Opstalverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Opstalverzekering Eijsden-Margraten

Door middel van een opstalverzekering in Eijsden-Margraten – we noemen dit soms ook woonhuisverzekering – verzeker je schade aan jouw huis door toedoen van situaties als vandalisme, ontploffing, brand, diefstal. De term opstal betekent; alles wat vast zit aan de woning. Onder andere vaste muren, en tevens de stroomvoorziening. Het is niet bij wet verplicht, maar vrijwel iedereen is wel verzekerd. In het geval je een hypotheek afsluit is het vaak wel noodzakelijk. Jij bent toch ook zuinig op je huis? Met behulp van deze website vergelijk je online alle belangrijke opstalverzekeringen van gevestigde verzekeringsmaatschappijen zoals SNS, Allsecur of Polis Direct op voorwaarden en tarieven. Tarieven wisselen per postcodegebied. Kies een geschikt woonpakket in Eijsden-Margraten, gemeente Eijsden-Margraten, Limburg.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteEijsden-Margraten
Regionummer043 (+3143)
Aantal inwoners 25123
Postcodegebieden6251
BuurtschappenEijsden
Naburige plaatsenverzekering-Eersel, opstalverzekering-Druten, polis-Beesel, verzekeringspakket-Zevenaar, Edam-Volendam en woonhuisverzekering-Echt-Susteren
opstalverzekering-eijsden-margraten

Zelf woonhuisverzekering vergelijken in Eijsden-Margraten, juli 2024

De woonhuisverzekering dekt schade aan jouw huis. Dat kan gaat om schade door blikseminslag, wateroverlast, inbraak, schade door olie, rook en roet. Goed om te weten: Dit type verzekering sluit je af voor alles wat in en rondom je huis “vastzit”. Bijvoorbeeld de heg. Het is iets totaal anders dan de inboedelverzekering (hiermee verzeker je de losse spullenzoals televisie of kapotte meubels). Welke opstalverzekering kan ik afsluiten voor onze woning in Eijsden-Margraten? Houd rekening met de volgende punten:

 • Voorwaarden: Wat voor schades zijn gedekt?
 • Klantenservice: Hoe gaat het declareren in z’n werk?
 • Recensies: Zijn klanten tevreden over de opstal-dienstverlening?
 • Prijs: Welke tarieven worden maandelijks gehanteerd?
 • Eigen risico: Hoe hoog is het eigen risico?
Vanaf het punt dat jij zo’n opstalverzekering vergelijken gaat voor jouw woning in Eijsden-Margraten, dan is het slim om verder te kijken dan alleen de goedkoopste opstalverzekering in Eijsden-Margraten. Wanneer je te maken hebt met schade in de woning (zoals bijv. door blikseminslag, inbraak en diefstal, vandalisme, brand of explosie), dan behoren in het bijzonder de schade-uitkeringen en helpdesk goed geregeld te zijn. Middels de vergelijkingssoftware kan je hier zelf achter komen. De maandelijkse premies verzekeringsmaatschappijen zoals NowGo en SNS variëren tussen de €5,75 tot €12,5. Voer in de bovenstaande vergelijker je complete wensenlijstje in, bereken de premie, en filter pas hierna op prijs. Op die manier heb je in ieder geval de gewenste dekking. Ga door naar: OHRA polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Mijn woning verzekeren via internet

 1. Wie ben jij?

  Als eerst vul je de geboortedatum in, regio (6251) huisnummer, en samenstelling huishouden.

 2. Kenmerken van de woning

  Bijvoorbeeld: type huis, constructie van het dak, materiaal van de woning, aantal kamers, totale oppervlakte en leeftijd van het huis.

 3. Extra informatie over je huis

  Wat voor keuken en badkamer heb je en omschrijf de globale afwerking van de woning.

 4. Premies berekenen

  Je achterhaalt vervolgens de relevante polissen die matchen met de opgegeven info.

 5. Online afsluiten

  Het overstappen of afsluiten van nieuwe dekkingen kan iedereen zelf online regelen.

De kosten van een opstalverzekering

Een gebruikelijke vraag is: hoe duur is een opstalverzekering in Eijsden-Margraten? De modale polissen variëren tussen de €6,25 – €11,75. De hoogte van de premie is in de praktijk uiteraard per persoon wisselend. Diverse aspecten beïnvloeden de hoogte:

 • Type dekking
 • Herbouwwaarde van de woning
 • Bouwdatum
 • Adres
 • De eigen bijdrage
Goedkoopste opstalverzekering berekenen
Langs welke weg bekijk ik de voordeligste woonhuisverzekering voor mijn huis in Eijsden-Margraten? Het is simpel: start de opstal vergelijker. Voer de velden in, klik alle af te sluiten modules aan, check alle kosten, en kies de goedkoopste aanbieder. Jij kan woonpakketten vinden als Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering of juist Univé Opstalverzekering (AR). Moeite met vergelijken? Breng dan een bezoek aan een verzekeringsadviseur in Eijsden-Margraten.

Vergelijk alle polissen

Eenvoudig de beste opstalverzekering in Eijsden-Margraten afsluiten? Ontdek de best beoordeelde of goedkoopste verzekeraar voor regio 6251, 6252.

Veel gekozen woonverzekeringen in Limburg in juli 2024

 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • InShared Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)

Ontvang extra korting met een woonverzekering

Behalve een opstalverzekering hebben veel mensen ook een inboedelverzekering. Veel experts adviseren beide polissen onder te brengen bij dezelfde aanbieder. Bij constatering van schades m.b.t. je huis heb je minder te maken met bonje over wat er onder opstal- of inboedel valt.

Vijf keer voordeel van een woonverzekering
 1. Combinatie-korting
 2. Een contactpersoon
 3. Geen onenigheid wie welke schade vergoedt
 4. Besparen op polis- en administratiekosten
 5. Een duidelijke nota per maand
Wat kan ik nog meer toevoegen aan mijn woonpakket?
We spreken nog over meerdere verzekeringen die samen te voegen zijn. De belangrijkste is de aansprakelijkheidsverzekering. Maar ook zit de auto, rechtsbijstand-, en reisverzekering doorgaans in het verzekeringspakket / de combinatiepolis. Maar je kunt ook denken aan o.a.: ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, overlijdensrisicoverzekering, caravanverzekering.

Een allrisk opstalverzekering berekenen

Een allrisk opstalverzekering heeft de beste polisvoorwaarden, en dekt bijna elke soort van schade aan je huis. Dus ook schades die toe te rekenen zijn aan bewoners. Denk dan aan wateroverlast, blikseminslag, brand, vandalisme en vandalisme, een omgevallen boom, wateroverlast, een flinke storm (vanaf windkracht 7). Belangrijk: er zit wel een beperking op de all risk woonhuisverzekering. Schade ontstaan door constructie- of installatiefouten, oorlogsgeweld, slecht onderhoud, overstromingen of weersinvloeden, vocht dat door de muren komt, ongedierte of schimmel, storm en wind onder de windkracht 7, grondwater in de woning en glas- of funderingsschade wordt in de regel niet afgedekt. Onderstaand lees je praktische informatie over een aantal belangrijke thema’s:

 1. Zonnepanelen
  PV-panelen zitten vast aan het dak. Om die reden wordt schade hieraan vergoed. Heb je panelen op een huurwoning? Dan heb je geen opstalverzekering. Panelen verzeker je d.m.v. het huurdersbelang. Een afzonderlijke zonnepanelenverzekering is in de regel geen noodzaak.
 2. Glasverzekering
  Glasschade veroorzaakt door bijv. storm of brand zit doorgaans in de verzekering. Maar, een bal die door een ruit wordt geschopt wordt meestal niet gedekt door jouw opstalverzekering. Dit risico dek je af met een glasverzekering.
 3. Garages en bijgebouwen
  Jouw overkapping, schuur, tuinhuisje, garage en losse vertrekken / objecten zijn standaard meeverzekerd. Belangrijk: deze vierkante meters moet je wel opgeven. Diverse partijen stellen een max. aantal vierkante meters voor bijgebouwen.
 4. Tuin
  De opstalverzekering dekt meer dan je denkt. Genoeg verzekeraars dekken de kosten van schade in de tuin aan zaken als beplanting. In andere gevallen is een speciale tuinverzekering benodigd. Een uitkomst in buurten als: Eijsden, Gronsveld, Margraten, Cadier en Keer, Sint Geertruid, Mheer – Noorbeek.

‘Altijd een met een gerust gevoel slapen

K. Meijer, Eijsden-Margraten (juli 2024)


Alle plaatsen in deze gemeente