Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Baarland

Met een opstalverzekering in Baarland (ook bekend als woonhuisverzekering) dek je schades m.b.t. de woning wat gerelateerd is aan aspecten als storm (vanaf windkracht 7), vandalisme, ontploffing, aanrijding en aanvaring. Opstal heeft betrekking op alles wat vast zit aan de woning. Denk dan aan de vloer, en tevens dakpannen. Deze polis is geen vereiste in Nederland, maar beslist wel aan te raden. Indien jij een hypotheek afsluit moet je vaak deze module nemen. Is jouw woning voor jou ook niet onmisbaar? Aan de hand van opstalverzekeringregelen.nl vergelijk je online vele opstalverzekeringen van professionele verzekeringsmaatschappijen als SNS, ASR Verzekeringen of ING op prijs en kwaliteit. Premies variëren per postcode. Bekijk de laagste premie in Baarland, gemeente Borsele, Zeeland.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteBorsele
(Net) nummer0113 (+31113)
Aantal inwoners 22612
Postcodegebieden4435
WijkenBaarland
Plaatsen nabijverzekering-kwadendamme, opstalverzekering-wemeldinge, polis-kruiningen, verzekering-biggekerke, woonhuisverzekering-biggekerke en schore
opstalverzekering-baarland

Direct woonhuisverzekering vergelijken in Baarland, juni 2024

De woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Dat kan gaat om schade door brand, blikseminslag, vandalisme, wateroverlast. Niet vergeten: Deze verzekering verzekert alleen schade aan zaken die vastzitten aan de woning. Onder andere de schoorsteen. Het is wat anders dan een inboedelverzekering (aan de hand hiervan krijg je een uitkering voor “losse” spullen zoals mobiele telefoons of een defecte televisie). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Baarland? Neem hiervoor de volgende zaken in acht:

 • Voorwaarden: Voor welke schades ontvang je een vergoeding?
 • Uitkeringen:Wat gebeurt er als mijn huis beschadigd is?
 • Beoordeling: Hoe beoordelen huidige klanten hun opstal-polis?
 • Kosten: Aan welke kosten moet je denken?
 • Vrijwillige eigen bijdrage: Ben je verplicht een eigen risico te betalen?
Vanaf het punt dat jij een opstalverzekering vergelijken gaat voor een woonhuis in Baarland, is het handig je niet te beperken tot alleen de goedkoopste opstalverzekering in Baarland. Mocht de situatie zich voordoen dat je te maken hebt met schade in de woning (bijvoorbeeld door een flinke storm (vanaf windkracht 7), brand of explosie, vandalisme, blikseminslag), dan behoren uiteraard de schade-uitkeringen en helpdesk goed geregeld te zijn. Met behulp van onze vergelijker kan je hier zelf achter komen. De maandelijkse premies maatschappijen zoals HEMA en Univé variëren tussen de €7 tot €10,25. Vul hierboven welke modules je minimaal wilt afsluiten, neem alle premies door, en vergelijk pas hierna op prijs. Op die manier heb je altijd een volledige dekking. Ook interessant: nowGo dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Online snel en veilig jouw huis verzekeringen

 1. Jouw gegevens invoeren

  Als eerst vul je de geboortedatum in, adres (4435) huisnummer, en de actuele gezinssituatie.

 2. Basisinformatie woning

  Wat belangrijk is: type huis, constructie en materiaal, oppervlakte in M2 (incl. bijgebouwen) en opleverdatum van de woning.

 3. Extra informatie over je huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en de algehele afwerking van het huis.

 4. Berekenen van de maandelijkse premie

  Je bekijkt vervolgens de beschikbare verzekeraars op basis van jouw wensen.

 5. Online afsluiten

  Overstappen of een nieuwe polis afsluiten regel je snel via het internet.

Wat kost mijn opstalverzekering per maand?

Een relevante vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Baarland? De modale verzekeringen zitten maandelijks tussen €9,5 – €10,25. Het exacte bedrag varieert per type huis en situatie. De volgende zaken spelen een rol:

 • Type dekking
 • Verzekerd bedrag
 • Datum bouw
 • Regio
 • Het eigen risico
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg ontdek ik zo’n voordelige woonhuisverzekering voor ons huis in Baarland? Het is simpel: open de vergelijkingstool. Specificeer jouw situatie, maak een keuze uit de dekkingen, neem de tarieven door en sluit een polis af bij de goedkoopste maatschappij. Neem bijvoorbeeld een pakket zoals nowGo Woonverzekering Comfort of De Goudse Opstalverzekering. Kom je er zelf niet uit? Ga dan naar een verzekeringsadviseur in Baarland.

Vergelijk alle polissen

Zelf de beste opstalverzekering in Borsele afsluiten? Stap over naar de meest populaire of voordeligste aanbieder voor omgeving 4435.

Bekijk deze woonverzekeringen in Zeeland in juni 2024

 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Turien & Co Inboedelverzekering Prima
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)

Combineer de opstal- en inboedel in een woonverzekering

Buiten de opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Wat wij aanraden is de inboedel- en opstalverzekering te regelen bij dezelfde verzekeraar. Bij schade in of rondom jouw woning ontstaat er geen gedoe over wie verantwoordelijk is voor welk stukje schade.

Profiteer van het gemak en voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatie-deal
 2. Overzichtelijk
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Welke verzekeringen kan ik nog meer combineren?
Er bestaan nog een aantal verzekeringen die te combineren zijn. Allereerst natuurlijk de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering steeds vaker in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Sommige verzekeraars bieden ook aanvullende polissen als: brommerverzekering, motorverzekering, huisdierenverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering.

Een allrisk opstalverzekering nemen

De all-risk opstalverzekering is het meest interessant qua dekking, en dekt alle van buiten komend onheil dat beschadiging veroorzaakt. Zelfs als jij hier zelf debet aan bent. Bijvoorbeeld wateroverlast, vandalisme, schade door olie, rook en roet, blikseminslag en vandalisme, wateroverlast, inbraak en diefstal, brand of explosie. Noemenswaardig: mogelijk zijn er bepaalde uitzonderingen binnen de all risk woonhuisverzekering. Schades als gevolg van oorlogsgeweld, constructie- of installatiefouten, normaal huishoudelijk gebruik, aardbevingen of ongedierte of schimmel, rook en roet uit open haard, bevroren leidingen, vocht dat door de muren komt, weersinvloeden en schade aan het glas of de fundering wordt in de regel niet afgedekt. Verderop lees je meer informatie over onderwerpen waar vaak veel vragen over zijn:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen horen bij jouw huis. Hierom zijn ze gewoon meeverzekerd. Ben je geen eigenaar van de woning? Dan kan je zonnepanelen verzekeren via het onderdeel huurdersbelang. Een separate zonnepanelenverzekering is in veel gevallen geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Schade aan glas als resultaat van bjiv. inbraak of storm wordt meestal gedekt. Alleen, een bal die door een ruit wordt geschopt wordt meestal niet gedekt door de opstalpolis. Hiervoor zijn weer speciale glasverzekeringen.
 3. Garages en bijgebouwen
  Zo’n overkapping, garage, volière, schuur en opzichzelfstaande hokken zitten in de meeste opstalverzekeringen. Stelregel: vergeet niet deze oppervlakte (M2) in te voeren. Een aantal partijen stellen een max. aantal vierkante meters voor schuren en overige bijgebouwen.
 4. Tuin
  Zo’n opstalverzekering is een uitgebreide polis, ook voor buiten. Bijna alle verzekeraars verzekeren ook kosten van schade in de tuin aan zaken als schuttingen. In andere gevallen is ook de tuinverzekering dan geen overbodige luxe. Handig als je woont in wijken als: Baarland, Borssele, Driewegen, Ellewoutsdijk, Heinkenszand, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Lewedorp, Nieuwdorp, Nisse, Oudelande, Ovezande, ‘s-Gravenpolder, ‘s-Heer Abtskerke, ‘s-Heerenhoek.

‘Met een goed gevoel in mijn woning

I. van der Meer, Baarland (juni 2024)