met een verzekeringskantoor in Monster.

Direct vergelijken

Zelf de beste opstalverzekering in Westland afsluiten? Bekijk de beste of gewoon een goedkope polis voor postcodegebied 2680, 2681.

Goed beoordeelde woonverzekeringen in Zuid-Holland in februari 2024

 • De Goudse Opstalverzekering
 • ZLM Opstalverzekering
 • InShared Opstalverzekering
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • FBTO Woonhuisverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Allsecur Compleet
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat adviseurs vaak aanraden is beide polissen te nemen bij 1 verzekeraar. Wanneer we spreken van schades aan je huis, vormen er geen meningsverschillen over welk gedeelte te maken heeft met inboedel- en opstal.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Woonpakket-aanbieding
 2. Contact met 1 partij
 3. Zonder problemen je geld terugkrijgen
 4. 1 account en minder administratieve rompslomp
 5. Grip op de kosten
Wat past nog meer in mijn verzekeringspakket?
Er zijn nog meer modules die jij kunt aanklikken. Dan hebben we het uiteraard over de aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zit de (doorlopende) reis-, auto-, en rechtsbijstandverzekering steeds vaker in het (combinatiepolis) woonverzekering pakket. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: caravanverzekering, brommerverzekering, huisdierenverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

De all-risk opstalverzekering biedt optimale dekking, en biedt dekking tegen elk van buiten komend onheil. Ook in het geval jij per ongeluk iets stuk hebt gemaakt. Bijvoorbeeld vandalisme, schade door olie, rook en roet, wateroverlast, aanrijding en aanvaring of een flinke storm (vanaf windkracht 7), olie, rook en roet, vandalisme, blikseminslag. Noemenswaardig: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door constructie- of installatiefouten, oorlogsgeweld, aardbevingen, slecht onderhoud of ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, vocht dat door de muren komt, weersinvloeden, grondwater in de woning en schade aan het glas of de fundering staat vaak buiten de polis. Verderop lees je meer informatie over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Hierom zijn ze gewoon meeverzekerd. Ben je geen eigenaar van de woning? Ook dan kan je ze verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is meestal niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas door bijv. ontploffing of inbraak zit doorgaans in de verzekering. Toch, een ingegooide ruit valt vaak buiten de opstalverzekering. Gelukkig kan je hier een glasverzekering voor nemen.
 3. Losse gebouwen / garages
  De tuinhuisje, volière, garage, overkapping en losse vertrekken / objecten zitten in de meeste opstalverzekeringen. Tip van de specialist: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Een aantal assuradeurs stellen beperkingen aan het aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt ook aspecten buiten de woning. Bijna alle verzekeraars dekken de kosten van tuinschade, zoals schade aan bomen, struiken. Wellicht is het afsluiten van een tuinverzekering noodzakelijk. Een uitkomst in buurten als: Naaldwijk, Honselersdijk, Maasdijk, ‘s-Gravenzande, Monster, Wateringen, De Lier, Kwintsheul, Poeldijk, Ter Heijde.

‘Ik zag door de bomen het bos niet meer, bedankt voor het overzicht

S. Mol, Monster (februari 2024)