Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Maasdijk

Door het afsluiten van een opstalverzekering in Maasdijk – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker jij de schades gericht aan jouw woning als gevolg van bijvoorbeeldinbraak, vandalisme, ontploffing, schade door olie, rook en roet. De term opstal betekent; alle onderdelen die jouw woning / huis bezit. Een voorbeeld is de riolering, en ook de elektriciteit. Het is geen vereiste, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. Bovendien verplichten veel banken het bij een hypotheek. Voor velen is het huis het meest kostbare bezit. Door middel van deze website vergelijk jij online de best beoordeelde opstalverzekeringen van klantvriendelijke verzekeraars zoals EAG Assuradeuren, ASR Verzekeringen of OHRA op prijs en kwaliteit. Premies variëren per postcode. Stap over naar de beste aanbieder in Maasdijk, gemeente Westland, Zuid-Holland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteWestland
(Net) nummer0174 (+31174)
Aantal inwoners 104960
Postcodes2676
BuurtenNaaldwijk
Plaatsen in de omgevingverzekering-honselersdijk, opstalverzekering-bergschenhoek, polis-pijnacker, verzekering-zevenhoven, woonhuisverzekering-zevenhoven en berkel-en-rodenrijs
opstalverzekering-maasdijk

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Maasdijk, februari 2024

De woonhuisverzekering vergoed alle schade aan je woning. Onder andere door aanrijding en aanvaring, wateroverlast, schade door olie, rook en roet, diefstal. Let op: Deze module dekt enkel datgene wat vastzit aan de woning. Bijvoorbeeld de hal. Het onderscheidt zich van een inboedelverzekering (met zo’n polis dek jij waardevolle “losse” items als koelkast of een defecte TV). Welke opstalverzekering past bij mijn woning in Maasdijk? Het antwoord op deze vraag bestaat uit meerdere componenten:

 • Modules: Op welke uitkeringen bij schade kun je rekenen?
 • Afhandeling: Hoe klantvriendelijk is de aanbieder?
 • Ervaringen: Wat voor cijfer geven klanten de opstal-zekerheid?
 • Prijzen: Aan welke kosten moet je denken?
 • Het eigen risico: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Zodra jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Maasdijk, is het handig niet alleen te kiezen voor de goedkoopste opstalverzekering in Maasdijk. In een scenario dat er iets met jouw huis gebeurt (door bijv. situatie als schroeien of smelten, wateroverlast, inbraak en diefstal, een omgevallen boom), dan behoren vooral de service en uitkeringen in orde te zijn. Geholpen door de vergelijkingstool kan je hier zelf achter komen. De maandelijkse premies aanbieders als Delta Lloyd en ABN AMRO zitten maandelijks tussen €9 – €14. Voer in de bovenstaande vergelijker in waar jouw verzekering aan moet voldoen, check de maandelijkse kosten, en filter pas hierna op prijs. Op basis daarvan zorg je dat je niet onderverzekerd raakt. Bezoek ook de pagina: SNS afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hoe moet ik mijn huis verzekeren?

 1. Jouw gegevens invoeren

  Als eerst vul je de geboortedatum in, regio (2676) huisnummer, en gezinsgrootte.

 2. Gegevens over de woning

  Bijvoorbeeld: beschrijving woning, constructie en materiaal, woonoppervlakte / aantal ruimtes en opleverdatum van de woning.

 3. Uitgebreide informatie woning

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de algehele afwerking van het huis.

 4. Opstalverzekeringen berekenen

  Je opent in de volgende stap de verkrijgbare polissen op basis van de opgegeven info.

 5. De opstalverzekering afsluiten

  Een dekking afsluiten of overstappen regel je snel via het internet.

Wat zijn de kosten van een opstalverzekering?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Maasdijk? De reguliere verzekeringen schommelen tussen €7,75 – €11,25. Het exacte bedrag verschilt uiteraard per persoon. Er zijn een aantal variabelen:

 • Verzekeringstype (wat is wel/niet verzekerd)
 • Wat kost het om het huis te herbouwen?
 • Opleverdatum
 • Adres
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Hoe achterhaal ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor onze woning in Maasdijk? Heel eenvoudig: open de vergelijkingstool. Beantwoord de vragen, klik alle af te sluiten modules aan, neem de tarieven door en kies de goedkoopste aanbieder. Wat dacht je bijvoorbeeld van Klaverblad Opstalverzekering Budget en/of Bovag Thuispakket (EUG). Liever laten adviseren? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Maasdijk.

Vergelijk alle polissen

Online de beste opstalverzekering in Westland afsluiten? Vind de best beoordeelde of de meest betaalbare verzekering voor de buurt 2676.

Vaak afgesloten woonverzekeringen in Zuid-Holland in februari 2024

 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)

Tip: sluit een gecombineerde woonverzekering af

Afgezien van een opstalverzekering is het interessant ook een inboedelverzekering te nemen. Wat in de regel aanbevolen wordt is de opstal- en inboedelverzekering af te sluiten bij één aanbieder. Bij schades rondom je woning, heb je minder te maken met bonje over wie precies wat gaat vergoeden.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatie-korting
 2. Contact met 1 partij
 3. Geen discussie tussen verzekeraars
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Één maandelijkse nota
Welke polissen kan ik nog meer combineren voor extra korting?
Wellicht vind jij meer interessante modules die je kunt toevoegen. De aansprakelijkheidsverzekering is dan niet te missen. Maar ook zit de rechtsbijstand, auto- en reisverzekering steeds vaker in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Maar je kunt ook denken aan o.a.: motorverzekering, ongevallenverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering, huisdierenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

Een allrisk opstalverzekering is de meest uitgebreide polis, en biedt garantie voor ieder onverwacht plaatsvindend evenement. Dat is inclusief schades die zijn ontstaan door jouw handelen. Denk dan aan storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, schade door olie, rook en roet, wateroverlast en schroeien of smelten, een flinke storm (vanaf windkracht 7), blikseminslag, olie, rook en roet. Let op: de all risk woonhuisverzekering kent wel eigen voorwaarden. Schade door slecht onderhoud, normaal huishoudelijk gebruik, constructie- of installatiefouten, roekeloosheid en opzet of ongedierte of schimmel, grondwater in de woning, bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, weersinvloeden en glas- of funderingsschade zit vaak niet inbegrepen. Verderop tref je aanvullende info thema’s waar soms onduidelijkheid over is:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten “nagelvast” aan het dak. Hierom wordt schade hieraan vergoed. Heb je panelen op een huurwoning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je door het huurdersbelang. Een speciale zonnepanelenverzekering is in de regel niet nodig.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas veroorzaakt door bijv. brand of vandalisme is vaak inbegrepen. Alleen, een ruit die perongeluk wordt ingegooid zit vaak niet in de opstalverzekering. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Bijgebouw / garage
  Je volière, overkapping, garage, schuur en losse vertrekken / objecten vallen gewoon onder jouw opstalverzekering. Advies: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Een aantal aanbieders stellen beperkingen aan het aantal M2 voor schuurtjes e.d.
 4. Tuin
  De opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Plenty verzekeraars dekken de kosten van schade in de tuin aan zaken als bomen, struiken. Wellicht heb je daar een aparte tuinverzekering voor nodig. Ideaal wanneer jij woont in buurten als: Naaldwijk, Honselersdijk, Maasdijk, ‘s-Gravenzande, Monster, Wateringen, De Lier, Kwintsheul, Poeldijk, Ter Heijde.

‘De vergelijker is prettig in gebruik

Q. Dijkstra, Maasdijk (februari 2024)